Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:))) bebiş dourdukdan sonra koçiş lazım değil:))))) ben doğurmadan aldatılmakdan korkuyorum:)

imkanın varsa yüzmeye git bence hem eglenceli hemde vücudun heryeri aynı anda çalışıyor hemen hemen..

canım zaten sabah 8 akşam 5 işyerinde hesap kitapla ugraşmaktan bazen yemek yemeyi unutuyorum iş yerindeki bayn arkadaşım diyorki senden birşeyler var çok yemek yiyorsun ve canın hep birşeyler çekiyor diyor :)))) bende tüp bebek yaptırdıgımı söylemedigim için gülüyorum hava degişiminden yemeyi kaçırıyorum diyorum :)))))

kızlar bu arada 2 kere iyi akşamlar dedim ama çıkamadım muhabbet güzel oluyo vallahi ama eşimde karşımda gözümün içine bakıyo çaktırmadan

sonuclar nezaman kısmetse bengole?

canım eşim beni bırakıp gideceklse eyer gitsin ben gitmem demem ama inşallah bir ömür yanımda kalır çünkü eşimi çok seviyorum

kızlar bu arada 2 kere iyi akşamlar dedim ama çıkamadım muhabbet güzel oluyo vallahi ama eşimde karşımda gözümün içine bakıyo çaktırmadan

hehe:) bayadır böle sohbet olmamıstı..bende keçiboynuzu süzdüm hemen geldşm pc.ye bizimki gelmedi daaa rahatım şimdiliklülülülülülü

canım er yada geç alacağız buna inan ... ya ben okadar inanıyorumki anlatamam.... bizler burda gün gelecek hafta hafta hamileliğimizi konuşacağız...

canım bukadar doldurma kafanı..bukadar stres iyi degil meleklerin için de...

çok teşekürler gamsem allah razı olsun hepinizden bebeklerim beni inşallah bu memlekette yanlız bırakmaz yanlız yaşamaktan bıktım bebeklerim olunca evde oturacagum sıkılmayacagım ohhhhh eşimede güzel yemekler yapacagım inşallahhhhhh

canım eşim beni bırakıp gideceklse eyer gitsin ben gitmem demem ama inşallah bir ömür yanımda kalır çünkü eşimi çok seviyorum

amin canım inşallah Allah kimsenin yuvasını bozmasın bende çok seviyorum vallahi inşallah bi yastıkta kocarız.:)))

canım arkadaşım allah rası olsun keşke bende yasin okyabilseydim ama okuyamıyorum lütfen dualarını eksik etme benim için dua et ama burdaki arkadaşlarımda dua etsin inşallah hepimiz allaha açtıgımız ellerimiz boşa geri dönme ve o ellerimize minik bebişlerimiz gelirler aminnnnn

sonuclar nezaman kısmetse bengole?

haftaya salı günü allahın izni ile inşaşşah olumlu olur olmasada ben buraya birdaha gelmeyecegim salı günü olumsuz olursa kendi kabuguma çekilirim bu defa kendimi toparlamak zor olacak bence ama llah büyük bakalım bizi neler bekliyor

bizlerden vazgeçmek kolay değil......

Allah ım hepimizin eşlerini kendisine bağışlasın ayırmasın.. gerisi sadece şaka... eşime diyorum sen benim şansımsın diye birde bebiş geldimi keyfimizi kimse bozamaz ALLAH IN İZNİYLE.... canlar ya ben çok üşengeç birşey oldum.... yaptığım hiç bir şeyi tamamlayamıyorum.. ne yapsam.... bu evde uyumayı bırakdım... ama şu yarım bırakma huyumu nasıl bırakacağım.. hemen sıkılıyorum...

ya etamin aldım yarım bırakdım puzle aldım yarım bırakdım keçiboynuzunu tam eşime alıştırdım üşendim yarıda kaldı diyete başlıyorum yarıda kalıyor...

kötü şeyler düşünme inşallah salı günü bize müjdeli haber vereceksin :Saruboceq:

canım er yada geç alacağız buna inan ... ya ben okadar inanıyorumki anlatamam.... bizler burda gün gelecek hafta hafta hamileliğimizi konuşacağız...

inaşallah canım allahtan tek dilegim burda ki tüm anne adayları annalik duygusunu tadar rabbimden tek dileyim bebeksiz hiç bir ev kalmasın aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…