- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.501
tüm kalbimle aminnnnnn......
Allah ım eğer HZ MUHAMMET (SAV) efendimiz bu dünyaya gelmeyecek olsaymış ne bu dünya olurmuş nede bizler... daha dünyaya gelmeden babamız ademi bile onun adı hatırına afetmişsin... daha dünyaya gelmeden efendimizin dünyaya geleceğini müjdelemişsin ve ümmetler kılmışsın... efendimiz istedi diye ölüleri diriltmişsin... şimdi bizde bu mubarek cuma gününde HZ MUHAMMET.(SAV) EFENDİMİZ hrmetine senden diliyor senden istiyoruz tüm isteyenlerle birlikde bana ve bu duada bana eşlik edenlere eşlik edemediği için üzülenlere bu ay anne olmayı nasip eyle... Allah ım peygamber efendimizi anışımızdan haberder eyle... onu vadettiğin makama nail eyle. sen muhakkak sözünü tutansın.bizleri bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı affeyyle...bizlere anne olmayı gönlümüzdeki sağlıklı bebişi dünyaya getirmeyi nasip eyle amin..... Allah ım sana sığınıyoruz... dualarımızı kabul eyle... AMİN...
ben nisan ayından umutluyum kendi adıma kızlar..buay keçiboynuzu kürünün 2.ayı..sanırım önemli derecede degişiklik olmustur..ovulasyon testleri kaldı..hastalanınca ama yapcam bgn tekrar..preseed kullandık 1kez..dün dr.da midem bulanıyo diye annem kan testi istedi anne diyorum bi gözüm açık biri kapalı yyyyyyyyyyyooooook diye inliyorum..kadın da işte bi ümit vardır diye..ALLLAhım baharda açan o tomurcuklar gibi içimizde de bebeklerimiz şekillensin inş..
kızlaaaar bgn ovulasyon testini yaptım silik çıktı..ay duygulandım bi..gebelik testinde de görebileyim inş.diye geçirdim..2gün arayla denicem tekrar..bu maçı alıcaz başka yolu yooookkk:)))))))))))))
kızlar artık kimseyi yakalıyamıyorum yaaaa.(egelim) buğün ameliyat olucaktın senin için dua ettim canım inşallah bidaki ay kendiliğinden hamile kalırsın Allahım yardımcın olsun...(.bengole) inş haftaya güzel haber vererek bizleri sevindirirsin (tatlıcık) sen nasılsın? görüşemiyoruz(.pınarcığım) sende tekrar hoşgeldin vallahi neşe geldi seninle beraber yeni evin hayırlı bol bebişli olsun inşalllahhhh
pınarcık hoşgeldin bak çıkmadan yakaladım seni :))
kızlar bende buğün yasin okuyup duamı yaptım ALLAH kabul ederse bu ay hepimize hayırlı haberler almak nasip olur ve nisan yağmuru gibi mutluluk göz yaşları dökeriz aminn
canım duana tüm kalbimle aminn diyorum rabbim dualarımızı kabul eyle yarabbim sana sığındık senden istiyoruz veren sensin allahım bizlerede anne olmayı nasip et hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar ver bana ve arkadaşlarıma ve tüm evlat hasretiyle yanan kişilere bizlere bu dünyada bu duyguyu tatdır yarabbim.okuduğumuz yasinlerin salatı tefriciyelerin dualrın peygamber efendimiz muhammet mustafa (s a s) ve gelmiş geçmiş evliyalarımızın bu mübarek cuma gününnün yüzü suyu hürmetine kabul eyle yarabbim..
amin teşekkürler.... bende pazartesi itibariyle düzenli girmeye başlarım topiğimize.... özledim vallah..
selam kızlar pnarcımda gelmiş topimigimz eski neşesine kavusmus..canım yeni evin hayırlı ugurlu olsun..şans getirsin inş.size..bebekler getirsin inş..ben zehirlenmişim dün nası yazdım hatırlayamıyorum bile..ama herseyde hayır var pınarda nasiplendi inş..canım arkadasım çok güzel dua etmişşsin Dilerim RABBİM habibim diye buyurdu elçisinin hatrına dualarımızı kabul etsin..
ya vallahi özlemişiz kız seni sen yokken ıssız oluyo buralar aratma kendini böyle inşallah kızın olursa eğer sana çeksin annesi gibi neşe dolu olsun..:)))
baksana sende ne güzel dua etmişsin. bunca duayı Allahım boş çevirmeyecektir.
bu arada bir yağmur yağsın ben dışarı çıkıp ağzımı göğe çevirim yağmur suyunu içmeye razıyım kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: kim nederse desin umrumda değil.
ay sağol.. bugün dışarda dolaşırken bir kız çocuğu gördüm kıvırcık saçlı sarışın ay dedim allh ıım işde böyle kız olsun:)))) Allah ım hepiniİm neşesini artırsın üzülerek zaman geçmiyor.... sen nasılsın nasıl gidiyor.....
bengole hoşgeldin arkadaşım bebişler nasıl varmı sende bi değişiklik Allah inşallah gönlüne göre verir herkezin RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN AMİNNN
amin iyiyim kız Allaha şükür evde dura dura şişiyoruz vallahi bende pazartesi yürüyüşe başlıcam ay inşallah Rabbim gönlündekini verir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?