- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.621
bilmiyorumkismile
canım bende kis oldugu için önce kis ameliyatı oldum o kisi patlatıp suyunu çektiler yomurta gelişimi için inne yapınca kiste şişiyormuş bu nedenden doktor o operasyonu yapmak zorunda oldugun söyledi ve yaptı 15 gün sonrada yumurta toplam işlemi genel anestesi işlemi ile gerçeklerşti agrı oluyor ama çok fazla degil öyle korkulacak gibi degil daha sonrada 3 veya drt gün sonra bebek transferi yapılıyor urtasyonda bebeyin anne rahmine gidişini görüyorsun o çok farklı bir duygu anlayacagın fazla acı yok ama biraz paran olacak yaptırmak için bide şansın da varsa olacak yoksada kaderim diyecek allah karşı çıkmıyacagız başka ögrenmek sitedigin şeyler varsa sor ben söylerim canım
bende önümüzdeki ay tüp yaptırıyorum bu ay hep tahlillerle geçti,şimdi doğum kontrol ilacı,kan sulandırıcı ve folik asit içiyorum doktor başlattı hormanları düzenlesin diye herhalde sendede öylemi oldu başka neler kullanmıştın canım
canım bnede hiç tahlil istemedi eski tahlillerime baktı yeniden tahlil yapmamıza gerek yok dedi birtek kist sorunum vardı onuda adetin 2. günü pattlattılar daha sonrada koldan göbekten yumurta gelişimi için inneler yaptım ama benim yumurtalarım çok geç gelşme gösterince doktor kalcadan da inne yapmamaı söyledi tabi hepsi ayrı saatlerde oldu daha sonra git geller durmadan oldu 1 hafta geçtikten sonra koldan yumurta çatlatma innesi yapıldı 2 gün sonrada yumurta toplama işlemi oldu anlayacagın korkacak birşey yok bu arada hayırlı ugurlu olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız rabbim seninle olsun canım kardeşim
canım saglık olsun sen iyi ol bebek mutlaka gelecek er yada geç ama kaderimizde nezaman anne olacagımızı allahtan başka kimse bilemez kız deli nisan yamurunu içme :)))))) ekinlere kalsın ekinler yeşerdikçe umutlarımızda yeşerecek canım :)))))
arkadaşlar merhaba ben bir kaç gündür yoktum.eşim burun ameliyatı oldu ...bana msj atan arkadaşlara cvp veremedm kusura bakmasınlar.bu arada iğnelere devam ...yarın ilk konrtolum var.
işde benden ondan içmek istedim ama çiseledi sadese nisan yağmuru ekinlerin filiz vermesine neden olurmuş hehe benimde içimde filiz verir belkide şimdi yağmak bilmiyor
mursecim paylaşımın için teşekkürler notumu aldım kısmetse hastalandıkdan sonra bende 41günlük duaya başlarım ama yasini okadar okumam imkansız beni aşıyor....
bilmiyorumkismile
canım bende kis oldugu için önce kis ameliyatı oldum o kisi patlatıp suyunu çektiler yomurta gelişimi için inne yapınca kiste şişiyormuş bu nedenden doktor o operasyonu yapmak zorunda oldugun söyledi ve yaptı 15 gün sonrada yumurta toplam işlemi genel anestesi işlemi ile gerçeklerşti agrı oluyor ama çok fazla degil öyle korkulacak gibi degil daha sonrada 3 veya drt gün sonra bebek transferi yapılıyor urtasyonda bebeyin anne rahmine gidişini görüyorsun o çok farklı bir duygu anlayacagın fazla acı yok ama biraz paran olacak yaptırmak için bide şansın da varsa olacak yoksada kaderim diyecek allah karşı çıkmıyacagız başka ögrenmek sitedigin şeyler varsa sor ben söylerim canım
canım arkadaşım bu sene mutlaka anne olacaksın benim içimden birses herkes anne olacak diyor bakalım hayırlısı neyse o olsun
iyi akşamlar canım.... Iyi deileklerin için teşekkğrler elbette bu sene hepimiz hamiş kalıp anne olmanın mutluluğunu tadacağız bende inanıyorum...
Yanlış anlamazsan birşey soracağım.. Sen aramızda ilk tüp bebek deneyimini yapansın bildiğim kadarıyla buraya bu kadar takılman doğrumu... Seni düşündüğümden diyorum... çokmu takıyorsun kafana... çomu streslisin... Dinlenebiliyormusun... Tüp bebekde bu gerekliymiş... Bakanın yardım edenin varmı...
para kısmında çok haklısın durumu olanlar için sorun değil tabiki gene zor o ayrı ama birde borçla yapıp tutmayanlara allah ım bizlerden bin kaç fazla sabır versin.... Onların ilk denemelerinde tutsun... Allah ım hepimizin yardımcısı olsun....
a.s
öncelikle kusura bakma ablam aradaı onulakonuşuyordum bu yüzden yazamadım canım arkadaşım ben çalışan biriyim iş yerinde devamlı açık tutuyorum ara ara cevap yazmaya çalışıyorum onun dışında ben mardinde yanlızım eşimin ailesi ban yakın ama faydaları yok ailem benden uzakta oldugu için çok sıkılıyorum ve aşırı stres yapıyorum buraya takılıncada kafayı dinliyorum benim gibi birileri ni görünce umut oldu ben ilk takıldıgımda çok umutsuzdum kartopunun yadıklarını okuyunca hemen doktor gidip bebek için birşeyler yapmaya başladım bu arada küçük bir not ::::: doktorun dediklerini uyguluıyorun dinleniyorum kendimi yormuyorum bu dönemlerde ev işerinide eşim yaptıgı için sorun olmuyor başak diyecek birşey yok :))) yanlışta anlamıyorum
nasılsın pınarcım iyimisin
yanlızlığın ne derece kötü oldupunu çok iyi biliyorum.. bu konudada tek değilsin. ben istanbuldayım annemde istanbulda ama ne faydaları var nede karları herkes kendi derdinde bu devirde. o nedenle bunuda stres sebebi yapma. bazen kendimi kimsesiz gibi hissettiğim dönemler geçirdim bende çok içlendim nedenlerini aradım ama sonra eşime sarılmayı öğrendiğimde eşim bana yetmeye başladı. düşün taşındım ve bir kişi yoktu yardıma gelecek ama eşim iki kadın tuttu bana hepimiz hayatımızla başbaşayız. eşin sana destekçiymiş bak ne güzel ev işlerini yapıyormuş ne hoş işde bizim tek gerçek dostumuzda herşeyimizde eşimiz. bazen eşimle ilgili espiri yapıyorum o ayrı ama eşlerimizin kıymetini bilip onlara sahiplenmemiz lazım. sahiplenmek yemek yapmak ütü yapmak ev temizlemek değil. her an her şekilde yanında olmak anlamak.. dediğin gibi er yada geç zamanda anne olmak bizlere nasip olacakdır. herşeyin bir zamanı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?