Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar öptüm sizi . kaçıyorum şimdilik....
akşam girer son okunan dualarıda eklerim listeye... okunmamış toplam bölüşülmüş 400 tefriciye duamız var .... okuyan arkadaşlar akşam yazar haber verirse seviniriz....

hayırlısıyla Rabbim dualarımızı kabul etsinn hayırlı evlatlar nasip etsinn.... AMıN ...

EGELı: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:150...................150 okudu....................0 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.
enepınar:50.......................50 okudu........................0 kalan.

Allah dualarımızı kabul etsinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

listemizin son halii.....

Son düzenleme:
bunca çaba bunca masraf ....bunları hadi geçdim artık ama bunca ümit bekleme .... Allah ım bizlere hayrlı anne baba olmayı hayrlı evlat yetiştirmeyi nasip eylesin....

gül gelmiş..... nasılsın.....

iyim canım yeni evin hayırlı olsun . yeni aya yeni umutla başlıyoruz hayırlısı hepimiz için.

egeli aradaşım,

rastlaşamadık seninle yarın ameliyat oluyormusun? senin için biraz evvel Yasin okudum Allah kabul etsin inşallah. ameliyatın hayırlısıyla biran önce geçsin bitsin,sağlığına , bebişine biran önce kavuş diye canım.

haberlerini bekliyoruz bizi merak ettirme olurmu.

Pınarcığım,

yeni evine taşınmışsın. ne dmişler yeni eve yeni bebek. hadi hayırlısı inşallah. bak duayada yetiştin.

nisan hayırlı gelecek değilmi kızlar.

yağmur sularımızıda içelim tam olsun )))))))))

Slm kızlar ! Kimse yok sanırım, tekrar dua okumuşsunuz, kaçırdım önceden girebilseydim ben de alırdım.Geçmişi okuyamadım ama bu ay kimse de güzel haber yok sanırım, inşallah nisan ayı uğurlu gelir herkese...Allah Dualarınızı kabul etsin...

EGELİ: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50.
EMENNE:1000..................700 okudu....................300 kalan
GAMSEM:150...................150 okudu....................0 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.
enepınar:50........................50 okudu........................0 kalan

teşekkürler kızlar inşaallah yeni evde yeni ayda bir bebiş gelecek:)))))) bu ay olmazsa bir dahaki ay mutlaka olacağına inanıyorum...... yarın görüşmek üzere.....

teşekkürler kızlar inşaallah yeni evde yeni ayda bir bebiş gelecek:)))))) bu ay olmazsa bir dahaki ay mutlaka olacağına inanıyorum...... yarın görüşmek üzere.....

hoşgeldin canım özledik seni yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun meleğiniz de gelsin inşallah

günaydın arkadaşlar,

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

Yüce Rabbim hepimizin gönlündeki hayırlı muradları bir an önce kabul edip bize versin inşallah.

Tefriciyemiz kabul ve Allah katında makbul olsun

evde olan arkadaşlar lütfen sala vakti müsait olursanız bir Yasin okuyup duasını yaparmısınız.
ben dün akşam bunun adına bir Yasin okumuştum.

Allahım bize bu dünyada anne olmayı hayırlı kılsın inşallah. AMıNNNNNNNNN

günaydın arkadaslar hepinize hayırlı cumalar allah dualarımız kabul etsın:Saruboceq:

hayırlı cumlara kızlar..... duamız kabul olur insallah nisan ayı dedik geldi bakalım bu ay neler yaşayacağız. insaallah cimcimeden sonra güzel haberler peşi sıra gelirde artık konumuzu değiştiririz... er yada geç muradımıza ereceğiz.....

banada bu ev huzur ve mutluluk getirecek biliyorum. ben eski evimi hiç sevmiyordum... saat 1 2ye kadar uyuyor içimden birşey yapmak gelmiyordu... şimdi eşimi uğurluyorum evimi tezmiliyorum uyumamaya alıştırdım kendimi. hatta eşim bile burda düzene girdi 3 4de kadar oturudu onun bile uykusu düzene girdi bende o evde birşey var diye saplantı haline gelmişdi.... şimdi içim kıpır kıpır.... doğalgazım açolır açılmaz namazada başlayacağım....

ay özlemişim buraya yazmayı....

kartopu aklıma birşey geldide bu forumun ismini değiştiremiyormusun... şubat geldi gitti heheheheh adı kaldı...... değiştirebiliyorsan güzel bir isim bulalım topiğimize.... belki öyle yaparsak zamanla sabit topikler arasında yerimizi alırız.....

ama yağmur yağmuyor..... daha önce aklıma gelseydi hehe yapmışdı ... birde apartman şartlarında nasıl bardağı dolduracağımki.. yağmur yağdığında kşi tabi yağarsa bardağı camdan dışarı uzatabilddiğim kadar uzatırım dolana kadarda sırılsıklam olsamda kıpırdamam hehe millet deli dermi .... apartmanımıza bir deli taşınmış derler....... bazrdağı almış içini doldurmaya çalışıyor bu yakında gölü mayalamayada kalkar derler:)))

tızla öğlen yemeğpindesiniz sanırım beni burda yanlız bırakdınız öğlen yemeğine çıkanlar yedikleriniz yarasın topak topak yağ olsunnnn ohhhhhhh.....:)))))) 1saat sonra tekrar gelirim artıkın kendimi deli gibi hissettim kendi kendime konuşuyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…