Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu arada size birşey diyecegim zavallı eşim çok yıprandı işten yorgun geliyor ve evdede sofrayı indirip kaldırıyor ev işlerini yüklenmiş ban iş yaptırmıyor sıcak yemek yemeye hasrettim şimdide uyumaya zavallı işmdi sızdı kaldı kanepede çok üzülüyorum onun durumuna yaaa allah eşime sabır versin rabbim ona saglık sırhat versin sır onun için bu bebekleri bu defa gönülden istiyorum sırf eşim artık yorulmasın benimle ugraşmasın diye

canım ya sen şimdi anne adayısınya sende dua et bu ay bizde hamiş kalalım ben aşılama yaptırmadımda yumurta takibi yaptırdım ve çatlatma iğnesi 23 bekliyorum

canım arkadaşım ve arkadaşlarım inşallah allah dualarımı kabul eder ve sizlere hayırlı evlatlar verir ve bebişlerinizle mutlu huzurlu ve saglıklı günler geçirmeniz dilegi ile rabbimden tek istegim kucaklarınıza dizine dizine bebiş versin aminnnnnnnn tabi sonrada bana :)))))))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

inşallah canım onun içinde zor vallahi ne diyeyim Allah yüzünüze bakar inşallah emeklerinizi boş çevirmez ama olumsuz düşünme stres karnındaki bebişleri düşün gerçekten ben çok umutluyum senden

amin canım ağzına sağlık.

inşallah canım onun içinde zor vallahi ne diyeyim Allah yüzünüze bakar inşallah emeklerinizi boş çevirmez ama olumsuz düşünme stres karnındaki bebişleri düşün gerçekten ben çok umutluyum senden

kız valla bebebyim olsun burdaki bütün arkadaşlarıma mardin çerezi gönderecegim baklava ile agzınızı tatlandırmak isterim ama malzesef oraya gelincaya kadar bayatlar bende mardinin çereşlerini gönderirim sözüm söz yeterki bebişim gelsin kucagıma bir an beni umutlandırdın ya içim kıpır kıpır oldu :)))) anneme çok kızıyordum 8 çocuk dogurdugu için şimdi bense 1 bebek için yapmadıgım şey kalmadı allahın izni ile inşallah bu defa emeyim boşa çıkmaz bebeyim mutlu yuvamıza mutluluk katar :Saruboceq:

kızlar bende busefer gerçekten çıkıyorum bu arada ist buğün hava çok güzeldi yarında öyle heralde bu havayı değerlendirelim havanız bol neşeniz dolu olsun iyi hafta sonları hayırlı geceler

canım Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.... ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar...

kızlar bende busefer gerçekten çıkıyorum bu arada ist buğün hava çok güzeldi yarında öyle heralde bu havayı değerlendirelim havanız bol neşeniz dolu olsun iyi hafta sonları hayırlı geceler

canım kendine iyi bak ve gece yatmadan önce dua etmeyide ihmal etme byyyy iyi tahtiller

canım gerçekten umutluyum hep karnında bebişlerini hisset bak daha mutlu olursun pozitif enerjinle daha iyi tutunurlar sana inşallah amin

canım kendine iyi bak ve gece yatmadan önce dua etmeyide ihmal etme byyyy iyi tahtiller

canım benim şimdi namaz kılıp yasin okucam senin için sende içini ferah tut tutki bebişlerinde rahatlasın okuduktan sonra rahatlarsın inşallah. öptüm hepinizi kib Allaha emanet olun.

canım gerçekten umutluyum hep karnında bebişlerini hisset bak daha mutlu olursun pozitif enerjinle daha iyi tutunurlar sana inşallah amin

aminnnnn allah razı olsun inşallah benim sesimi duyuyorlardır hergün onlara yalvarıyorum sımsıkı tutunsunlar diye bakalım hayırlısı neyse o olsun beni bügün hepiniz rıhatlattınız allah razı olsun bugece bebeklerime sarılarak yacacagım inşallah beni duyarlar allahın izni ile dünyaya gelirler herşey için çok tşk hepiniz kendinize iyi bakın agrılarım aryıyor dinlenmem lazım yarın işe gidecegim byyyyyy iyiki varsınız kızlar hepinizi öpüyorum sizleri çok seviyorum a.s.a.s.a.s.

canım benim şimdi namaz kılıp yasin okucam senin için sende içini ferah tut tutki bebişlerinde rahatlasın okuduktan sonra rahatlarsın inşallah. öptüm hepinizi kib Allaha emanet olun.

allah razı olsun dua okuyan dillerin dert görmesin inşallah allah hepinize bebiş verir yarın görüşürüz inşallah canım ben kaçıyorum iyi geceler a.s.a.s.

eneplnar sende kendine iyi bak canım tekrardan hoşgeldin yeniniden aramıza allah yeni evine hayırlı evlşatlar nasip etsin kendine iyi bak canım iyi geceler bayyy

günaydın dünaydın günaydınlarrrrr

kılzar biliyorum bugün hafta sonu diye hepiniz geç geleceksiniz ama ben iş yerinde oldugum için sabah sabah size bir günaydın diyeyim

dilerim güzel bir hafta sonu geçiririsiniz kendinize iyi bakın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…