Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emennecim sende varmı gelişme baık hürriyette preseed hakkında yazı çıkmış doktorlar onaylıyorlarmış

canım benim yumurtlamam geç olmuştu ne zaman hasta olacağımı tam kestiremiyorum evet yazıyı okudum içim dahada rahatladı 5 ay kullanmak gerekiyormuş preseedi bakalım hayırlısı artık

canım benim yumurtlamam geç olmuştu ne zaman hasta olacağımı tam kestiremiyorum evet yazıyı okudum içim dahada rahatladı 5 ay kullanmak gerekiyormuş preseedi bakalım hayırlısı artık

canım benim hoşgeldin hakkında hayırlısı neyse dua et allaha sıgın allah bizi sınıyor ne olur ilaçlarını ihmal etme rabbim mutlaka birgün verir

kızlar benim birinci aşılamamdan kalan ilaçlarıma baktım akşam son kullanma tarihleri birinin 5. ay diğer ikisinin 6. ay ben napmalıyım sizce yeniden aşılama mı yaptırsam ne zaman nerde yaptırsam

bence 2. aşılamanı yaptır. ama sakın özel doktorda yaptırma. tüp bebek merkezinde yaptır. ben şu an özel doktora gittiğime pişmanım. boşuna 400 tl lik iğne oldum. aşılama bile yapamadık. doktor bile dedi seni tüp bebek merkezine yönlendireyim diye.

ben ilk aşılamamı üniversite hastanesinde hocaya özel gittim de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım 3 tane daha hasta vardı aynı anda olduk bir kargaşa oldu sanki bir de çok beklettiler aşılamadan önce moralim bozulmuştu
şimdi özel bir merkez var oraya gidebilirim ama haziranda kardeşimin düğünü var sakarya da oraya gitmeyi düşünüyorum gelince yaptırırım demiştim ilaçlar etkisini hemen kaybeder mi acaba

valla ben hiç aşılama yaptırma mutluluğuna bile erişemediğim için bilgim yok. tek tecrübem normal muayenehaneler bunu beceremiyor.

arkadaşlar 1 hafta kadar yokum.bu arada aşılamam olabilir.dün dr tek yumurtam olduğunu söyledi.9.5mm olmuş.salı tekrar kontrol var.kendinize dikkat edin.ınş döndüğümde hamile habeleri alırım

iyiym canım 2.aşılama için yumurta geliştiryoruz..hergün doktordayım..seninde güzel haberlerini bekliyoruz..hayırlısıyla kavuşcaksın bebeklerine inşallah..

çok teşekürler canım arkadaşım inşallah sendende güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hep allaha böyle dua adelim allahım bizim için anne ve babalık hayırlı ise bizede bir evlat nasip eyle aminnnnn

günaydın kızlar akşamdan beri uyuyamıyorum sabahı zor ettim birdan çıkıyorum hastahaneye gidip tahlil yaptıracagım arkadaşlar ne olursunuz benim için dua edin rabbim gönlümüze göre versin allah tüm insanlara ve yaşayan canlılara annelik duygusunu tattırsın dilerim bu geçirdigim zor günlerden sonra bende mütlu olurum ama yinede fazla ümitlenmemeye çalışıyorum içim acıyarakta olsa olmama şansınıda göz önünda bulundurmak zorundayım çok gerginim kalbim yerinden çıkacak gibi kızlar dualarınızı esirkemeyin ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byyyyy

canım benim seni çok iyi anlıyorum bütün kalbimle meleklerinin sana tutunmuş olmasını diliyorum dualarımız seninle :Saruboceq: güzel haberini bekliyoruz bizi hemen haberdar et bekliyoruz

GÜNAYDIN BENGOLEcim hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah inşallah hayırlısıyla anne olmayı nasip eder bugün sana :Saruboceq:

günaydın herkeze bengoleciğim demin senin için son yasinide okudum inş Rabbim sana bugün güzel haber almayı nasip eder ve o haberi bizimle paylaşıp bizleride sevindirirsin canım arkadaşım Allah yüzünü güldürür inşallah ve bebişlerine kavuşursun.

günaydınlarrrr....... nasılsınız kızalr..... ya bir türlü karşılaşamaz olduk....... ben bugün hastalandım bu ayda bebişe by by yaptım... tedaviye yeniden başlayacağım perşembeye randevu aldım... bakalım neler olacak.... kızlar birde 15 mayıs eşimin doğum günü benimde hastalanmam önümüzdeki ay 14mayısa denk geliyor.... son adet günümden 7gün önce olduğumdan.... Allah ın ne ollur bu ay nasip et zamanlama harkulade istesem ayarlayamazdım düşünsenize doğum gününde hamişlik haberini vereceğim... aynı zamandada hep bebeişim oğlak burcu olsun isterdim oda denk geliyor budurumda. ay heyecanlandım....

inşallah canım inşallah herşey yolunda gider hayallerin gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…