Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende önümüzdeki ay tüp yaptırıyorum bu ay hep tahlillerle geçti,şimdi doğum kontrol ilacı,kan sulandırıcı ve folik asit içiyorum doktor başlattı hormanları düzenlesin diye herhalde sendede öylemi oldu başka neler kullanmıştın canım

canım bnede hiç tahlil istemedi eski tahlillerime baktı yeniden tahlil yapmamıza gerek yok dedi birtek kist sorunum vardı onuda adetin 2. günü pattlattılar daha sonrada koldan göbekten yumurta gelişimi için inneler yaptım ama benim yumurtalarım çok geç gelşme gösterince doktor kalcadan da inne yapmamaı söyledi tabi hepsi ayrı saatlerde oldu daha sonra git geller durmadan oldu 1 hafta geçtikten sonra koldan yumurta çatlatma innesi yapıldı 2 gün sonrada yumurta toplama işlemi oldu anlayacagın korkacak birşey yok bu arada hayırlı ugurlu olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız rabbim seninle olsun canım kardeşim

teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.ilk güzel haber senden gelsin bizlere umut olursun inşallaholumunekankayizsmile

ArkadaŞlar merhaba ben bır kaÇ gÜndÜr yoktum.eŞım burun amelıyatı oldu ...bana msj atan arkadaŞlara cvp veremedm kusura bakmasınlar.bu arada ıĞnelere devam ...yarın ılk konrtolum var.

kızlar 41 gece meryem süresini okuyun adet oluncada sizin yerinize başkası devametsin gerçekten bebek olması için kuvvetli bi dua herkez okuyo ve okuyup hamile kalanlar var ben okucam bide 41 kez fetih süresi 500 yasin günde 707 kere ya varis çekin yada 1000 kere ya evvelu bi topikten aldım bu duaları biriside 2 aşılama 1 tüp bebek yapmış ama negatifle sonuçlanmış 2tüp bebek için randevu almış hazırlıklara başlarken bu yazacağım duayı okumuş ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmış 1900 kere c.tesi akşam ezanına kadar fe in tevellev fe kulla ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.okumuş..ben akşam ezanına yakın okudum ancak 600 okuyabildim yetiştiremedim artık bidakine eğer bu ayda hamiş kalamazsam okucam..kızlar işte böyle sizlerle paylaşmak istedim belki içinizde bunları bilenler vardır ama yinede yazmak istedim.....

işde benden ondan içmek istedim ama çiseledi sadese nisan yağmuru ekinlerin filiz vermesine neden olurmuş hehe benimde içimde filiz verir belkide şimdi yağmak bilmiyor

mursecim paylaşımın için teşekkürler notumu aldım kısmetse hastalandıkdan sonra bende 41günlük duaya başlarım ama yasini okadar okumam imkansız beni aşıyor....

arkadaşlar merhaba ben bir kaç gündür yoktum.eşim burun ameliyatı oldu ...bana msj atan arkadaşlara cvp veremedm kusura bakmasınlar.bu arada iğnelere devam ...yarın ilk konrtolum var.

çok geçmiş olsun umarım senin tedavinde olumlu sonuç verir... Eşin neden ameliyat oldu.....

canım arkadaşım bu sene mutlaka anne olacaksın benim içimden birses herkes anne olacak diyor bakalım hayırlısı neyse o olsun

para kısmında çok haklısın durumu olanlar için sorun değil tabiki gene zor o ayrı ama birde borçla yapıp tutmayanlara allah ım bizlerden bin kaç fazla sabır versin.... Onların ilk denemelerinde tutsun... Allah ım hepimizin yardımcısı olsun....

canım arkadaşım bu sene mutlaka anne olacaksın benim içimden birses herkes anne olacak diyor bakalım hayırlısı neyse o olsun

iyi akşamlar canım.... Iyi deileklerin için teşekkğrler elbette bu sene hepimiz hamiş kalıp anne olmanın mutluluğunu tadacağız bende inanıyorum...

