Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben geldim ama kimse yook.çok giremiyorum.hamileyim diye sizi unutmadım inanın.sadece biraz zor hamilelik geçiriyorum.müğdem çok bulanıyo.bu arada ben ne yaptığımı kısaca anlatıyım.benim son adetim 28 şubattı.2 aşılamam 15martta oldu.adetim geçmesini bekledim 1 nisanda yaptım evde pozitif çıktı ilk sizle paylaştım zaten.dr aradım 5 nisan çağırdı kont.fakat gittiğimde karından baktı tam kese göremedi kan testi istedi okadar korktumki kan testi yaptırdım ınanın sonucunu bekleyene kadar ömrümden ömür gitti.nihayet tesste 1.500 çıktı dr iyi dedı 12 nisan tekrar çagırdı ve keseyi gördük 14.mm inş hafatay 19 nisanada kalp atışlarını duyucaz.sizde benim için dua edin kalp atışlarını duyana kadar hala tedirginim.bu arada size tavsiyem aşılamayı kesinlikle tüp bebek merkezinde yaptırın.ben ilk normal hast yaptırdım.eşim sperm başka hast verdı ordan aldık .hatta dr asılamayı yapıcagı sırada sayı cok dusuk dedı 4 milyon ki ondan ıonceki esımın 2 testıde normal cıktı ve oyle rast gele yapıldı asılamam.ama 2 asılamamı tüp bebek merkezınde yaptırdım hersey guzel gelıştı esımın de ıyı cıktı asılama gunu.ve ultrasyon eslıgınde yapıldı herseyı gordum ve allahında ıznıyle tuttu.yanı tabıkı once allah verıcek ama yapılan yerde çok önemli.çok uzattım biliyorum .ama sizle paylaşmak istedim.allah hepinizin gönlüne göre versin.

senin adına cok sevındım canıminş.kalp atışlarınıda duyarsın.dularım senınle.:Saruboceq:

aşılamanın hangi tüp bebk merkezinde yaptırdın canım bilgi verirsen sevinirim.

selam kızlar duanza benide ekledinizmi.... ühü kaçırmışım..... yarına kadar bitirmiş olmanız lqazım sanırım... allah kabul eylesin..... cimcime hamişmiş aman allah ım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eylesin. başka hamil haberi varmı...

lsılm kızlar smdı hastanadan geldim zehirlenmişim kalan 50 okuyamdım baska bı arkadas alsın öptüm sizi

çok geçmiş olsun... kızlar bu 50yi ben alayımmı akşama sizden haber bekliyprum. gece girer cevabınıza bakarım. eğer oksa yarın seladan evel mutlaka okurum.... bende katılayım... nasipleneyim bu duadan... bu ayda umudum yok ama taşınma ilerinden yumurtlama gününü kaçırdık:) olsun bir dahaki aya artık....

canım hoş geldin yerleştin mi yeni mutlu yuvana:)) özledik seniii.))

duayı eğer okumak istiyosann sana 50 verebilirim gamsem okuyamadıı ben okuyım dedim ama yetiştiririm diyosan sana veriyim yoksa ben okurumm

canım tamda ben yazmıştımm:)
tabiiki okuyabilirsin senin adınıda eklerim listemize

50yi rahat okurum... tam zamanında bağlanmıi net yetişmişim dua YA çok şükür...

taşnma işlerini hallettim canım yerleştim: canabı hakkım birde bebiş verdimi bu evde ohhh benden mutlusu huzurlusu olamaz :))))) bende sizleri özledim katopundan eceden felan haber varmı hamiş haberleri..

hayırlı olsun canım yeni evinn .. inşallah bi bebişde gelir o evde.....

maalesef canım kimse hamiş kalamadı.... yılmak yok yola devammm:))))

hayırlı olsun canım yeni evinn .. inşallah bi bebişde gelir o evde.....

maalesef canım kimse hamiş kalamadı.... yılmak yok yola devammm:))))

mart ayınıda hepimiz es geçtik Allah ım nisan yağmurlarının bereketiyle bizleri bereketlendirsin de hepimize hamişiz demeyi de bebişimizin kesesini görmeyide kalp atışn duymayıda sağlıklı sıhatli kucağımıza almayıda nasip eylesin....

nisan yağmurları en bereketli yağmur derler bin derde deva derler... eski kadınlar nisan yağmurunda balkonlarına kazan koyup dolmasını sağlarlarmış... şifa diye.... nisan yağmurlarında edilen dua da kabul olurmuş... nisan hepimize bebişle gelir insaallah

amiiiinnnn...... canım evet ya bu nisan yağmurundan içenler bile var hamile kalmak için .. napsak bizde mi içsek??? bi yağmur suyu içmediğim kaldı tek olsun onuda yaparım yaniii:)))

Son düzenleme:
EGELİ: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:150...................150 okudu....................0 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.
enepınar:50.

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq:

listemizin son halii.....

evet netim bağlanır bağlanmaz ilk işim buraya girmek oldu hehe özlemişim...... artık buralardaym.... egeliden haber varmı ameliyat olacakdı...

tekrar hoşgeldin canımm...

egeli büyük ihtimal hastanede yer varsa yarın ameliyat olucak hayırlısıyla.... onun evdeki net bozulmuş giremiyo bi kaç gündür.... hayırlısıyla tedavisi sonuçlanır inşallah ...

amiiiinnnn...... canım evet ya bu nisan yağmurundan içenler bile var hamile kalmak için .. napsak bizde mi içsek??? bi yağmur suyu içmediğim kaldı tek olsun onuda yaparım yaniii:)))

ben içerim içmesinede şimdide yağmur yapmaz:))))))) hehe dediğin gibi bir o kalmışdı ...ne duyduysak yaptık içtik.... yedik... bunuda yapalımda şimdide dediğim gibi yağmur yağmazkii...

bunca çaba bunca masraf ....bunları hadi geçdim artık ama bunca ümit bekleme .... Allah ım bizlere hayrlı anne baba olmayı hayrlı evlat yetiştirmeyi nasip eylesin....

gül gelmiş..... nasılsın.....

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın yarın geniş geniş görüşürüz artıkın:)))) byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…