Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bütün gün bekledik ama yakalayamamışım meğer...
o kadar sevindim ki anlatamam,Allah sapasağlam kucağına almayıda nasip eder inşallah...hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım o kadar çok sevindimki ohhh şükür bi hamilemiz daha var ne olur kendini çok yorma Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bebişini

oollllleeeeeeyyy beeee...bengole canım arkadaşım inan kendimin olsa bukadar sevinmezdim arkadasım..çok sevindim..ALLAH dilerim seni ve bebişlerini nazarlardan korusun..sapasağlam kucagnada al inş.bizlerede bol bol dua et arkadaşım..bgn resmen senle yatıp senle kalktım evde..ooh ya okadar rahatladımki..ben demiştim nisan da da enaz 1hamile çıkarttık kızlar..ay sonuna daha 10 gün var bakalım 1-2 haber daha alsak süper olucak..oh bee...

buarada pek giremiyorum geçen haftasonuna bi anjio ve cenaze sıgdırdım..dedem anjio oldu..babamın bi arkadası vefat etti..ailece görüştügümüz..ve henüz çok gençti..kızlar inanın herşey oş..RABBıM başta saglık ve huzur versin gerisi bi şekilde geliyor..oyüzden pek giremiyorum..preseed kullanıyorum bakalım..testleri filan da bırakım..ikinciyi silikda olsa yakalamıstım..nasip yaaa..testmiş presseed miş hikaye aslında..takviye bi bakıma...inş.vesile olur da...buarada cuma günü bi arkadasımında hamile hbrini aldım hemen sende yokmu daha ben senden hızlı davrandım dedi..ya sabıııırrr çektm içimden..nediyim ki...birgün bende anne olacagıııııııııııımmmmmmmmm inş.

Günaydınlar,

bengolecim şimdi öğrendim hamile olduğunu. inan hepimiz bu haberi dört gözle bekliyorduk. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim. Nasıl sevindim anlatamam. kendine ve bebişlerine çok dikkat et olur mu? bizleri de dualarından eksik etme. ınşallah güzel haberler almaya devam ederiz. Bu sene anneler gününde hepimiz inşallah birer anne adayı oluruz hayırlısıyla.

hepinize günaydın arkadaşlar bugün çok güzel bir gün Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bizi mutlu edecek haberi aldırdı dualarımız kabul oldu bengola şu an yeni hamile olmanın heyecanını mutluluğunu yaşıyor inşallah hepimiz teker teker bu duyguyu yaşarız

bengolecim doktoruna sor ama bildiğim kadarıyla ananas rahmi güçlendirip bebeğin tutunmasını sağlıyor doktoruna sorup teyidini alırsan hergün bir dilim yersin bitanem aklımdayken yazıyım dedim

kızlar günaydınlar.. güne böyle güzel haberle başlamak okadar iyi geldiki anlatamam. bengolecim allah ım sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınada almayı nasip eylesin. kendine çok dikkat et.. Allah ım eşinede sanada sağlık huzur versin..... ay çok sevindim... darısı bizlerin başına....

canım sanada çok geçmiş olsun. Allah ım acil şifalar versin... umarım şuan daha iyilerdir.. ben bu ayda doktora gidip gitmemekde karasızdım ama bengolenin haberinden sonra umutlandım ve gitmeye karar verdim...

önümüzdeki ay eşimin doğum günü offf 15de bende 14de hastalanacağım şimdiden hayaller kurmaya başladım.... ilk defa bu ay kendimi çok strese sokacağım sanırım.... hehe aetık başınızı şişiririm....

sırayla hepimiz hamiş kalacağız...sende tedavine çok ara verme canım... hazır ilaçların varken olurda hastalanırsan tatili bekleme....aşılamada ard arda yapıldığında tutma şansı daha yüksekmiş...

