- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.521
bengole hoşgeldin arkadaşım bebişler nasıl varmı sende bi değişiklik Allah inşallah gönlüne göre verir herkezin RABBİM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN AMİNNN
i.akşamlar kızlar ben geldim
bengole tüp bebekmi yapmıştın sen....
şişmek nedealonu geçtim artık neye doru gittğimi bende bilmiyorum. sonunda koçiş beni boynuzlayacak....boynuzlaması sorun değilde düşünsene kırk yılda bir boynuzlayacak sonra o kadın hamiş kalacak bende 2,5 yıldır her yöntemi denememize rağmen tık yok.. hehe vallah aldatmasından daha çok bu koyar hehehe......
ben birde sigarayı bırakdım ya vallah aldıkça alıyorum... ya napalım şöyle güzel bir diyet bulsak birde o konuda birbirimizi motive etsekde diyete başlasak hep beraberr.....
şişmek nedealonu geçtim artık neye doru gittğimi bende bilmiyorum. sonunda koçiş beni boynuzlayacak....boynuzlaması sorun değilde düşünsene kırk yılda bir boynuzlayacak sonra o kadın hamiş kalacak bende 2,5 yıldır her yöntemi denememize rağmen tık yok.. hehe vallah aldatmasından daha çok bu koyar hehehe......
ben birde sigarayı bırakdım ya vallah aldıkça alıyorum... ya napalım şöyle güzel bir diyet bulsak birde o konuda birbirimizi motive etsekde diyete başlasak hep beraberr.....
bengole nasısın arkadasım nası hissediyorusun kendini??
hoşgeldin nasılsın çok geçmiş olsun....
hoşbulduk çacım arkadaşım bebişleri daha hisetmiyoyorum ama baş dönmesi ve mide bulantısı sabahları var ama piskolajikmendir kesin sen nasılsın canım _?
ya doğru söylüyosun vallahi benim bi tanıdığım bebiş doğurduktan sonra 100 kiloyla kaldı ve kocası aldatmış ben netten baktım diyetlere 2 gün uyguladım ama buğün bozdum arkadaşa gitmişitim pocalar börekler derken 2 günde verdiğim gr geri aldım ya artık kıyafetlerde olmuyo napıcam bilmiyorum ya vericem bu kiloyu ya vericem boğazı sıkıcağız biraz yoksa kocişlerden oluruz Allah korusun kız.
tşk canım iyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat ve bebek umutlarımız inşallah allah hepimizin emeyini boşa çıkarmaz kızlar
canım hoşgelmişsin nasılsın tatlım yeni evin hayırlı ugurlu olsun canım evet ben tüp bebek yaptırdım canım allah yaptıgın güzel dualarımızı kabul ederde inşallah hepimiz anne oluruz bu ay
şükür iyiyim canım inşallah bebişlerin tutunmuştur sanada sadece mide bulantınla baş dönmen kalsın bizler onada razıyız ama kendine dikkat et unutma karnındaki masumları onlar için herşey
canım hiç moralini boşma ben her sezon dolabımı baştan sona degişiyorum 3 yılda 30 kilo aldım ve bu sezonda alacagımda gebelik testinden sonra alışveriş canını sıkma saglık olsun bizi seven erkekler hep yanımızdadır sevmeyende kiloları bahane eder ve aldatır giden de gitsin boşverrr keyfini hiçbirşey boşmasın sen iyi ol yeter
canım arkadaşım ben o bebkleri kucagıma almayıncaya kadar benim diyemiyecegim çünkü ben çok acı çektim bundan sonrada acı çekmek istemiyorum bu nedenden işe gidiyorum aklımdaki bebekler çıkmıyor evde her an aklıma bebekler geliyor ve kafayı yiyecegim ama işe gidince azda olsa unutuyorum geriye 4 gün kaldı bakalım allah anneligi nasip edecek mi bana
valla tam gaz devam bengole..bi ufak rahatsızlık geçirdim ama şimdi çok şükür iyiyim baya..preseed klomen yumurtlama günü keçiboynuzu derken bu ay olacak inş.ama senden çok ümitliyim bebeişler sinyal veriyolar galiba..hadi inş.
hoşbulduk..iyiyim çok şükür bgn biraz daha iyiyim...iyi olmam lazım yumurtluyorum çünkü yetiştirmem gerek:))) allahım derdimede bak son nefese kadar devaaaaaaamm....
canım arkadaşım ben o bebkleri kucagıma almayıncaya kadar benim diyemiyecegim çünkü ben çok acı çektim bundan sonrada acı çekmek istemiyorum bu nedenden işe gidiyorum aklımdaki bebekler çıkmıyor evde her an aklıma bebekler geliyor ve kafayı yiyecegim ama işe gidince azda olsa unutuyorum geriye 4 gün kaldı bakalım allah anneligi nasip edecek mi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?