- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.561
haftaya salı günü allahın izni ile inşaşşah olumlu olur olmasada ben buraya birdaha gelmeyecegim salı günü olumsuz olursa kendi kabuguma çekilirim bu defa kendimi toparlamak zor olacak bence ama llah büyük bakalım bizi neler bekliyor
amin canım inşallah Allah kimsenin yuvasını bozmasın bende çok seviyorum vallahi inşallah bi yastıkta kocarız.:)))
bengolecim nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
bizlerden vazgeçmek kolay değil......
Allah ım hepimizin eşlerini kendisine bağışlasın ayırmasın.. gerisi sadece şaka... eşime diyorum sen benim şansımsın diye birde bebiş geldimi keyfimizi kimse bozamaz ALLAH IN İZNİYLE.... canlar ya ben çok üşengeç birşey oldum.... yaptığım hiç bir şeyi tamamlayamıyorum.. ne yapsam.... bu evde uyumayı bırakdım... ama şu yarım bırakma huyumu nasıl bırakacağım.. hemen sıkılıyorum...
ya etamin aldım yarım bırakdım puzle aldım yarım bırakdım keçiboynuzunu tam eşime alıştırdım üşendim yarıda kaldı diyete başlıyorum yarıda kalıyor...
kötü şeyler düşünme inşallah salı günü bize müjdeli haber vereceksin :Saruboceq:
haftaya salı günü allahın izni ile inşaşşah olumlu olur olmasada ben buraya birdaha gelmeyecegim salı günü olumsuz olursa kendi kabuguma çekilirim bu defa kendimi toparlamak zor olacak bence ama llah büyük bakalım bizi neler bekliyor
inaşşalah eşinle turunlarını evlendirdigin günleri görürüsün bir an içimden o geçti senin için allah ayırmasın sizleri ve hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnn))))))
al bendende okadar çok tembelleştim eşimde öyle diyo hiç bişey yapasım gelmiyo bilmiyorum neolucak bu halimiz..
Pınarcım hoşgeldin bütün arkadaşlar burda ne güzel
sonuç umarım hayırlıdır canım.. bebiş müjdesiyle salı günü sveinçden ağlarsın insallah ama sonuç ne olursa olsun asla kabuğuna çekilmeyi düşünme... evet tüp bebek denemek ve kavuşamamak kolay olmayacakdır canın acıyacakdır öyle bir durum olursa ama inan er yada geç olacakdır. benim dayımda çokaz sperm vardı... 12 yıllık evliliğinde bebiş olmadı ve 3. tüp bebekde bebişleri geldi.. ilkki tuttu düşdü hemede ikizdi ikincisi tutmadı ve 3.de tuttu kısmet bunlar... daima umutlu olmakda fayda var kısacası doğru zaman geldiğinde hepimiz bir bakacağızki bebişimiz kucağımızda..... inan ve sakın kabuğuna çekilmeyi aklına getirme....
aa oldumu şimdi arkadasım biz bu yola hepimiz başladık..sevinçleride paylaştılar üzüntülerimizi hayal kırıklıklarımızda paylaştık..olumsuz ki inş.öle olmayacak olsa dahi hemen girip paylaş ki acını biraz olsun hafifletelim paylaşarak..ki buna gerek kalmayacak ina.güzel şeyler düşün güzel olsun..enazından içine yerleistiler canlıla ve var biliyosun biz daha günü bile saptamakta zorlanıyoruz..kiminin spermi az kimimizin yumurtası yok..olucak bunlar güzel günler yakındaaa hemde çok yakında....
kızlar bu içinde bulundugumuz psikolojiyle alakalı bence..yani bende öle enazından..
kızlar bebişimize kavuşacağız derken psikolojik sağlık kalmayacak.....
kızlar üzülerek sölüyorum çıkmam gerek..hepinizi öptüm benimki geliyomus..annemlerdeydim eve geçicez şimdi..hadi hayırlı haberlerle inş.kendinize iyi bakın..
sonuç umarım hayırlıdır canım.. bebiş müjdesiyle salı günü sveinçden ağlarsın insallah ama sonuç ne olursa olsun asla kabuğuna çekilmeyi düşünme... evet tüp bebek denemek ve kavuşamamak kolay olmayacakdır canın acıyacakdır öyle bir durum olursa ama inan er yada geç olacakdır. benim dayımda çokaz sperm vardı... 12 yıllık evliliğinde bebiş olmadı ve 3. tüp bebekde bebişleri geldi.. ilkki tuttu düşdü hemede ikizdi ikincisi tutmadı ve 3.de tuttu kısmet bunlar... daima umutlu olmakda fayda var kısacası doğru zaman geldiğinde hepimiz bir bakacağızki bebişimiz kucağımızda..... inan ve sakın kabuğuna çekilmeyi aklına getirme....
amin inşallah kız hepimiz ogünleri görürüz.
kızlar bu ay aşılama yaptıracak var mı yada tüp bebek yaptıracak _????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?