- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.461
EGELİ: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50. ....................50 okudu...................0 kalan
EMENNE:1000..................1000 okudu....................0 kalan
GAMSEM:150...................150 okudu....................0 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.
enepınar:50.......................50 okudu........................0 kalan.
Allah dualarımızı kabul etsinn
ALLAH kabul etsin arkadaşlar Rabbim okunan dualar yasinler hürmetine hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsinn.......
tüm kalbimle aminnnnnn......
Allah ım eğer HZ MUHAMMET (SAV) efendimiz bu dünyaya gelmeyecek olsaymış ne bu dünya olurmuş nede bizler... daha dünyaya gelmeden babamız ademi bile onun adı hatırına afetmişsin... daha dünyaya gelmeden efendimizin dünyaya geleceğini müjdelemişsin ve ümmetler kılmışsın... efendimiz istedi diye ölüleri diriltmişsin... şimdi bizde bu mubarek cuma gününde HZ MUHAMMET.(SAV) EFENDİMİZ hrmetine senden diliyor senden istiyoruz tüm isteyenlerle birlikde bana ve bu duada bana eşlik edenlere eşlik edemediği için üzülenlere bu ay anne olmayı nasip eyle... Allah ım peygamber efendimizi anışımızdan haberder eyle... onu vadettiğin makama nail eyle. sen muhakkak sözünü tutansın.bizleri bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı affeyyle...bizlere anne olmayı gönlümüzdeki sağlıklı bebişi dünyaya getirmeyi nasip eyle amin..... Allah ım sana sığınıyoruz... dualarımızı kabul eyle... AMİN...
Allah dualarımızı kabul etsin. en kısa zamanda önce hamile kalmayı sonra da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
pınarcım,
yeni evin hayırlı olsun. bebişlerle şenlensin inş.[/QU
amin canım Allah razı olsun. cümlemize insaallah ... sen nasılsın görüşmeyeli...
AMİİİİİİİİİİN canım çok güzel dua etmişsin Rabbim kabul eder inşallah bende bütün kalbimle amin diyorum
tüm kalbimle aminnnnnn......
Allah ım eğer HZ MUHAMMET (SAV) efendimiz bu dünyaya gelmeyecek olsaymış ne bu dünya olurmuş nede bizler... daha dünyaya gelmeden babamız ademi bile onun adı hatırına afetmişsin... daha dünyaya gelmeden efendimizin dünyaya geleceğini müjdelemişsin ve ümmetler kılmışsın... efendimiz istedi diye ölüleri diriltmişsin... şimdi bizde bu mubarek cuma gününde HZ MUHAMMET.(SAV) EFENDİMİZ hrmetine senden diliyor senden istiyoruz tüm isteyenlerle birlikde bana ve bu duada bana eşlik edenlere eşlik edemediği için üzülenlere bu ay anne olmayı nasip eyle... Allah ım peygamber efendimizi anışımızdan haberder eyle... onu vadettiğin makama nail eyle. sen muhakkak sözünü tutansın.bizleri bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı affeyyle...bizlere anne olmayı gönlümüzdeki sağlıklı bebişi dünyaya getirmeyi nasip eyle amin..... Allah ım sana sığınıyoruz... dualarımızı kabul eyle... AMİN...
çok güzel dua etmişşsin canım tüm kalbımle duana amin diyorum.dularımız kabul olur inş.
yeni evinde hayırlı olsun canım
sen ne yaptın canım bu ay aşılama yapıldımı sana beklemedemşisşn
çok teşekkürler.... bu ay hepimize bebiş getirir iinsaallah...
canım ben aşılama yaptırmadım preseed kullandım iki gün beklemedeyim ne yapacağımı bilemiyorum ilk aşılamamdan kalan ilaçlarım var baya hasta olduktan sonra hiç doktora gitmedim gitmekte istemiyorum izne ayrılınca belki diyorum işten izin alıp gitmek çok zor bu arada inşallah ilaçlar etkisini kaybetmez buzdolabında tutuyorum bir kez daha aşılama yaptırıp son çare tüpe geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
canım ben aşılama yaptırmadım preseed kullandım iki gün beklemedeyim ne yapacağımı bilemiyorum ilk aşılamamdan kalan ilaçlarım var baya hasta olduktan sonra hiç doktora gitmedim gitmekte istemiyorum izne ayrılınca belki diyorum işten izin alıp gitmek çok zor bu arada inşallah ilaçlar etkisini kaybetmez buzdolabında tutuyorum bir kez daha aşılama yaptırıp son çare tüpe geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?