- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.761
slm kızlar bugün çok yorgunum ve agrılarım var üzüntülerimi sizlerler paylaştıp herzaman ama bu defa sevincimi paylaşayım dedim kızlar ben hamileyim bana dua eden ve etmeyen herkese çok teşekürler allah bugün beyim yaşadıgım mutlulugu sizlerene nasip etsin inşallah benim bebişimin uguru ile hepinize hayır getirir rabbim hepimizin gönlüne göre mutlaka verecek sadece sabırlı olalım allah mutlaka hepinizi anne edecek sensinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum rabbim sizinle olsun kızlar
canım arkadaşşım ben bugün sizin yazdıklarınızı okurken agladım çok kötüyüm ya nekadar güzel arkadaşlarım olmuş ya allah dostlugumuzu bozmaz inşallah dilerim ömürboyu dert arkadaşı oluruz ve hepimiz gelecekte çocuklarımız onları nasıl bekledigimizi okur ve onun için bizlerin degerini anlar inşallah kızlae hepinize tatlı gönderecegimde rica etsem hepiniz adresinizi veririmisiniz hadi adreslerinizi bekliyorum sözümü yerine getirecegim bir kurbanda kesecegim bebdimin dogumundan sonra allahın izni ile inşallah
oollllleeeeeeyyy beeee...bengole canım arkadaşım inan kendimin olsa bukadar sevinmezdim arkadasım..çok sevindim..ALLAH dilerim seni ve bebişlerini nazarlardan korusun..sapasağlam kucagnada al inş.bizlerede bol bol dua et arkadaşım..bgn resmen senle yatıp senle kalktım evde..ooh ya okadar rahatladımki..ben demiştim nisan da da enaz 1hamile çıkarttık kızlar..ay sonuna daha 10 gün var bakalım 1-2 haber daha alsak süper olucak..oh bee...
hepinize günaydın arkadaşlar bugün çok güzel bir gün Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bizi mutlu edecek haberi aldırdı dualarımız kabul oldu bengola şu an yeni hamile olmanın heyecanını mutluluğunu yaşıyor inşallah hepimiz teker teker bu duyguyu yaşarız
slm kızlar bugün çok yorgunum ve agrılarım var üzüntülerimi sizlerler paylaştıp herzaman ama bu defa sevincimi paylaşayım dedim kızlar ben hamileyim bana dua eden ve etmeyen herkese çok teşekürler allah bugün beyim yaşadıgım mutlulugu sizlerene nasip etsin inşallah benim bebişimin uguru ile hepinize hayır getirir rabbim hepimizin gönlüne göre mutlaka verecek sadece sabırlı olalım allah mutlaka hepinizi anne edecek sensinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum rabbim sizinle olsun kızlar
sırayla hepimiz hamiş kalacağız...sende tedavine çok ara verme canım... hazır ilaçların varken olurda hastalanırsan tatili bekleme....aşılamada ard arda yapıldığında tutma şansı daha yüksekmiş...
canım yine sıkkın. yine hastalandım. her ay hastalandığımda 2-3 gün bunu hazmetmeye çalışmakla geçiyor. bu iş yumurtalamanın takibi ile falan olmuyor. boşuna para harcanıyor bence. ben yumurtamın çatladığı günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hergün beraber olduk. sonuç kocaman bir sıfır. hemen hamile kalanları yemin ederim hazmedemiyorum. kötü biri değilim gerçekten değilim. ama bu duyguları yaşıyorum her ay hastalandığımda.
canım yine sıkkın. yine hastalandım. her ay hastalandığımda 2-3 gün bunu hazmetmeye çalışmakla geçiyor. bu iş yumurtalamanın takibi ile falan olmuyor. boşuna para harcanıyor bence. ben yumurtamın çatladığı günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası hergün beraber olduk. sonuç kocaman bir sıfır. hemen hamile kalanları yemin ederim hazmedemiyorum. kötü biri değilim gerçekten değilim. ama bu duyguları yaşıyorum her ay hastalandığımda.
bazen benimde canım çok sıkılıyor. hırsımı bazen eşimden bazen çevremden çıkartıyorum. ama hata yapıyoruz. bu bizim elimizde olan birşey olmadığını kabullenerek işe başlamamız lazım. bu Allah dan gelen bir durum. biz ne yaparsak yapalım nafiile. demekki ilk önce Allah ın ol demesi gerekiyor bu durumdada bizim Allah ı ikna etmememiz gerekiyr bunun yolu isyan değil öfke değil çevremizdekşileri kırmak hiç değil tek yolu dua etmek bıkmadan usanmadan dua etmek canım. başka yapılabilecek hiç bir şey yok... sımsıkı dua ya sarıl ve gün gelecek sende bizlerde bu mutluluğu yaşayacağız burdan paylaşacağızç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?