Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
EGELİ: 950.....................950 okudu ....................0 kalan
MÜRSE:1200....................1200 okudu..................0 kalan
TATLICIK:250:...................250 okudu....................0 kalan
KARTOPU:100....................100 okudu..................0 kalan
ECE:..........50. ....................50 okudu...................0 kalan
EMENNE:1000..................1000 okudu....................0 kalan
GAMSEM:150...................150 okudu....................0 kalan
BJK ÖZLEM:200...............200 okudu.....................0 kalan
KAYSE:144:.....................144 okudu.....................0 kalan
estamp:.200;.....................200 okudu.....................0 kalan
GÜL: 50 :...........................50 okudu......................0 kalan
ecrin: 50............................50 okudu.......................0 kalan
ayşe:50.............................50 okudu.......................0 kalan.
enepınar:50.......................50 okudu........................0 kalan.

Allah dualarımızı kabul etsinn

ALLAH kabul etsin arkadaşlar Rabbim okunan dualar yasinler hürmetine hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsinn.......

okadar soracağım soru varki

gül senin yumurta takibi nasıl gittii.... makineden memnun kaldınmı....

egeli canım arkadaşım canabı hakkım tez zamanda sağlığna kavuştursun basiit bir operasyon demişdin ve bu operasyondan sonra kendiliğinden gebe kalma şansımda var demişdin hadi insaallah aminnnnn......

sibel ikinci aşılamada tutmadı sanırım insaallah bu aya canım.. ama biraz kendini dinlememeye çalış...

başka bu ay aşılama yaptırabn varmı veya tüp bebeğe geçen..... ay topu topu 10gün yokdum sanki asır geçti gibi geliyor...

tüm kalbimle aminnnnnn......

Allah ım eğer HZ MUHAMMET (SAV) efendimiz bu dünyaya gelmeyecek olsaymış ne bu dünya olurmuş nede bizler... daha dünyaya gelmeden babamız ademi bile onun adı hatırına afetmişsin... daha dünyaya gelmeden efendimizin dünyaya geleceğini müjdelemişsin ve ümmetler kılmışsın... efendimiz istedi diye ölüleri diriltmişsin... şimdi bizde bu mubarek cuma gününde HZ MUHAMMET.(SAV) EFENDİMİZ hrmetine senden diliyor senden istiyoruz tüm isteyenlerle birlikde bana ve bu duada bana eşlik edenlere eşlik edemediği için üzülenlere bu ay anne olmayı nasip eyle... Allah ım peygamber efendimizi anışımızdan haberder eyle... onu vadettiğin makama nail eyle. sen muhakkak sözünü tutansın.bizleri bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı affeyyle...bizlere anne olmayı gönlümüzdeki sağlıklı bebişi dünyaya getirmeyi nasip eyle amin..... Allah ım sana sığınıyoruz... dualarımızı kabul eyle... AMİN...

AMİİİİİİİİİİN canım çok güzel dua etmişsin Rabbim kabul eder inşallah bende bütün kalbimle amin diyorum

Allah dualarımızı kabul etsin. en kısa zamanda önce hamile kalmayı sonra da kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

pınarcım,

yeni evin hayırlı olsun. bebişlerle şenlensin inş.

çok güzel dua etmişşsin canım tüm kalbımle duana amin diyorum.dularımız kabul olur inş.

yeni evinde hayırlı olsun canım

sen ne yaptın canım bu ay aşılama yapıldımı sana beklemedemşisşn

canım ben aşılama yaptırmadım preseed kullandım iki gün beklemedeyim ne yapacağımı bilemiyorum ilk aşılamamdan kalan ilaçlarım var baya hasta olduktan sonra hiç doktora gitmedim gitmekte istemiyorum izne ayrılınca belki diyorum işten izin alıp gitmek çok zor bu arada inşallah ilaçlar etkisini kaybetmez buzdolabında tutuyorum bir kez daha aşılama yaptırıp son çare tüpe geçmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah

hayırlısı balım ama ilaçlrın bildiğim kadarıyla tarihi var.... çok bekleme bari bu ay aşılamanı yaptırilaçlar boşa gitmesin.... tüp bebek için iznini beklersin...

inş.güzel sonuclar alırsın canım.dualrım senınlee:Saruboceq:

kızlar kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.... ben kaçar artık pazartesi görüşürüz.... dualarınızı esirgemeyin.... hoşçakalın.

bir geldi pir geldi mesaj yağmuruna tutmuşsun herkesi.

topiğimizi şenlendirdin valla. parmaklarına ve diline sağlık arkadaşım ))))

tüp bebeğe ara verdim. diyet yapıyorum, stres için akupunktura gidiyorum, bebek konusunu kafamdan çıkartıp bir rahatlayayım dedim. Bu olayı tamamen Yüce Rabbime bıraktım arkadaşım.

inancı sonsuz tüpe falan gerek kalmadan hamile kalacağım inşallah.

baksana sende ne güzel dua etmişsin. bunca duayı Allahım boş çevirmeyecektir.

bu arada bir yağmur yağsın ben dışarı çıkıp ağzımı göğe çevirim yağmur suyunu içmeye razıyım kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: kim nederse desin umrumda değil.

selam kızlar pnarcımda gelmiş topimigimz eski neşesine kavusmus..canım yeni evin hayırlı ugurlu olsun..şans getirsin inş.size..bebekler getirsin inş..ben zehirlenmişim dün nası yazdım hatırlayamıyorum bile..ama herseyde hayır var pınarda nasiplendi inş..canım arkadasım çok güzel dua etmişşsin Dilerim RABBıM habibim diye buyurdu elçisinin hatrına dualarımızı kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…