- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.541
ya doğru söylüyosun vallahi benim bi tanıdığım bebiş doğurduktan sonra 100 kiloyla kaldı ve kocası aldatmış ben netten baktım diyetlere 2 gün uyguladım ama buğün bozdum arkadaşa gitmişitim pocalar börekler derken 2 günde verdiğim gr geri aldım ya artık kıyafetlerde olmuyo napıcam bilmiyorum ya vericem bu kiloyu ya vericem boğazı sıkıcağız biraz yoksa kocişlerden oluruz Allah korusun kız.
nedemişler ölmek var dönmek yok:)))) bende yumurtlama gününde tam taşındım eşim diyor buu arada onu mu düşünüyoresun hehe akıldanmı çıkıyor ne olursa olsun.....
kartopunun diyetini bir ara geldiğinde sorarım.... bende fitnese yazılmayı düşündüm ama gebelik oluşmasına engel olabilirmiş... aletli plates tavsiye ttiler hamişliğe engel değilmiş. bende pazartesi görüşmeye gideceğim yada yüzmeye gideyim bir yere yazılayım diyorum.. ay koçişden olacak vallah bebiş derken...birde benimki evlenmeden önce senden tek isteğim var kilo almayacaksın demişdi nerdeee verdiğim söz....
senden güzel haberler alacağız mümkün değil biliyorum ama en azından mümkün olduğu kadarıyla sakin olmaya çalış stresden uzakdurmaya çalış.... ne bilm 1000 puzzle al çok güzel kafa dağıtıyor boş zamanlarında onla uğraş....
canım zaten sabah 8 akşam 5 işyerinde hesap kitapla ugraşmaktan bazen yemek yemeyi unutuyorum iş yerindeki bayn arkadaşım diyorki senden birşeyler var çok yemek yiyorsun ve canın hep birşeyler çekiyor diyor :)))) bende tüp bebek yaptırdıgımı söylemedigim için gülüyorum hava degişiminden yemeyi kaçırıyorum diyorum :)))))
doğru vallahi napalım bizde keyfimizden almıyoruz tedavidende alıyoruz bu kiloları bebiş için katlanıcağız..artık.yani insanın içinde aldatma olursa güzel çirkin şişman zayıf bakmıyolar dimi ama
kızlar bu arada 2 kere iyi akşamlar dedim ama çıkamadım muhabbet güzel oluyo vallahi ama eşimde karşımda gözümün içine bakıyo çaktırmadan
:))) bebiş dourdukdan sonra koçiş lazım değil:))))) ben doğurmadan aldatılmakdan korkuyorum:)
canım arkadaşım ben o bebkleri kucagıma almayıncaya kadar benim diyemiyecegim çünkü ben çok acı çektim bundan sonrada acı çekmek istemiyorum bu nedenden işe gidiyorum aklımdaki bebekler çıkmıyor evde her an aklıma bebekler geliyor ve kafayı yiyecegim ama işe gidince azda olsa unutuyorum geriye 4 gün kaldı bakalım allah anneligi nasip edecek mi bana
canım bukadar doldurma kafanı..bukadar stres iyi degil meleklerin için de...
canım eşim beni bırakıp gideceklse eyer gitsin ben gitmem demem ama inşallah bir ömür yanımda kalır çünkü eşimi çok seviyorum
ay Allah iyiliğini versin kız kocan duymasın bari darılır yoksa sana sonra sende bebişi görürsün der neme lazım :)))
canım arkadaşım bu 4 gün boyunca senin için yasin okucağım dua ediceğim senin için vallahi çok duygulandım gözlerim doldu Güzel Allahım emeklerini boşa çıkarmaz benim içimdeki his sen haftaya mutluluk gözyaşları döküceksin diyor inşallah eşinle omutluluğu yaşarsınız .
sonuclar nezaman kısmetse bengole?
kızlar bu arada 2 kere iyi akşamlar dedim ama çıkamadım muhabbet güzel oluyo vallahi ama eşimde karşımda gözümün içine bakıyo çaktırmadan
haftaya salı günü allahın izni ile inşaşşah olumlu olur olmasada ben buraya birdaha gelmeyecegim salı günü olumsuz olursa kendi kabuguma çekilirim bu defa kendimi toparlamak zor olacak bence ama llah büyük bakalım bizi neler bekliyor
canım er yada geç alacağız buna inan ... ya ben okadar inanıyorumki anlatamam.... bizler burda gün gelecek hafta hafta hamileliğimizi konuşacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?