- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.601
Slm ayse.c nasılsın canım _?
eneplnar sende kendine iyi bak canım tekrardan hoşgeldin yeniniden aramıza allah yeni evine hayırlı evlşatlar nasip etsin kendine iyi bak canım iyi geceler bayyy
iyiyim canım sen nasılsın
merhaba canım nasılsın..... kendini nasıl hissediyorsun
teşekkürler iyi temennilerin için.... ay demin istanbulda yağmur yağdı hehe bardağı doldurup içeyim dedim ama hızlanmadı geldi geçti hehe birde az yağınca utandım millet deli der diye heheh.....bebiş işi bizi en sonunda delirtecek sanırım:)))
bengole nasılsın varmı bir değişiklik neler hissediyorsun merak ediyorum
canımm sen genelde burda oluyorsunda ses seda çıkmıyor senden.... işdenmi giriyorsun...
degişiklik var aşırı mide bulantısı ve halsizlik var ama ayakta duracak halim yok uyumak istiyorum geceden beli mide bulantım durmuyor bende anlamadım ya bu ne acaba midemimi üşüttüm bilmiyorum ki
murse sende hoşgeldin canım nasılsın _?
bunlar güzel haberin belirtileridir inşallah.hamilelikte böyle olur halsizlik uyku hali ve bulantı aslında güzel bişey bebeklerin geliştiğini gösterirmiş.inşallah sendede öyle olur
saol canım hoşbulduk iyii sen nasılsın ağrın filan varmı dün akşamla bu sabah senin için yasinimi okudum ve 20 sine kadarda okucam inş rahatlarsın biraz.içindeki negatif düşünceyi at ama herşey için iyi düşün.
:hulya::hulya::hulya:
çok teşekürler canım arkadaşım bende güzel düşünmeye çalışıyorum ama agrılarım var midem düngeceden belli bulanıyordu ama bu sabah daha fazla oldu su bile içmek istemiyorum elimi kaldıracak hal kalmadı ya bu arada allah kabul etsin çok teşekürler güzel duaların için allah seninde gönlüne göre veriri inşallah allah sana saglık sırhatli bir evlat versin inşallah
canım bilmiyorum ama bu belirtiler genelde 5 fatadan sonra başlar piskolojikmen olabilir bende anlamadım gitti ama dayanmalıyım salı gününe as kaldı inşallah hayırlı şeylerin müşdesidir bu durumum
bengole tedavin nekadar tuttu tüp bebek yani?
ama senin durumun farklı tüp bebekte döllenmiş yumurta içeri bırkıldığı için tutunursa hormonlar hemen harekete geçer ve bu etkiler daha erken ortaya çıkabilir canım bunu unutma ve kendine çok dikkat et.bu arada sana sormak istediğim şeyler var:bildiğim kadarıyla yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor sen hissetmiyorsun ama sonrasında çok ağrı oluyormu,birde transfer işlemi nasıl zor oldumu ağrı acı varmıydı merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?