Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben nisan ayından umutluyum kendi adıma kızlar..buay keçiboynuzu kürünün 2.ayı..sanırım önemli derecede degişiklik olmustur..ovulasyon testleri kaldı..hastalanınca ama yapcam bgn tekrar..preseed kullandık 1kez..dün dr.da midem bulanıyo diye annem kan testi istedi anne diyorum bi gözüm açık biri kapalı yyyyyyyyyyyooooook diye inliyorum..kadın da işte bi ümit vardır diye..ALLLAhım baharda açan o tomurcuklar gibi içimizde de bebeklerimiz şekillensin inş..

Allah şifanı versin canım yaa dün de çok üzüldüm .... iyisin dimi artıkk ? dikkat et kendine...

evet senin duadan pınarda nasiplendi .... bugün bol bol dua ettim hepimize inşallahh Rabbim en ennnn yakın zamanda hepimizi sevindirecek hayırlı sağlıklı evlatlar vericekkk....

gıda zehirlenmesi kartopum..bigün önce bebek mevlidine gitmiştim yengem dogum yaptı..pilav tavuk yedim akşamda kayınvalidemde kıymalı makarna yedim tavukla kırmızı et yiyince aynı gün içinde beni sarsıyo çok..

ah canım arkadaslarım benim..çok saolun..herşeyde var işte bi hayır benim hasta olupta okuyamamam pınarda nasiplendi..i

buhafta okadar çok bebek görmeye gittik ki..eşimin işyerinden arkadasına gidicez enson..o var sırada ..içim sızlıyor ama napim...o günahsızlarrın masumların hatrına diyorum ALLAhım..

gamsem geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberini alırız arkadaşlar okuduğum kadarıyla kürler 80 gün sonra etkisini gösteriyormuş o yüzden 3 ay boyunca bırakmadan devam edin. Yani 3 ay sonraki yumurtamız kürlü yumurta oluyor :)

Hayıt meyvesi çok nazik bir bitki de olsa, etkisi inip çıkan bir piston gibidir. Sivri yerleri düzleştirir, çukur yerleri yükseltir. O adet periyodunuzu (menstural cycle); ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürmek için elinden geleni yapacaktır. O aynı zamanda hem afrodizyak (cinsel istek arttırıcı) hem de anti-afrodizyak özelliğe sahiptir. Yani cinsel isteğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise yükseltecek ve normale döndürecektir. Menopoz hormonal iniş çıkışın sonunda büyük bir çukurdur. Hayıt meyvesi progesteron’ daki dramatik inişi yavaşlatarak ve hormon seviyesindeki değişikliklere vücudu alıştırarak bu süreçte yardımcı olmaktadır. Sıcak basması, vajina kuruluğu, baş dönmesi ve depresyon gibi menopoz semptomları hayıt meyvesi terapisine olumlu tepki vereceklerdir.Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle hayıt meyvesi yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir. Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı cinsel iktidarsızlık durumlarında da kullanılılabilir. Erkeklerde testesteron, kadınlarda ise östrojen fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve sivilcelere (akne) karşı, hayıt meyvesi terapisi hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir. Hayıt, 2400 yılı aşan kullanım süreci buyunca tamamen güvenli ve yan etkisiz olduğunu kanıtlamış bir bitkidir.

kızlaaaar bgn ovulasyon testini yaptım silik çıktı..ay duygulandım bi..gebelik testinde de görebileyim inş.diye geçirdim..2gün arayla denicem tekrar..bu maçı alıcaz başka yolu yooookkk:)))))))))))))

ARNAVUTGÜZELı84 canım sana teşekkürlerimi bildirmek istedim...ben 1 yıldrı gebe kalamıyordum..senin adaçayı yağını ve polenli karışımını uyguladım ve 21 fsh ile hamileyim şimdi 5 haftalık..inşallah sen ve sen gibi bebek sahibi olmak için uğraşan tüm arkadaşlar en kısa zamanda bu sevinçli haberle müjdelenirler..

kızlar ben elma yağını bir hafta kadar kullandım..polen ve diğerlerini ie 1 aya yakın kullandım..arnavutgüzelinin dedii gibi oldum aslında,şişe yarıya gelmeden ben hamiş kaldım..
elmayağını ir pamuğa koyarak şişeden pamuğun başını ıslatcak kadar döktüm ve vajina ortalarına yerleştirdim..sabah 10 gibi koyduysam akşam 4 gibi aldım pamuğu..

polen bal çörek otu tarın karışımını ise her sabah aç karına 1 er çay kaşığı yuttum..başkada bir şey yok ...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-k252r-51.html

acı elma yağı yada adaçayı yağı diye geçiyormuş

arkadaşlar okuduklarımı sizle paylaşmak istedim ama valla bana kürlerden gına geldi bu ayda yapıp bi daha yapmıycam bu üçüncü ay :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…