Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen trabzonlumusun bende rizeliyim..... ben bir kere rizeye gittiğimde dönüşde uğramışdım trabzona boztepeye çıkmışdık köfte yemişdik....... çok güzel yerler..... ama karıncadan korkduğumdan yeşillere giremiyorum.....

öylemi çok ilginç rizeli olmanada sevindim

günaydın gününüz güzel geçsin. pınarcım aşılaman hayırlı olsun bitanem

amin insaallah bu ay doğum günü ediyesi olacak bebişimiz..... bakalım ama insaallah kist çıkmazda yapıır aşılama 1de randevum..... bu defs iğneyle yaptıracağım aşılamayı bakalım ne olacak....

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın evdesin değil mi?

canım benim bizde iyiyiz :) allah razı olsun sizlerden ama çok kötü midem bulandıgı için yemek yiyemiyorum meyve atıştırıyorum durmadan

sende ne var ne yok _??? bu arada evdeyim canım arkadaşım

canım benim bizde iyiyiz :) allah razı olsun sizlerden ama çok kötü midem bulandıgı için yemek yiyemiyorum meyve atıştırıyorum durmadan

sende ne var ne yok _??? bu arada evdeyim canım arkadaşım

canım midenin bulanması çok normal birşeyler yemeye çalış yinede sadece meyveyle olmaz bebişimizin beslenmesi lazım
ben bugün yarın hastalanırım belirtilerim öyle diyor haziranda tekrar aşılama düşünüyorum bende hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…