- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.721
canım inan çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah.kendine çok dikkat et dinlen düşük riski varsa iştende izin al istersen rapor falan alsaydın.bu gün bu güzel haberi alacağımızı biliyordum acayip moral oldu.dikkat et lütfen yeğenlerimize iyi bak çok öpüyorum..[
amin allah razı olsun canım çok tşk suan bebek sayısı belli degil ama hayırlısı neyse o olsunsizlere ne diyecegimi bilemiyorum kusura bakmayın ben kaçıyorum başka zaman uzun uzun konuşuruz byyyyy:teytey:
slm kızlar bugün çok yorgunum ve agrılarım var üzüntülerimi sizlerler paylaştıp herzaman ama bu defa sevincimi paylaşayım dedim kızlar ben hamileyim bana dua eden ve etmeyen herkese çok teşekürler allah bugün beyim yaşadıgım mutlulugu sizlerene nasip etsin inşallah benim bebişimin uguru ile hepinize hayır getirir rabbim hepimizin gönlüne göre mutlaka verecek sadece sabırlı olalım allah mutlaka hepinizi anne edecek sensinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum rabbim sizinle olsun kızlar
kızlar az önce yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım ne diyecegimi bilemiyorum allah hepinizden razı olsun hepinize çok tşk kızlar rabbim sizlerede hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin kızlar ben dinlendikten sonra hepinize ayrı ayrı tşk edecegim benim için ettiginiz dular ve güzel dilekler için çok ama çok tşk ederim hallah hepinizin evine milik melekler nasip etsin suan bebeklerimin 2 oldugu belli degil ben 1 tanesinede razıyım yeterki bebyim olsun demiştim ama bakalım hayırlısı neyse o olsun eşim kızmaya başladı agrılarım oldugu için ben kaçıyorum byyyyy
canım benim bende hala şoku atamadım üzerimden ben kendimi olmamam ihtimaline hazırlamıştım ki sonradan üzülmeyeyim diye ama herşeyde bir hayır varmı yaptıgınız dualar için çok teşekürler inşallah bebeyimin uguru bu sitede olan ve olmayan tüm anne olmak isteyen herkese nasip eder inşallah canım arkadaşım şuan düşük riski var agrılarım çok gün boyu hastahanede olmak beni yordu dinleneyim eşimle sevincimi paylaşayım daha sonra görüşürüz herkese müjdeyi sen ver canım çünkü herkes benden haber bekliyordu en zor günümde yanımda oldugunuz için çok tşk hepinizi çok seviyorum byyy
iyi akşamlar kartopu hoşgeldin nasılsın;?gözükmüyosun yoğunsun heralde
hoşbulduk canım. evet bu aralar çok yoğunum. şu nisanı bir atlatsak rahatlıyacağız arkadaşım. napalım herişin bir zorluğu var. Allahtan işimi seviyorumda katlanıyorum
sen nasılsın hayatım???
bu arada sen aşılama yaptırmadın değilmi. takip yapılıyordu herhalde sana. iğne olacaktın. ara ra girip okuyorum sizleri ama yazamıyorum yoğunluktan arkadaşım
takip yapıldı çatlatma iğnesi vuruldum bende 23 bekliyorum ama inşallah olmam olursada aşılama yaptırırım heralde bide perşembe akşamı ankaraya gidiyoruz pazartesi dönücez eğer olursam adeti kaçırmasam yoksa bi ay daha gider
senin tedavi nasıl gidiyo rahatladınmı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?