Yanlış anlamazsan birşey soracağım.. Sen aramızda ilk tüp bebek deneyimini yapansın bildiğim kadarıyla buraya bu kadar takılman doğrumu... Seni düşündüğümden diyorum... çokmu takıyorsun kafana... çomu streslisin... Dinlenebiliyormusun... Tüp bebekde bu gerekliymiş... Bakanın yardım edenin varmı...

a.s
öncelikle kusura bakma ablam aradaı onulakonuşuyordum bu yüzden yazamadım canım arkadaşım ben çalışan biriyim iş yerinde devamlı açık tutuyorum ara ara cevap yazmaya çalışıyorum onun dışında ben mardinde yanlızım eşimin ailesi ban yakın ama faydaları yok ailem benden uzakta oldugu için çok sıkılıyorum ve aşırı stres yapıyorum buraya takılıncada kafayı dinliyorum benim gibi birileri ni görünce umut oldu ben ilk takıldıgımda çok umutsuzdum kartopunun yadıklarını okuyunca hemen doktor gidip bebek için birşeyler yapmaya başladım bu arada küçük bir not ::::: doktorun dediklerini uyguluıyorun dinleniyorum kendimi yormuyorum bu dönemlerde ev işerinide eşim yaptıgı için sorun olmuyor başak diyecek birşey yok :))) yanlışta anlamıyorum

canım ister tutsunister tutmasın allah nezaman nasip ederse ozamanı anne olacagız ama önemli olan içimizde keşkeler olmasın ben borç ettim ama çalıştıgım için ödemek kolay olacak allah çalışmayanlara sabır versin para kazanmak ev geçindirmek kolay degil allah sana ve bütün burdaki arkadaşlarımıza hayrlı evlatlar versin

yanlızlığın ne derece kötü oldupunu çok iyi biliyorum.. bu konudada tek değilsin. ben istanbuldayım annemde istanbulda ama ne faydaları var nede karları herkes kendi derdinde bu devirde. o nedenle bunuda stres sebebi yapma. bazen kendimi kimsesiz gibi hissettiğim dönemler geçirdim bende çok içlendim nedenlerini aradım ama sonra eşime sarılmayı öğrendiğimde eşim bana yetmeye başladı. düşün taşındım ve bir kişi yoktu yardıma gelecek ama eşim iki kadın tuttu bana hepimiz hayatımızla başbaşayız. eşin sana destekçiymiş bak ne güzel ev işlerini yapıyormuş ne hoş işde bizim tek gerçek dostumuzda herşeyimizde eşimiz. bazen eşimle ilgili espiri yapıyorum o ayrı ama eşlerimizin kıymetini bilip onlara sahiplenmemiz lazım. sahiplenmek yemek yapmak ütü yapmak ev temizlemek değil. her an her şekilde yanında olmak anlamak.. dediğin gibi er yada geç zamanda anne olmak bizlere nasip olacakdır. herşeyin bir zamanı var..

nasılsın pınarcım iyimisin

sağol canım çok şükür çok iyiyim. karşılaşamaıyoruz tam net baplandı hafta sonu girdi ama hafta arası bol bol görüşür hasret gideririzz....

ya bu arada kartopuna topiğin adını değiştirelimde sabitler arasına girecek bir isim bulalım demişdim. karşılaşırsanız sizde söyleyin heheh şubat geçti gitti adı kaldı.. hep beraber daha güzel bir isim bulalım tabi isim değişmesi mümkünse...

pınarcığım ya evini bilsem ben yardıma gelirdim ne olucak sanki biyerimizmi eksilicek doğru söylüyosun eşlerimizin kıymetini bilmek lazım canım kendinizi yalnız hissetmeyin bizler burda bi aile abla kardeş en önemlisi iyi dostluklar kurduk kader arkadaşlarıyız birgün gelicek burda bebişlerimizi konuşacağız inşallah hakkımızda Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…