Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınarcım ALLAH dilerim gönlüne göre versin..olursa çok manalı olucak..inş. ogünü bekliyordur bebişin..randevun nezaman aşılamamı olucak tekrar?

randevu yarına canım aşılama yapılacak sanırım eğer bir mani çıkmazsa....gene kist süprizi olmaz ise aşılama yapılacak.... iki ay aşılama temmuzda güzel bir tatil olmazsa ağustosda tüp bebek diye planlıyoruz bakalım canabı hakkım neyi nasıl nasip edecek... ilk sözde son sözde canabı hakkın .. canabı hakkım herbirimize anne olmayı hayırlı bir şekilde nasip eylesin...gönlümüzdeki evladı versin...

senin eşindemi gelmedi hala bende benim kini bekliyorumm Allahtan 1 kaçgündür kızkardeşim geldide yalnız değilim mutluyumm :)

ne mutlu sana kardeşin geldiğii için.... ben kardeşimle küsüm... en son bebpi olduğunda bebişi görmeye gittim.... bakalım 40na çağırırsa giderim çağırmazsa ömrü billah yüzüne bakmam.... ay içlendim şimdi kıskandım seni:)))9

canım yaa şu 3 günlük dünyada bence barış kardeş gibisi yok aynı can aynı kan... aradaki sorun ne bilmiyorum ama boşvermeye çalış büyüklük sende kalsınn.....

zemuszemus
canım yaa şu 3 günlük dünyada bence barış kardeş gibisi yok aynı can aynı kan... aradaki sorun ne bilmiyorum ama boşvermeye çalış büyüklük sende kalsınn.....

doğum yaptı bebişi görmeye gittim.... ben büyüklüğümü yaptım ogünden sonra birkez bile aramadı bakalım dediğim gibi bebişin 40na çağıracak mı çağırırsa giderim ama çağırmazsa ancak o saatten sonra cenazesi olursa o zaman giderim. gene Allah ım evfinde sağlık huzur mutluluk versin diye duacısıyım.......

canım aile meseleniz ama cenazesi filan diyince çok çok duygulandım .......

bak benim başıma gelmiş bi olay anlatıym 7 kat yabancı annemin bi arkadaşı bikaç yıl önce çok kalbimi kıran bi hata yaptı ve acaip sinirlenip haakkımı haram ettim .... bu yıl 10 gün kadar önce vefatını duydumm ve çok ağladım hemen hakkımı helal edip ona dua ettim ölüm okadar acıki ne yaparsa yapsın herkes affedilmeye ve merhamete muhtaçç......

rabbim sana asla böyle bi acıyı göstermeden barışıp sarılmanızı sağlasın inşallahh...

herşeyin hayırlısı

ben babamla ve annemle kavga ettim. bir ara kırgınlık yaşadım bu arad evli olan kızkardeşim yapıcılık yapacağına oda bana tavır aldı ve çocukların küstüm ver oyuncağımı dediği gibi eşim antikalara meraklı ev antika dolu ondada gümüş bir para vardı 50 yıl sonra antika değeri olabilecek bir para eşime kendi eliyle hediye etmişdi öyle şeyleri sevdiği için sen tut onu geri iste gülermisin aarmısın ogün benim ailemi eşime karşı savunacağım tüm kozlarımı elimden almış oldu 1 iki ay sürecek kırgınlık o yaptığı sebebişyle 1 yıldan fazla sürdü ve eşim annemle babamla görüşmeme müsaade etmedi.... zaman geldi geçti annemlerle barıştım tabiki ama kardeşimi affedemiyorum.... 1 ay sürecek kırgınlıklar onun yüzünden 1,5 yıla yakın sürdü ve ben o sürede çok acı çektim ve ailemi eşime karşı hiç savunamadım...

şimdi ise onu affedemiyorum... genede doğumuna gittim ama benden bu kadar hem suçlu hem güçlü olmayacak biri ya arayacak adam gibi hatasını kabul edecek yada bana böyle kardeş lazım değil evinde mutlu olsun huzurlu olsun ama benden uzak dursun.... beni hazmedemedi... evliliğimi hazmedemedi... kısacası o güne kadar çok kıskançlıkları oldu bellide etti önemsemedim... durumuna verdim.... ama son olay bardağı taşırdı.. düşünsene annele kavga ediyorsun kısa sürecek bir kavga aslında ama kızkardeşin durumu öyle bir noktaya getiriyorki sudan sebep oluyor denizler gibi büyük bir sebep ve 1,5 yıl annene babana hasret kal hazmademiyorum... belkide bebiş sahibi olamamamında nedeni yaşadığım bu streslerdi annemlerle barışalı daha 2 ay oldu... belkide yaşadığım üzüntü bebişe engel oldu...

hehe uzun oldu..... duygularım kabardı birden...

canım çok haklıymışsın umarım hatasını anlar ve af diler ...... gerçekten insan böyle durumlarda kendine yapılandan çok eşine yapılana dayanamaz.... kendine yapılanı hadi kardeş der sineye çekersin ama eşine yapılmıs saygısızlıklar çok zor affedilir... nediyim Rabbim hep gönlüne göresini versinn....

bazen insan anlatmak istiyoo yakınlarınla konuşamıyosunkii her derdini..... aslında içimizede çok atıyoruzz ben hiç bi derdimi kimseye anlatamam şimdii diyorumki konuşmak lazım içime ata ata büyütücem Allah korusunn ilerleyen yaşlarda strese bağlı diye adlandırılan saçma sapan hastalıklar olucakkk........ Allah hepimizi korusunnn .........

sorunda bu annemlerle konuşmadım 1,5 yıla yakın zaman ve eşim halada konuşmuyor bana müsade etti ama benden isteme dedi.. bu durumu herkesden sakladım hep içime attım.. tedaviye başladığımda doktor sorun yok psikolojik olabilir dediğinde ço üzüldüm inan bir problem çıksaydı ve onu düzelterek bebiş sahibi olanabilecek bir durum olsaydı bu kadar etkilenmezdim... işde bunları düşününce kızkardeşimi içimden affedemiyorum.... ay ben neden bugün bukadar duygulandım acaba....

kusura bakma canım bi anda pc dondu bi sorun oluştu netten koptum.....

inşallah Allah bigün bütün bu üzüntüleri unutturucak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edicek bize .... artık sadece bebeğimiz olucak tek önemli şey:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…