Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben bu dua şeklini doğru bulmuyorum hayırlıysa ver.... kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. her zzaman hayırlıysa ver demek yerine hayırlı kıl demek daha doğru. ne biliy hYIRLISIYLA NASİP EYLE. HAYIRLI ANNE BABA OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE GİBİ DUA EDİLMELİ BENCE

insaallah sende bugün hayırlı güzel haberlerle dönersin.....heyecanla senden gelecek haberi beliyor olacağız ama ne olursa olsun üzülmek yok....

günaydınlar,

bengolecim inan senin kadar heyecanlı ve istekliyiz anne olman için. hadi çabuk gel ve bizi sevindir arkadaşım.

pınarcım,

gerçekten çokkk güzel bir doğum günü hediyesi olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin. bende bir gelişme yok. 1 hafta içinde hastalanırım. artık doktora gitmicem. sıkıldım. kendi haline bırakıcam. 1 sene daha olmazsa 35 imde tüp bebek denerim. o zamana kadar da para biriktirmem lazım.

amin canım hepimizin gönlündeki evladı canabı hakkım nasip eylesin...... senin adet tarin ne zaman eğer hastalanırsan aşılamayı tekrar deneyecekmisin.
...

pınarcığım benim yumurtlamam çok geç oldu bu ay o nedenle tam adet tarihimi bilmiyorum bu günlerde bekliyorum 1. aşılamamdan kalan ilaçlarım var son kullanma tarihleri 6. ay bu nedenle çok gerildim ben epey bir zaman doktora gitmeyi düşünmüyordum preseedi denemeyi planlıyordum birkaç ay ama ne yapsam bilmiyorum çok kararsızım

pınarcım bu konuda bende sana katılıyorum...bende doğru dua etmenin ne kadar önemli olduğunu fark ettim..."".allahım bize bu dünyada hayırlı sağlıklı uzun ömürlü güzel evlat sahibi olmayı tez zamanda hayırlı kıl.""eksikliklerinide sen güzelliklerinle tamamla yarabbi. diye dua diyorum..allah kabul eder inş..:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız,epeydir gelemedim...
şimdide yüreğim ağzıma geldi,bengole nin sonucu bugün öğreniceğini duyunca....sempatiksalakcinni

bende ilk aşılamamın sonucunu cumartesi alıcam,normal adet tarihim 27si...
göğüs hassasiyeti ve karnımda ağrı var,olmadı gibi,umutlar tükeniyor...

İnşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım bütün kalbimle hamile olmanı diliyorum ikinci güzel haberi de senden alalım ama bizi çok bekletme tamam mı

İnşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım bütün kalbimle hamile olmanı diliyorum ikinci güzel haberi de senden alalım ama bizi çok bekletme tamam mı

sağol canım,inşallah,önce eşim,sonra burası...çünkü kimse bilmiyo aşılama yaptırdığımı,tutarsada biraz bekliycem söylemek için...
bu arada 2. güzel haber dedin ya,Allah söyletti galiba..bengolenin bebişleri tutundu galibazemuszemus

slm arkadaşlar hala gelmemiş mutlu habr.... bugün 10 kere açtım neti belki yazmıştır diyee nezaman gelicek acaba ??? bengole lütfen 2 iz deee:)))))) hepinizi öpüyorum birazdan yine gelirimm:)) şimdilik byy

Şuan burada ezan okunuyor onun hürmetine :Saruboceq:inşallaaaaaaaaaah Allahım dualarımızı kabul etsin tek tek hamile haberlerimizi verelim burdan hepimiz

canım hayırlısıyla hamilesindir inşallahh :)))) benimde 25 i adet tarihim bakalım ben neler söylicemm........

iyiyiz canım biraz heyecanlıyız bengoladan haber bekliyoruz sen nasılsın

bende iyim canım sagolll.yarın ateşimi ölçmeye başlıyacam ne zaman yumurtlayacagımı takıp etcem inş.eşimin amelıyatına kadar boş durmamak lazım dimi .

inş.bengola arkadasımız hayırlı haberlerle gelir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…