- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.661
emennecim sende varmı gelişme baık hürriyette preseed hakkında yazı çıkmış doktorlar onaylıyorlarmış
gülserencim bak 1 günün kalmış olmusuz düşünme sonuçta herşeyin hayırlısı allahtan ümit kesilmez sen ii düşünki ii olsun
canım benim yumurtlamam geç olmuştu ne zaman hasta olacağımı tam kestiremiyorum evet yazıyı okudum içim dahada rahatladı 5 ay kullanmak gerekiyormuş preseedi bakalım hayırlısı artık
günaydın kızlar..
hoşgeldin ece nasılsın canım
bence 2. aşılamanı yaptır. ama sakın özel doktorda yaptırma. tüp bebek merkezinde yaptır. ben şu an özel doktora gittiğime pişmanım. boşuna 400 tl lik iğne oldum. aşılama bile yapamadık. doktor bile dedi seni tüp bebek merkezine yönlendireyim diye.
ben ilk aşılamamı üniversite hastanesinde hocaya özel gittim de yaptırdım ama hiç memnun kalmadım 3 tane daha hasta vardı aynı anda olduk bir kargaşa oldu sanki bir de çok beklettiler aşılamadan önce moralim bozulmuştu
şimdi özel bir merkez var oraya gidebilirim ama haziranda kardeşimin düğünü var sakarya da oraya gitmeyi düşünüyorum gelince yaptırırım demiştim ilaçlar etkisini hemen kaybeder mi acaba
iyiym canım 2.aşılama için yumurta geliştiryoruz..hergün doktordayım..seninde güzel haberlerini bekliyoruz..hayırlısıyla kavuşcaksın bebeklerine inşallah..
günaydın kızlar akşamdan beri uyuyamıyorum sabahı zor ettim birdan çıkıyorum hastahaneye gidip tahlil yaptıracagım arkadaşlar ne olursunuz benim için dua edin rabbim gönlümüze göre versin allah tüm insanlara ve yaşayan canlılara annelik duygusunu tattırsın dilerim bu geçirdigim zor günlerden sonra bende mütlu olurum ama yinede fazla ümitlenmemeye çalışıyorum içim acıyarakta olsa olmama şansınıda göz önünda bulundurmak zorundayım çok gerginim kalbim yerinden çıkacak gibi kızlar dualarınızı esirkemeyin ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byyyyy
günaydınlarrrr....... nasılsınız kızalr..... ya bir türlü karşılaşamaz olduk....... ben bugün hastalandım bu ayda bebişe by by yaptım... tedaviye yeniden başlayacağım perşembeye randevu aldım... bakalım neler olacak.... kızlar birde 15 mayıs eşimin doğum günü benimde hastalanmam önümüzdeki ay 14mayısa denk geliyor.... son adet günümden 7gün önce olduğumdan.... Allah ın ne ollur bu ay nasip et zamanlama harkulade istesem ayarlayamazdım düşünsenize doğum gününde hamişlik haberini vereceğim... aynı zamandada hep bebeişim oğlak burcu olsun isterdim oda denk geliyor budurumda. ay heyecanlandım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?