Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aa oldumu şimdi arkadasım biz bu yola hepimiz başladık..sevinçleride paylaştılar üzüntülerimizi hayal kırıklıklarımızda paylaştık..olumsuz ki inş.öle olmayacak olsa dahi hemen girip paylaş ki acını biraz olsun hafifletelim paylaşarak..ki buna gerek kalmayacak ina.güzel şeyler düşün güzel olsun..enazından içine yerleistiler canlıla ve var biliyosun biz daha günü bile saptamakta zorlanıyoruz..kiminin spermi az kimimizin yumurtası yok..olucak bunlar güzel günler yakındaaa hemde çok yakında....

amin canım inşallah Allah kimsenin yuvasını bozmasın bende çok seviyorum vallahi inşallah bi yastıkta kocarız.:)))

inaşşalah eşinle turunlarını evlendirdigin günleri görürüsün bir an içimden o geçti senin için allah ayırmasın sizleri ve hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnn))))))

al bendende okadar çok tembelleştim eşimde öyle diyo hiç bişey yapasım gelmiyo bilmiyorum neolucak bu halimiz..

sonuç umarım hayırlıdır canım.. bebiş müjdesiyle salı günü sveinçden ağlarsın insallah ama sonuç ne olursa olsun asla kabuğuna çekilmeyi düşünme... evet tüp bebek denemek ve kavuşamamak kolay olmayacakdır canın acıyacakdır öyle bir durum olursa ama inan er yada geç olacakdır. benim dayımda çokaz sperm vardı... 12 yıllık evliliğinde bebiş olmadı ve 3. tüp bebekde bebişleri geldi.. ilkki tuttu düşdü hemede ikizdi ikincisi tutmadı ve 3.de tuttu kısmet bunlar... daima umutlu olmakda fayda var kısacası doğru zaman geldiğinde hepimiz bir bakacağızki bebişimiz kucağımızda..... inan ve sakın kabuğuna çekilmeyi aklına getirme....

ooh maşşallah mutlu sona ulaşmıslar negüzel..şimdi bebekleri nekadar oldu?cinsiyeti ne??

beni düşündügün için teşekürler ama ben bu defa bu yükü tek başıma kaldıramam yıkılacagımı bile bile son şansımı denedim allaha sıgındım allahın izni ile olur veya olmaz ne gelirse allahtan gelecek benden buna saygı gösterip susacagım başka çarem yok

kızlar üzülerek sölüyorum çıkmam gerek..hepinizi öptüm benimki geliyomus..annemlerdeydim eve geçicez şimdi..hadi hayırlı haberlerle inş.kendinize iyi bakın..

canım okadar kolay degil yabancı memlekette yanlız kalmak ve çalışmak bir yandan iş stresi bir yandan cevra baskısı bir yandan ailevi sorunlar bide bebişleri yaptırmak için para borç aldım şimdi bide onu nasıl ödeyecegim korkusu sardı allahım banasabır versin eşimede benimle ugraşma sabrı versın zavelli benim yüzümden çok yıprandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…