Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın bengole,

bugün nasılsın? nasıl belirtilerin var? bugün kanda test yapsan da hepimiz mutlu haberi öğrensek umut olsan bize?

günaydın bengole,

bugün nasılsın? nasıl belirtilerin var? bugün kanda test yapsan da hepimiz mutlu haberi öğrensek umut olsan bize?

günaydın canım yarın kan testi yapılacak bende heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun belirtileri bilmiyorum ama ara ara midem bulanıyor iştahsizlık var bakalım allah büyüka.s.

günaydın arkadaşlar haftasonu giremedim geçmişi okudum baya güzel sohbetleriniz olmuş bengola hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah Allah herkesin muradını versin tez zamanda
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

ilk önce herkese günaydınlar. ggüzel haberlerle dolu hafta geçiririz insaallah...

hehe istanbulda olanlar bir ara buluşsak ne iyi olur... istanbulda olmayanlarda gelse iyi olurda koçişleri müsaade etmez .....

gamzecim vemursecim teşekkürler arada girip bakdım dün öylesine fazla duramadım yadıklarınızı göremeden kapatmışım....

umarım güzel hafta sonu geçirmişsinizdir ben doğalgazcılar yüzünden delirmiiş durumdayım cumartesi geleceğiz dediler gelmediler..onlar yüzünden hafta sonunda eve hapis olduk eşimle. ha geldi ha gelecekler. uyuzlar ya...

günaydın canım yarın kan testi yapılacak bende heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun belirtileri bilmiyorum ama ara ara midem bulanıyor iştahsizlık var bakalım allah büyüka.s.

canım güzel haberlerini zalırız insaallah eğer bugün doğalgaz açılırsa söz sırt senin için yasin okuyacağım....

çok tşk canım arkadaşım güzel dileklerin için amin inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun yarın bakacagız allahın izni ile haylı haber alır inşallah dualarınızı esirgemeyin

kızlar bu arada aman sakın nisan yağmurunu içmeyin hehehe yağmur asitli olacakmış şu yanardağda tam patlayacak zamanı buldu ne güzel şifa niyetine içecekdir:)

canım güzel haberlerini zalırız insaallah eğer bugün doğalgaz açılırsa söz sırt senin için yasin okuyacağım....

allah razı olsun canım arkadaşım benim için dua eden ev etmeyeyn herkesten allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin dilerim hepimiz anne oluruz hakkımızda hayırlı olanaı yüce rabbim nasip ederi inşallah animmmmm.....a.s.

canım bebeyi transfer ettiginde ayın 8 idi 20 de test yap dedi doktor bakalım hayırlısı neyse o olsun yarını bekliyorum

günaydın hayırlı haftalar. bengolecim inşallah hayırlı haberini alırız yarın. pınarcım günaydın. ben bugün rejime başladım arkadaşlar çok kilo aldım eşim 3 ayda 10 kilo verdi bakalım bende durum ne olacak :)

bengolecim inan senin kadar heyecan yaptım yarın için inşallah bide ikiz olurmuş hayırlısıyla ikisi bir arada büyür :) hayırlısı neyse o olsun bitanem hakkında

bengolecim inan senin kadar heyecan yaptım yarın için inşallah bide ikiz olurmuş hayırlısıyla ikisi bir arada büyür :) hayırlısı neyse o olsun bitanem hakkında

tşk gül allah razı olsun canım arkadaşım benim için diledigin güzellikler için allah binkere razı olsun dilerim allah sizlerede evlat nasip eder gül canım vallla heyecen var ama bir umut yok gibi içimdenki bir ses olmayacak diyor ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun rabbim bizimle olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah yarını iple çekiyorum
sen nesılsın canım arkadaşım yazmaya daldım seni sormayı unuttum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…