- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.781
bengole canım hayırlı olsunnnn.senın adına çok sevindim
bengolecim neler hissediyorsun mide bulantın varmı
slm kızlar benim için yazdıklarınızı okudukça gözlerimdeki yaşları tutamıyorum canım arkadaşlarım inanın sizin varlıklarınız tedavi aşamasında ban güç verdi inanın sizler için ne dersem diyeyim kelimelerle ifade edemiyorum inanın çok kötüyüm bugün işyerine gidip 10 günlük izinde aldım ama evde dinlenmek çok zor bu arada bugün ip aldım bebeyim için birşey işlemek istedim zaten tüp bebek tedavisine başladıgımda bir süveter işledim ve dedimki kendi kendime eyer burada kim ilk hamile kalırsa hediye olarak gönderecegim dedim ama kendimi hiç düşünmemiştim eşimde madem bu niyetle işledin bunu bebişimize sakla dedi bende onu kendime sakladım kızlar kim hamile kalırsa sözüm söz birer süveter yada yelek işleyecegim yeterki hepiniz anne olun rabbimden tek istegim benim gibi sizleride sevinç gözyaşlarına bogar rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizi çok özlüyorum keşke agrılarım olmasada saatlerce yazışsak
kızlar sizlerden ricam 2. aşılamadan sonuç almadıgınızda lütfen tüp bebek deneyim aslında ben aşılama yaprıracaktım ama doktor tafsiye etmedi bence 2 defa aşılama yapmaktansa eyer gücün yetiyorsa tüp bebek yaptır dedi çüngü aşılama % 10 ise tüp bebek şansı enaz % 25 dedi bunu dikkate alın kızlar verdigimiz paraları bırakın çektigimiz acılar ve hayal kırıklıkları herşeyden daha agır geliyo borç edin harç edin tüp bebk deneyin ilk etapta tutmaya bilir ama 2 ci denemeden tutuyormuş bundan emin olun allaha sıgının butlaka kucagınıza hayırlı bir evlat verecektir dualarım sizinle kızlar sizinle tanıştıgım için çok mutluyom iyiki varsınız allah sizinle olsun
mide bulantım 5 gündür var yemek yemek istemiyorum allah bebeyimi kucagıma alacagı günü nasip etsin ben herşeye razıyım canım arkadaşım sen nasılsın nasıl gidyor gül tedaviye asla ara vermeyin ben ara verdim 3 yılın ihmalinin acısını çektim ama bu defa kesin kararlı başlamıştım 1. tüp bebek olmasada 2. sini deneyecektim ama allah bizi gördügü için evladımızı ilk tedavide hayırlı haberler almayı nasip etti inşallah hepiniz alırsınız müjdeli haberler
bengole hoşgeldin geçmişi okuyorsun sanırım
bize herşeyi anlat nolur belirtilerini neler hissettiğini herşeyi
çok teşekürler canım arkadaşım allah sizlerede nasip etsin inşallah hepiniz için dua ediyorum
bengole tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşlh inan çok sevindim
amin canım sagoll.yazdıllarını okdum canım çok duygulandım iş yerınde olmazsam aglıyacam valla kendımı zor tutıuyorum.inş.saglıklı bı hamıleleık gecırırsın canım inş.bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın.
ben 28 yaşındayım emenne
kızlar size birşey diyecegim tüp bebeyi diyarbakırda veni vidide tüp bebek merkezinde yaptırdım dr. ali arman yaptı oradaki doktorlar hemşireler süper ilgilendiler allah onlardan da razı olsun inan çok güzel bir ekip çalışması var orada gitmey isteyen yada oraya yanın olanlara tafsiye dedebilirim bu arada tüp bebeyide 4 milyara yaptırdım ama 1 milyarda gidiş geliş otel yeme içme masrafı gitti bide ben kis ameliyatı oldum onun içinde 300 tl verdim onun dışında ilaçlarımı doktor verdi ilaca bir kuruş vermedim bilgi bazında size kısaca yazayım dedim en azından fiyat konusunda aklınızda bir miktar da olsa bilginiz olsun dedim başka ögrenmek istediginiz birşey olursa yazın cevaplarım inşallah diyarbakırda olupta yada yakınlarında olupta gidip tüp bebek yaptırma şansına sahip insanlar okur ve gider tedaviye başlar anne olurlar inşallah
ufffff ya hepiniz geliyorsunuz ben gidiyorum sizinle sohbete doyamıyorum neyse evden girerim hoşçakalın
sakın aglama meslektaşım aglamak çüzüm olasaydı ben 3 yıldır aglıyorum ama sabır ve dua rabbimden tek dilegin o olsun inan evladın olacak mutlaka anne olacagına inan ama kaderinde nezaman nasip ve kısmet olursa ozamanı bebişin gelecek sakın üzme kendini
canım sanada çok geçmiş olsun. Allah ım acil şifalar versin... umarım şuan daha iyilerdir.. ben bu ayda doktora gidip gitmemekde karasızdım ama bengolenin haberinden sonra umutlandım ve gitmeye karar verdim...
önümüzdeki ay eşimin doğum günü offf 15de bende 14de hastalanacağım şimdiden hayaller kurmaya başladım.... ilk defa bu ay kendimi çok strese sokacağım sanırım.... hehe aetık başınızı şişiririm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?