Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim cnm ya ne olsun evdeyim işte buaralar havalar iyide dışarı çıkabiliyorum bengoleye çok sevindim vallahi param olsa bende direk tüp bebek yaptırmak istiyorum

canım arkadaşım benim için okudugun yasinler için çok ama çok teşekürler dilerim allah en kisa zamanda sanada evlat sevgisini tattırırı inan benim hiç bir umudum yoktu sabah uyandıgımda çok kötüydüm hatta tahlil sonucunu almak bile istemedim doktorun yanına gitmeden önce ben baktım kagıda ve hamileyim galiba dedim ve 30 dakika daldım bir baktım ki saat epey olmuş sonra o telaşta eşyalarımı kaybettim ve onları kafama takmadım doktora göründüm doktor bana hamilesin dedigimde gözlerim doldu doktor neden üzüldün dedi ben üzülmedim ama kendimi olumsuzluga hazırlamıştım olunca şok yaşıyorum dedim ben bir kaçgün kendime gelemem herhalde ama ailem söyleyemedim eşimden başka kimse bilmiyor bir kaç arkadaşıma söyledim ve bir parkta oturup agladım akşama kadar eşimide aramadım eşimde olmadı karım üzüldü benimde telefonumu açmıyor diye düşün müş bugün çok güzel birgün yaşadım allah hepinize nasip eder inşallah canım arkadaşım inan artık sabahı zor ederim allahım yardım eder inşallah

kızlar hepinize çok teşekürler kendime gelince size anlatacak çok şeyim olacak sizden ricam tedavi aşamasında kendinize dikkat edin allahın izni ile inşallah hepinizden güzel haber alacagım dualarım sizinle kızlar hepinizi öptüm byyyya.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben tüp bebeğe geçecektim bıraktım biliyorsun herhalde. haftada bir akupunktura gidiyorum strese iyi geliyor.zaten iş yoğunluğundan şu ara tüp bebek için vakit ayıramazdım. iyi oldu anlayacağın. Herşeyde bir hayır vardır derler ya. Yüce Rabbim en doğrusunu biliyor.

Tebrik ederim, çok sevindim.İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ve bizede yaşatsın aynı duyguları....:Saruboceq:

Hoşgeldin Kartopu, sen ne yaptın tüp bebek diye hatırlıyorum seni. Şubat ta aşılama yaptırıp ara verenler bu ay devam etmiyorlar mı acaba...Estamp var sanırım aşılama yaptıran, geçmişi çok ta okuyamadım, başka kimler var?

bengole hayatım hoşgeldin. ne mutlu ettin bizi bebiş haberinle.

canım arkadaşşım ben bugün sizin yazdıklarınızı okurken agladım çok kötüyüm ya nekadar güzel arkadaşlarım olmuş ya allah dostlugumuzu bozmaz inşallah dilerim ömürboyu dert arkadaşı oluruz ve hepimiz gelecekte çocuklarımız onları nasıl bekledigimizi okur ve onun için bizlerin degerini anlar inşallah kızlae hepinize tatlı gönderecegimde rica etsem hepiniz adresinizi veririmisiniz hadi adreslerinizi bekliyorum sözümü yerine getirecegim bir kurbanda kesecegim bebdimin dogumundan sonra allahın izni ile inşallah

tamam canım git dinlen artık sen hamilesin ve artık sevinç stresi yapma güzel şeyler düşün eşinle mutluluğun tadını çıkar ve bize dua etmeyi unutma canım dualara muhtacız biliyosun öptüm seni kendine iyi bak allaha emanet olun bebişinle beraber...

canım benim ya, bebek doğsun tatlıyı sonra yeriz. bize bu haber tatlı niyetine yetti zaten. sen öncelikle kendine iyi bak. tatlıyı sonra düşünürüz canım

canım benim okadar masrafa girdin biz nasıl adres yazıcaz şimdi üzülürüm ben bidaha masraf yapıcaksın benim eşimde kurban adaı beğegim olursa diye inşallah bizlerede naip olur adağımızı kesmek canım arkadaşım şimdiden allah kabul etsin..

canım akadaşım senden ricam tedavini ihmal etme stresi boşver inan ben bu bebek için çok para borç ettim işede ara verdim çıkışımı bile iştedim şirket yıllık izne ayrılmammı istedi yıllık iznim bitti bu hafta yarında müdürle görüşecegim bebek bekledigimi söyleyecegim iş yerim çok anlayışlı bebek için onlar bana destek verdi ama senin gerçekten etkin oldu bundan emin ol sen olmasaydın hala oturum aglayıp her adet oldugumda karalar baglıyıp aglamaktan başka birşey yapmıyor olacaktım iyiki seni ve tüm arkadaşların yazdıklarını okuyup üye oldum allah büyüktür ne bileyim ya çok kötüyüm şuan o günlerimi hatırlayınca bile üzüldüm allah hepinize sabır versin tedaviye kimse ara vermesin kızlar sizden ricam bu

kızlar ben çıkmak zorundayım. bugün çok yoruldum işte. bütün gün bilgisayar karşısındaydım zaten. yarın fırsat bulursam girerm. hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın. diğer arkadaşlara çok selam.

pınar topiğin adını değiştirelim demiş ama nasıl yapılır bilmiyorum. işler biraz rahatlasın o konuylada ilgileneceğim merak etmeyin. hepinizi çok seviyorum.

bengole sana ve eşine tekrar hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum hayatım.

görüşmek üzere...............:teytey:

canım işten izin almana sevindim doğru bi karar olması gereken şey evde bol bol dinlen şu 3 ayı atlatsan tamam ben inanıyorumki sağlıklı bi şekilde doğum haberinide alıcağız

evet canım topiğin ismini değiştirelim müsait olduğun zamanda sen dinlen hayırlı akşamlar kendine iyi bak allaha emanet ol öptüm

kızlar bei üzmeyin ben çalışır kazanır borçumu kapatırım verilmiş bir sözüm var hem ben tatlılara ellerimle dokunacagım bekli hamileden gelen şeker şifa niyetinedir beni üzmyin adreslerinizi bana mail olarak atın
gulseren@optimumlpg.com telefon ve adreslerinizi yazın haberleşmayı aksatmayalım can_dostum_24@hotmail.com msn adresim sizden ricam adresilerinizi her iki adresimede göndere bilirsiniz am kesin gönderin ok artık özmeyin ben:))))))
yarın adreslerinizi görmesem çok üzülürüm

kendinize iyi bakın allah rzaı olsun sizlerden iyi geceler bakın çok kırılırım yazdıklarımı cittiye alın byyyy

CANIM BENİM YA MADEM SENİN ADAĞIN YERİNE GETİRELİM BENİM ADIMDA SEDA SENİ EKLERİM AMA OKUYUP ELLERİNİ SÜRÜP GÖNDER İNŞALLAH BİZLEREDE BULAŞIR YA NEGÜZEL Bİ DUYGU DİMİ GÜLSERENCİĞİM aLLAH BİZLEREDE NAİP EDİCEKMİ ACABA O DUYGUYU İNAN ŞİMDİ OKADAR DUYGULANDIMKİ ZATEN ÇOK SULU NGÖZLÜYÜM BURCUMUN ÖZELLİĞİ HERALDE YENGEÇİMYA BİZİMDE MAYISIN 7 EVLİLİK YILDÖNÜMÜZ İNŞALLAH EŞİME BU AY MÜJDEYİ VERMEK NASİP OLUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…