Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar inşallah kötü haber alıp gitmemiştir hani demişti olumsuz olursa girmem bir daha ay Allahım düşünmek istemiyorum

tatlıcık sen geçen ay kaçında hastalanmıştın
benim bu ay yumurtlamam baya geç oldu ondan geçiktim sanırım ama belirtiler var hafif hafif hayırlısı bakalım

kızlar herkeze merabalar ya bengole olumsuz sonuç alırsam girmicem diyodu ay Allahım inşallah hamileder ama şimdiye kadar girmesi lazımdı hayırlısı bakalım

ya bende sabahtan beri on kere baktım mutlu haberi yazmışmı diye sanki kendimmiş gibi heyecanlanıyorum.Allahım inşallah sonuç olumlu olurda sevinçten girmeyi unutmuştur.

neyse bayanlar çıkıyorum tekrar başım döndü vallahi buğün neti aç kapat inşallah bidakine açtığımda güzel haberle karşılaşırım.......

kızlar ben çıkıyorum evden girip bakmaya çalışırım hepinizi öpüyorum
bu arada kartopu da ortalıklarda yok bugün hiç gelmedi kötü bir durum yoktur inşallah

tatlıcık sen geçen ay kaçında hastalanmıştın
benim bu ay yumurtlamam baya geç oldu ondan geçiktim sanırım ama belirtiler var hafif hafif hayırlısı bakalım

canım ben geçen ay 26 sında hastalandımm bu ay 24 gibi olması lazım en geç 26sında hastalanmam lazım tabii inşallah olmaz da hamile kalmışımdır:)))) inşallah sendende güzel haberler alırız canımm.)))))

hayır canım test yapmadım daha günüm var diye beklemedeyim zaten cesaret te edemiyorum kiboshayallersmile

ya ben kafayı yiycem,az önce okudum bi siteden,
döllenmenin 8.günü bhcg salınmaya başlıyomuş ben 10unda aşılama oldum,yani 10 gün oldu ,yarın zamanım yok ama galiba dayanamıycam perşembe test yaptırcam...
beklemek ne zormuş ,inşallah sende benden önce hayırlısıyla öğrenip umut olursunnnn....

slm kızlar bugün çok yorgunum ve agrılarım var üzüntülerimi sizlerler paylaştıp herzaman ama bu defa sevincimi paylaşayım dedim kızlar ben hamileyim bana dua eden ve etmeyen herkese çok teşekürler allah bugün beyim yaşadıgım mutlulugu sizlerene nasip etsin inşallah benim bebişimin uguru ile hepinize hayır getirir rabbim hepimizin gönlüne göre mutlaka verecek sadece sabırlı olalım allah mutlaka hepinizi anne edecek sensinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum rabbim sizinle olsun kızlar

hoşbulduk canım arkadaşım müjdemi verdim dilerim senden de en kısa zamanda hayırlı haberler alırız canım bugün çok kötüyüm hala şoktayım ya canım

Allahımm şükürler olsunnnnn................. canım benimmm okadar çok inanıyodum dua ediyodum kii rabbim kabul etti ..... ayyy çok mutlu oldummm tebrik ederimm Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinn ........ ohhhh beee dünya varmışş neşemiz yerine geldi.)))))))

çok dikkat et kendinee sakın yorma dinlen devamlı:))))

canımm benim kızlar saatlerce merakla beklediler seni ilk duymak bana nasip olduu:) ayy çok dua ette bizede bulaşsınn hamilelikk:))

canımm benim kızlar saatlerce merakla beklediler seni ilk duymak bana nasip olduu:) ayy çok dua ette bizede bulaşsınn hamilelikk:))

canım benim bende hala şoku atamadım üzerimden ben kendimi olmamam ihtimaline hazırlamıştım ki sonradan üzülmeyeyim diye ama herşeyde bir hayır varmı yaptıgınız dualar için çok teşekürler inşallah bebeyimin uguru bu sitede olan ve olmayan tüm anne olmak isteyen herkese nasip eder inşallah canım arkadaşım şuan düşük riski var agrılarım çok gün boyu hastahanede olmak beni yordu dinleneyim eşimle sevincimi paylaşayım daha sonra görüşürüz herkese müjdeyi sen ver canım çünkü herkes benden haber bekliyordu en zor günümde yanımda oldugunuz için çok tşk hepinizi çok seviyorum byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…