Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bengolecim neler hissediyorsun mide bulantın varmı

mide bulantım 5 gündür var yemek yemek istemiyorum allah bebeyimi kucagıma alacagı günü nasip etsin ben herşeye razıyım canım arkadaşım sen nasılsın nasıl gidyor gül tedaviye asla ara vermeyin ben ara verdim 3 yılın ihmalinin acısını çektim ama bu defa kesin kararlı başlamıştım 1. tüp bebek olmasada 2. sini deneyecektim ama allah bizi gördügü için evladımızı ilk tedavide hayırlı haberler almayı nasip etti inşallah hepiniz alırsınız müjdeli haberler

canım benim Allahım önce güzel sorunsuz bir hamilelik ardından da hayırlısıyla sağlıklı ahlaklı güzel tatlı bebeğini kucağına almayı nasip etsin
inan o kadar samimi o kadar doğal ve içtensin ki Rabbim gönlüne göre verdi işte dualarını bekliyoruz

Canım benim o kadar mutlu oldumki bunu kelimeyle ifade edemem . ben 2 ay sonra tüp bebeğe başlıycam bitanem aşılama oranının düşük olduğunun farkındayım hayırlısı artık sen bize umud oldun Allaha şükürler olsun emeklerinin karşılığını aldın. bende aynı fikirdeyim aşılama yerine tüp bebek yapmak daha mantıklı 3 aşılama parası zaten bir tüp bebek ediyor

bengole hoşgeldin geçmişi okuyorsun sanırım
bize herşeyi anlat nolur belirtilerini neler hissettiğini herşeyi

canım arkadaşım şuan belirtiler sadece mide bulantısı ve yemek kokusuna tahamülüm yok bir yemek canım çekiyor pişincede yiyemiyorum biraz agrılarım var kasıklarımda şiddetli bel agrısı var onun dışında daha birşey belli degil 15 gün sonra bebeyimin kalp atışlarını dinleyecegim allahın izni ile inşallah herşey yolunda gider rabbim sizlerede nasip etsin inşallah bilmiyorum ben bebeyin kalp atışını his etmeden daha varlıgına inanamıyacagım allah sabır versin bana ha bu aralarad çok alıngan oluyorum aglıyorum bugün aglamaktan gözlerim şişti elimde olmayan nedenlerden durmadan aglıyorum

çok teşekürler canım arkadaşım allah sizlerede nasip etsin inşallah hepiniz için dua ediyorum

amin canım sagoll.yazdıllarını okdum canım çok duygulandım iş yerınde olmazsam aglıyacam valla kendımı zor tutıuyorum.inş.saglıklı bı hamıleleık gecırırsın canım inş.bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın.

bengole tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşlh inan çok sevindim

canım kardeşim allah razı olsun inallah bende sizin sevinçli haberlerinizi alırım rabbim ban bu duguyu yaşattı ya binlerce şükürler olsun dilerim sizlerde nasip eder hayırlı ve saglıklı evlatlar

kızlar size birşey diyecegim tüp bebeyi diyarbakırda veni vidide tüp bebek merkezinde yaptırdım dr. ali arman yaptı oradaki doktorlar hemşireler süper ilgilendiler allah onlardan da razı olsun inan çok güzel bir ekip çalışması var orada gitmey isteyen yada oraya yanın olanlara tafsiye dedebilirim bu arada tüp bebeyide 4 milyara yaptırdım ama 1 milyarda gidiş geliş otel yeme içme masrafı gitti bide ben kis ameliyatı oldum onun içinde 300 tl verdim onun dışında ilaçlarımı doktor verdi ilaca bir kuruş vermedim bilgi bazında size kısaca yazayım dedim en azından fiyat konusunda aklınızda bir miktar da olsa bilginiz olsun dedim başka ögrenmek istediginiz birşey olursa yazın cevaplarım inşallah diyarbakırda olupta yada yakınlarında olupta gidip tüp bebek yaptırma şansına sahip insanlar okur ve gider tedaviye başlar anne olurlar inşallah

sakın aglama meslektaşım aglamak çüzüm olasaydı ben 3 yıldır aglıyorum ama sabır ve dua rabbimden tek dilegin o olsun inan evladın olacak mutlaka anne olacagına inan ama kaderinde nezaman nasip ve kısmet olursa ozamanı bebişin gelecek sakın üzme kendini

herşeyden önce kendine çok dikkat et.. Allah a emanet ol her zaman... bakalım sırada kim var.... açılış senden bereket Allah dan :))))

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum bengola kendini yorma sakın ağır bir iş ani bir hareket yapma canım hoşçakalın sizi seviyoruuuuuuuuum

sagol akadsım benım herşeyden önce sabır ve dua etmek lazım dımııı.ben daha yolun cok basındayımm3aydır bebiş için uğrasıyorrum.kendini yorma sakın dikkat et kendıneeopuyorumnanaktan

pınarcım ALLAH dilerim gönlüne göre versin..olursa çok manalı olucak..inş. ogünü bekliyordur bebişin..randevun nezaman aşılamamı olucak tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…