Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inan çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah.kendine çok dikkat et dinlen düşük riski varsa iştende izin al istersen rapor falan alsaydın.bu gün bu güzel haberi alacağımızı biliyordum acayip moral oldu.dikkat et lütfen yeğenlerimize iyi bak çok öpüyorum..

kızlar az önce yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım ne diyecegimi bilemiyorum allah hepinizden razı olsun hepinize çok tşk kızlar rabbim sizlerede hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin kızlar ben dinlendikten sonra hepinize ayrı ayrı tşk edecegim benim için ettiginiz dular ve güzel dilekler için çok ama çok tşk ederim hallah hepinizin evine milik melekler nasip etsin suan bebeklerimin 2 oldugu belli degil ben 1 tanesinede razıyım yeterki bebyim olsun demiştim ama bakalım hayırlısı neyse o olsun eşim kızmaya başladı agrılarım oldugu için ben kaçıyorum byyyyy

yubbiiiiiii biliyordum biliyordum çok şükür Allahım
bengole çok sevindim maşallah Rabbim hayırlılısıyla kucağına almayı da nasip etsin bizim için de dua et kendini yorma dinlen çok öpüyorum

canım benim ya okadar çok sevindimki anlatamam Allaha şükürler olsun şuan inanmazsın gözlerim doldu sevinçten inşallah güzel rahat ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına almayı nasip eder Rabbim senin bebişinde bizlere uğur getirsin ve darısı diğer arkadaşlarımın ve benim olsun.bizleri unutma canım arada girip bebşinden haberdar et tekrar hayırlı uğurlu olsun.....

bengole çok sevindim..allah tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun bebeğin yada bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerden duanı eksik etme..allah emanet olun..hihoyyyt

canım benim inşallah 9 ay boyunca rahat geçirirsin...düşük tehlikem var demişsin aman ha dikkat et hatta işten bile izin al bebek için herşeye ne zorluklar geçirdin hamile kalmak için ona göre davran vallahi canım 4 gün boyunca yasin okudum güzel Allahım dualarımı dualarımızı kabul etti sen büyüksün yarabbim bizlerede nasip et bu mutluluğu evladın hayırlısını bizlerede kıl şükürler olsun sana yarabbim.......

bengoleciğim nasıl sevindim bilemezsin. bugün çalışırken aklıma geldikçe sana dua ettim. hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah bebişini veya bebişlerini canım.

şimdiden Allah analı babalı büyütsün hayatım

birde demişsin ya kartopunun sözlerinden sonra ne yaptım ettim ayarladım parayı tüp bebek yaptırmaya karar verdim diye. bu daha çok mutlu etti beni. vesile oldumsa ne mutlu bana. şimdi sende bizim için dua edeceksin arkadaşım. ne demiştim aksi ispat edilene kadar sen bir anne adayısın ve bu böylede devam ediyor.güzel annecik kendine lütfen dikkat et. fazla yorulma emi.mümkünse birkaç gün rapor al evde dinlen canım. bol bol istirahat et vakit buldukca. bu ilk 3 ay çok önemli. bu arada bizleride habersiz bırakma, başka topiklere kaçma valla ben bulurum seni ona göre. :_)))))))

iyi akşamlar kartopu hoşgeldin nasılsın;?gözükmüyosun yoğunsun heralde

hoşbulduk canım. evet bu aralar çok yoğunum. şu nisanı bir atlatsak rahatlıyacağız arkadaşım. napalım herişin bir zorluğu var. Allahtan işimi seviyorumda katlanıyorum

sen nasılsın hayatım???

iyiyim cnm ya ne olsun evdeyim işte buaralar havalar iyide dışarı çıkabiliyorum bengoleye çok sevindim vallahi param olsa bende direk tüp bebek yaptırmak istiyorum

bu arada sen aşılama yaptırmadın değilmi. takip yapılıyordu herhalde sana. iğne olacaktın. ara ra girip okuyorum sizleri ama yazamıyorum yoğunluktan arkadaşım

canım benim geldinmi vallahi ağlattın beni mutluluktan kızz yiğenlerimize iyi bak ha tebrikler canım öptüm seni ama neolur bol bol dinlenmeye bak

bu arada sen aşılama yaptırmadın değilmi. takip yapılıyordu herhalde sana. iğne olacaktın. ara ra girip okuyorum sizleri ama yazamıyorum yoğunluktan arkadaşım

takip yapıldı çatlatma iğnesi vuruldum bende 23 bekliyorum ama inşallah olmam olursada aşılama yaptırırım heralde bide perşembe akşamı ankaraya gidiyoruz pazartesi dönücez eğer olursam adeti kaçırmasam yoksa bi ay daha gider

senin tedavi nasıl gidiyo rahatladınmı biraz

arkadaşım hadi birde güzel haber senden alalım inşallah.doğal yoldan olsun tüp bebeğe yada aşılamaya gerek kalmasın. kendin çinde bol bol dua et. bak bengole için ettiğin dualar kabul oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…