Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eneplnar sende kendine iyi bak canım tekrardan hoşgeldin yeniniden aramıza allah yeni evine hayırlı evlşatlar nasip etsin kendine iyi bak canım iyi geceler bayyy

teşekkürler iyi temennilerin için.... ay demin istanbulda yağmur yağdı hehe bardağı doldurup içeyim dedim ama hızlanmadı geldi geçti hehe birde az yağınca utandım millet deli der diye heheh.....bebiş işi bizi en sonunda delirtecek sanırım:)))

canım saglık olsun sen iyi ol bebek mutlaka gelecek er yada geç ama kaderimizde nezaman anne olacagımızı allahtan başka kimse bilemez kız deli nisan yamurunu içme :)))))) ekinlere kalsın ekinler yeşerdikçe umutlarımızda yeşerecek canım :)))))

bengole nasılsın varmı bir değişiklik neler hissediyorsun merak ediyorum

degişiklik var aşırı mide bulantısı ve halsizlik var ama ayakta duracak halim yok uyumak istiyorum geceden beli mide bulantım durmuyor bende anlamadım ya bu ne acaba midemimi üşüttüm bilmiyorum ki

canımm sen genelde burda oluyorsunda ses seda çıkmıyor senden.... işdenmi giriyorsun...

ya evet hafta içi işler yoğun oluyor pek yazamıyorum ama sayfam hep açık sizleri takip etmeye çalışıyorum.evdeki bağlantıda sorun var heralde akşamlarıda giremiyorum o yüzden canım.biraz geç oldu ama yeni evin hayırlı olur inşallah bebeğine kavuşursun

kızlar merba nasılsınız? pınarcığım yağmura bende sevindim ama sadece çiseledi inşallah devamı gelir.

degişiklik var aşırı mide bulantısı ve halsizlik var ama ayakta duracak halim yok uyumak istiyorum geceden beli mide bulantım durmuyor bende anlamadım ya bu ne acaba midemimi üşüttüm bilmiyorum ki

bunlar güzel haberin belirtileridir inşallah.hamilelikte böyle olur halsizlik uyku hali ve bulantı aslında güzel bişey bebeklerin geliştiğini gösterirmiş.inşallah sendede öyle olur

murse sende hoşgeldin canım nasılsın _?

saol canım hoşbulduk iyii sen nasılsın ağrın filan varmı dün akşamla bu sabah senin için yasinimi okudum ve 20 sine kadarda okucam inş rahatlarsın biraz.içindeki negatif düşünceyi at ama herşey için iyi düşün.

bunlar güzel haberin belirtileridir inşallah.hamilelikte böyle olur halsizlik uyku hali ve bulantı aslında güzel bişey bebeklerin geliştiğini gösterirmiş.inşallah sendede öyle olur

canım bilmiyorum ama bu belirtiler genelde 5 fatadan sonra başlar piskolojikmen olabilir bende anlamadım gitti ama dayanmalıyım salı gününe as kaldı inşallah hayırlı şeylerin müşdesidir bu durumum

:hulya::hulya::hulya:
çok teşekürler canım arkadaşım bende güzel düşünmeye çalışıyorum ama agrılarım var midem düngeceden belli bulanıyordu ama bu sabah daha fazla oldu su bile içmek istemiyorum elimi kaldıracak hal kalmadı ya bu arada allah kabul etsin çok teşekürler güzel duaların için allah seninde gönlüne göre veriri inşallah allah sana saglık sırhatli bir evlat versin inşallah

amin Allah razı olsun güzel dileklerin için inş. en kısa zamanda hepimiz güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur.mide bulantıların halsizliğin normal canım karnında 2 can taşıyosun olur okadar.

canım bilmiyorum ama bu belirtiler genelde 5 fatadan sonra başlar piskolojikmen olabilir bende anlamadım gitti ama dayanmalıyım salı gününe as kaldı inşallah hayırlı şeylerin müşdesidir bu durumum

ama senin durumun farklı tüp bebekte döllenmiş yumurta içeri bırkıldığı için tutunursa hormonlar hemen harekete geçer ve bu etkiler daha erken ortaya çıkabilir canım bunu unutma ve kendine çok dikkat et.bu arada sana sormak istediğim şeyler var:bildiğim kadarıyla yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor sen hissetmiyorsun ama sonrasında çok ağrı oluyormu,birde transfer işlemi nasıl zor oldumu ağrı acı varmıydı merak ediyorum.

bilmiyorumkismile
canım bende kis oldugu için önce kis ameliyatı oldum o kisi patlatıp suyunu çektiler yomurta gelişimi için inne yapınca kiste şişiyormuş bu nedenden doktor o operasyonu yapmak zorunda oldugun söyledi ve yaptı 15 gün sonrada yumurta toplam işlemi genel anestesi işlemi ile gerçeklerşti agrı oluyor ama çok fazla degil öyle korkulacak gibi degil daha sonrada 3 veya drt gün sonra bebek transferi yapılıyor urtasyonda bebeyin anne rahmine gidişini görüyorsun o çok farklı bir duygu anlayacagın fazla acı yok ama biraz paran olacak yaptırmak için bide şansın da varsa olacak yoksada kaderim diyecek allah karşı çıkmıyacagız başka ögrenmek sitedigin şeyler varsa sor ben söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…