- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.581
canım ya sen şimdi anne adayısınya sende dua et bu ay bizde hamiş kalalım ben aşılama yaptırmadımda yumurta takibi yaptırdım ve çatlatma iğnesi 23 bekliyorum
kızlar bu arada size birşey diyecegim zavallı eşim çok yıprandı işten yorgun geliyor ve evdede sofrayı indirip kaldırıyor ev işlerini yüklenmiş ban iş yaptırmıyor sıcak yemek yemeye hasrettim şimdide uyumaya zavallı işmdi sızdı kaldı kanepede çok üzülüyorum onun durumuna yaaa allah eşime sabır versin rabbim ona saglık sırhat versin sır onun için bu bebekleri bu defa gönülden istiyorum sırf eşim artık yorulmasın benimle ugraşmasın diye
öpüyorum hepinizi eşim söylenip duruyor ben kaçtım
canım arkadaşım ve arkadaşlarım inşallah allah dualarımı kabul eder ve sizlere hayırlı evlatlar verir ve bebişlerinizle mutlu huzurlu ve saglıklı günler geçirmeniz dilegi ile rabbimden tek istegim kucaklarınıza dizine dizine bebiş versin aminnnnnnnn tabi sonrada bana :)))))))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
inşallah canım onun içinde zor vallahi ne diyeyim Allah yüzünüze bakar inşallah emeklerinizi boş çevirmez ama olumsuz düşünme stres karnındaki bebişleri düşün gerçekten ben çok umutluyum senden
canım okadar kolay degil yabancı memlekette yanlız kalmak ve çalışmak bir yandan iş stresi bir yandan cevra baskısı bir yandan ailevi sorunlar bide bebişleri yaptırmak için para borç aldım şimdi bide onu nasıl ödeyecegim korkusu sardı allahım banasabır versin eşimede benimle ugraşma sabrı versın zavelli benim yüzümden çok yıprandı
kızlar bende busefer gerçekten çıkıyorum bu arada ist buğün hava çok güzeldi yarında öyle heralde bu havayı değerlendirelim havanız bol neşeniz dolu olsun iyi hafta sonları hayırlı geceler
kız valla bebebyim olsun burdaki bütün arkadaşlarıma mardin çerezi gönderecegim baklava ile agzınızı tatlandırmak isterim ama malzesef oraya gelincaya kadar bayatlar bende mardinin çereşlerini gönderirim sözüm söz yeterki bebişim gelsin kucagıma bir an beni umutlandırdın ya içim kıpır kıpır oldu :)))) anneme çok kızıyordum 8 çocuk dogurdugu için şimdi bense 1 bebek için yapmadıgım şey kalmadı allahın izni ile inşallah bu defa emeyim boşa çıkmaz bebeyim mutlu yuvamıza mutluluk katar :Saruboceq:
canım Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.... ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar...
canım kendine iyi bak ve gece yatmadan önce dua etmeyide ihmal etme byyyy iyi tahtiller
canım gerçekten umutluyum hep karnında bebişlerini hisset bak daha mutlu olursun pozitif enerjinle daha iyi tutunurlar sana inşallah amin
canım benim şimdi namaz kılıp yasin okucam senin için sende içini ferah tut tutki bebişlerinde rahatlasın okuduktan sonra rahatlarsın inşallah. öptüm hepinizi kib Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?