- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.641
günaydın bengole,
bugün nasılsın? nasıl belirtilerin var? bugün kanda test yapsan da hepimiz mutlu haberi öğrensek umut olsan bize?
pınarcığım ya evini bilsem ben yardıma gelirdim ne olucak sanki biyerimizmi eksilicek doğru söylüyosun eşlerimizin kıymetini bilmek lazım canım kendinizi yalnız hissetmeyin bizler burda bi aile abla kardeş en önemlisi iyi dostluklar kurduk kader arkadaşlarıyız birgün gelicek burda bebişlerimizi konuşacağız inşallah hakkımızda Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda.
günaydın canım yarın kan testi yapılacak bende heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun belirtileri bilmiyorum ama ara ara midem bulanıyor iştahsizlık var bakalım allah büyüka.s.
günaydın arkadaşlar haftasonu giremedim geçmişi okudum baya güzel sohbetleriniz olmuş bengola hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah Allah herkesin muradını versin tez zamanda
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
canım güzel haberlerini zalırız insaallah eğer bugün doğalgaz açılırsa söz sırt senin için yasin okuyacağım....
günaydın bengole,
bugün nasılsın? nasıl belirtilerin var? bugün kanda test yapsan da hepimiz mutlu haberi öğrensek umut olsan bize?
bengole değişik birşeyler hissediyor musun... bugün kacıncı günün oluyor...[/QUOT
canım arkadaşım mide bulantısı iştahsızlık var özellikler sabahları onun dışında kasık agrılarım var başka birşey hisetmiyorum
bengolecim inan senin kadar heyecan yaptım yarın için inşallah bide ikiz olurmuş hayırlısıyla ikisi bir arada büyür :) hayırlısı neyse o olsun bitanem hakkında
bengolecim inan senin kadar heyecan yaptım yarın için inşallah bide ikiz olurmuş hayırlısıyla ikisi bir arada büyür :) hayırlısı neyse o olsun bitanem hakkında
bu arada canım arkadaşım benim adım gülseren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?