senin adına çok sevınım canım benım inş.herşey güzel gecer rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin arkadasımm.darısı biz isteyenlerin :Saruboceq:

tamam canım öyle yapalım gerçekten biz elimizden geleni yapalım çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürelim Rabbim isterse hemen olur inşallah
senin de bu ay hamile kalmanı o kadar çok istiyorum ki süper bir hediye olur Allah gönlüne göre versin canım

canım yine sıkkın. yine hastalandım. her ay hastalandığımda 2-3 gün bunu hazmetmeye çalışmakla geçiyor. bu iş yumurtalamanın takibi ile falan olmuyor. boşuna para harcanıyor bence. ben yumurtamın çatladığı günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hergün beraber olduk. sonuç kocaman bir sıfır. hemen hamile kalanları yemin ederim hazmedemiyorum. kötü biri değilim gerçekten değilim. ama bu duyguları yaşıyorum her ay hastalandığımda.

canım benim olmayınca ne yapsak olmuyor...... mevlan ol dediğindede engeller kendiliğinden kalkıyor. işde görümcem en basit örnek korunurken hamile kaldı ..ve hamileliğini12. haftada anladı... bizim kısmetimiz böyleymiş. sıkma canınını.. er yada geç bizimde bebişimiz olacakdır..

bazen benimde canım çok sıkılıyor. hırsımı bazen eşimden bazen çevremden çıkartıyorum. ama hata yapıyoruz. bu bizim elimizde olan birşey olmadığını kabullenerek işe başlamamız lazım. bu Allah dan gelen bir durum. biz ne yaparsak yapalım nafiile. demekki ilk önce Allah ın ol demesi gerekiyor bu durumdada bizim Allah ı ikna etmememiz gerekiyr bunun yolu isyan değil öfke değil çevremizdekşileri kırmak hiç değil tek yolu dua etmek bıkmadan usanmadan dua etmek canım. başka yapılabilecek hiç bir şey yok... sımsıkı dua ya sarıl ve gün gelecek sende bizlerde bu mutluluğu yaşayacağız burdan paylaşacağızç...

canım gerçekten üzüldüm pınar benim duygularımı o kadar güzel anlattı ki söylenecek fazla bir şey kalmadı nolur ümidini kaybetme kendini üzme birgün olacak öyle ya da böyle Rabbim ol ducek inan buna

canım benim ne kadar güzel anlattın resmen düşüncelerime tercüman oldun çok doğru söylüyorsun bizim elimizde olan birşey değil Rabbim ol demeden olmuyor inanıyorum ki dualarımız bizi hayalimize kavuşturacak İNŞALLAHHHHHH HEPİMİZİ

slm kızlar benim için yazdıklarınızı okudukça gözlerimdeki yaşları tutamıyorum canım arkadaşlarım inanın sizin varlıklarınız tedavi aşamasında ban güç verdi inanın sizler için ne dersem diyeyim kelimelerle ifade edemiyorum inanın çok kötüyüm bugün işyerine gidip 10 günlük izinde aldım ama evde dinlenmek çok zor bu arada bugün ip aldım bebeyim için birşey işlemek istedim zaten tüp bebek tedavisine başladıgımda bir süveter işledim ve dedimki kendi kendime eyer burada kim ilk hamile kalırsa hediye olarak gönderecegim dedim ama kendimi hiç düşünmemiştim eşimde madem bu niyetle işledin bunu bebişimize sakla dedi bende onu kendime sakladım kızlar kim hamile kalırsa sözüm söz birer süveter yada yelek işleyecegim yeterki hepiniz anne olun rabbimden tek istegim benim gibi sizleride sevinç gözyaşlarına bogar rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizi çok özlüyorum keşke agrılarım olmasada saatlerce yazışsak

kızlar sizlerden ricam 2. aşılamadan sonuç almadıgınızda lütfen tüp bebek deneyim aslında ben aşılama yaprıracaktım ama doktor tafsiye etmedi bence 2 defa aşılama yapmaktansa eyer gücün yetiyorsa tüp bebek yaptır dedi çüngü aşılama % 10 ise tüp bebek şansı enaz % 25 dedi bunu dikkate alın kızlar verdigimiz paraları bırakın çektigimiz acılar ve hayal kırıklıkları herşeyden daha agır geliyo borç edin harç edin tüp bebk deneyin ilk etapta tutmaya bilir ama 2 ci denemeden tutuyormuş bundan emin olun allaha sıgının butlaka kucagınıza hayırlı bir evlat verecektir dualarım sizinle kızlar sizinle tanıştıgım için çok mutluyom iyiki varsınız allah sizinle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…