Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım duana tüm kalbimle aminn diyorum rabbim dualarımızı kabul eyle yarabbim sana sığındık senden istiyoruz veren sensin allahım bizlerede anne olmayı nasip et hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar ver bana ve arkadaşlarıma ve tüm evlat hasretiyle yanan kişilere bizlere bu dünyada bu duyguyu tatdır yarabbim.okuduğumuz yasinlerin salatı tefriciyelerin dualrın peygamber efendimiz muhammet mustafa (s a s) ve gelmiş geçmiş evliyalarımızın bu mübarek cuma gününnün yüzü suyu hürmetine kabul eyle yarabbim..

kızlar bende buğün yasin okuyup duamı yaptım ALLAH kabul ederse bu ay hepimize hayırlı haberler almak nasip olur ve nisan yağmuru gibi mutluluk göz yaşları dökeriz aminn

aminn. gamsem geçmiş olsun canım ya iyimisin şimdi?ya bende nisan ayından umutluyum biraz inşallah güzel haberler alırız..

kızlar artık kimseyi yakalıyamıyorum yaaaa.(egelim) buğün ameliyat olucaktın senin için dua ettim canım inşallah bidaki ay kendiliğinden hamile kalırsın Allahım yardımcın olsun...(.bengole) inş haftaya güzel haber vererek bizleri sevindirirsin (tatlıcık) sen nasılsın? görüşemiyoruz(.pınarcığım) sende tekrar hoşgeldin vallahi neşe geldi seninle beraber yeni evin hayırlı bol bebişli olsun inşalllahhhh

güzel hafta sonu geçimeniz dileğiyle hayırlı akşamlar canlarım benimmmmmmmmm kendinize iyi bakın öpüldünüz...

kızlaaaar bgn ovulasyon testini yaptım silik çıktı..ay duygulandım bi..gebelik testinde de görebileyim inş.diye geçirdim..2gün arayla denicem tekrar..bu maçı alıcaz başka yolu yooookkk:)))))))))))))

amin insaallah canım insallah hamişlik testindede o ikinci çizgiyi göreceğimiz gün gelecek... gül arkadaşım demiştiki hehe kanda öğrensemde hamişliği o çizgiyi görmek için inadına yapacağım idrar testini valah bende yanı şekilde...:)))

amin teşekkürler.... bende pazartesi itibariyle düzenli girmeye başlarım topiğimize.... özledim vallah..

kızlar bende buğün yasin okuyup duamı yaptım ALLAH kabul ederse bu ay hepimize hayırlı haberler almak nasip olur ve nisan yağmuru gibi mutluluk göz yaşları dökeriz aminn

hep negetif sonucunu öğrendiğimizde hüzümden ağlıyoruz bu ayda dediğin gibi insaallah mutlulukdan ağlamak nasip olur her birimize... aminnnnnn

amin canım amin

amin teşekkürler.... bende pazartesi itibariyle düzenli girmeye başlarım topiğimize.... özledim vallah..

ya vallahi özlemişiz kız seni sen yokken ıssız oluyo buralar aratma kendini böyle inşallah kızın olursa eğer sana çeksin annesi gibi neşe dolu olsun..:)))

canım çok ama çok geçmiş olsun.... Allahım acil şifalar versin...

bengole hoşgeldin arkadaşım bebişler nasıl varmı sende bi değişiklik Allah inşallah gönlüne göre verir herkezin RABBıM EMEKLERıNı BOŞA ÇIKARMASIN AMıNNN

ya vallahi özlemişiz kız seni sen yokken ıssız oluyo buralar aratma kendini böyle inşallah kızın olursa eğer sana çeksin annesi gibi neşe dolu olsun..:)))

ay sağol.. bugün dışarda dolaşırken bir kız çocuğu gördüm kıvırcık saçlı sarışın ay dedim allh ıım işde böyle kız olsun:)))) Allah ım hepiniİm neşesini artırsın üzülerek zaman geçmiyor.... sen nasılsın nasıl gidiyor.....

insaallah hepimiz normal yolla bebişimize kavuşacağız... salı yada çarşamba hastalanmam lazım.... insaallah hastalanmam o ayrı ama hastalanırsam nisan mayıs klomen haziran temmuz aşılama olmazsa tüp bebek ağustos eşimle ve tabiki doktorumuzla böyle karalaştırdık...... Allah ım tüp bebeğe bırakmasın umuduyla dualar devam kızlar...

amin iyiyim kız Allaha şükür evde dura dura şişiyoruz vallahi bende pazartesi yürüyüşe başlıcam ay inşallah Rabbim gönlündekini verir sana

amin iyiyim kız Allaha şükür evde dura dura şişiyoruz vallahi bende pazartesi yürüyüşe başlıcam ay inşallah Rabbim gönlündekini verir sana

şişmek nedealonu geçtim artık neye doru gittğimi bende bilmiyorum. sonunda koçiş beni boynuzlayacak....boynuzlaması sorun değilde düşünsene kırk yılda bir boynuzlayacak sonra o kadın hamiş kalacak bende 2,5 yıldır her yöntemi denememize rağmen tık yok.. hehe vallah aldatmasından daha çok bu koyar hehehe......

ben birde sigarayı bırakdım ya vallah aldıkça alıyorum... ya napalım şöyle güzel bir diyet bulsak birde o konuda birbirimizi motive etsekde diyete başlasak hep beraberr.....

kızlar hayırlı akşamlar güzel havayla güzel bi hafta sonu geçirirsiniz inşallah şimdilik hoşcakalın ve kib aeo sçs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…