- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.681
çok teşekürler canım arkadaşım inşallah sendende güzel haberler alırız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hep allaha böyle dua adelim allahım bizim için anne ve babalık hayırlı ise bizede bir evlat nasip eyle aminnnnn
inşallah canım inşallah herşey yolunda gider hayallerin gerçek olur
amin canım hepimizin gönlündeki evladı canabı hakkım nasip eylesin...... senin adet tarin ne zaman eğer hastalanırsan aşılamayı tekrar deneyecekmisin.
...
canım ben bu dua şeklini doğru bulmuyorum hayırlıysa ver.... kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. her zzaman hayırlıysa ver demek yerine hayırlı kıl demek daha doğru. ne biliy hYIRLISIYLA NASİP EYLE. HAYIRLI ANNE BABA OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE GİBİ DUA EDİLMELİ BENCE
insaallah sende bugün hayırlı güzel haberlerle dönersin.....heyecanla senden gelecek haberi beliyor olacağız ama ne olursa olsun üzülmek yok....
slm kızlar naber nasılsınızz :)
selam kızlar nasılsınız,epeydir gelemedim...
şimdide yüreğim ağzıma geldi,bengole nin sonucu bugün öğreniceğini duyunca....sempatiksalakcinni
slm kızlar naber nasılsınızz :)
bende ilk aşılamamın sonucunu cumartesi alıcam,normal adet tarihim 27si...
göğüs hassasiyeti ve karnımda ağrı var,olmadı gibi,umutlar tükeniyor...
İnşallah olumlu sonuç alırsın arkadaşım bütün kalbimle hamile olmanı diliyorum ikinci güzel haberi de senden alalım ama bizi çok bekletme tamam mı
sağol canım,inşallah,önce eşim,sonra burası...çünkü kimse bilmiyo aşılama yaptırdığımı,tutarsada biraz bekliycem söylemek için...
bu arada 2. güzel haber dedin ya,Allah söyletti galiba..bengolenin bebişleri tutundu galibazemuszemus
bende ilk aşılamamın sonucunu cumartesi alıcam,normal adet tarihim 27si...
göğüs hassasiyeti ve karnımda ağrı var,olmadı gibi,umutlar tükeniyor...
iyiyiz canım biraz heyecanlıyız bengoladan haber bekliyoruz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?