Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınar topiğin adını değiştirelim sabitleyelim demişsin. burada biraz inceledim nasıl yapıdığına veya yapılabilip yapılamadığına dair bir şey bulamadım. bende moderatöre özelden mesaj attım bakalım cevap gelecekmi? ona göre bir karar veririz artık isim konusunda.

ececiğim sen nasılsın? nasıl gidiyor

iyiym valla ne olsun işlerim yoğum giremem demiştim ama yine ara ara girer diye düşündüm..meraklandım..bende iiyiym çok şükür 2 aşılamam için yumurta büyütüyorum..buda olmazsa tüp bebek dedi doktor..pazar sanırım aşılamam olur ondan sonra gün saymaya başlarım...bengole hamile okudun mu geçmişi

evet biliyorum canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. haberi verdiği gün tesadüf o akşam girmiştrim nete. bayağı muhabbet ettik kızlarla.

Allah hepimize nasip etsin inşallah.

seninde aşılaman tutsun hayırlısı ile arkadaşım, tüp bebeğe gerek kalmasın :Saruboceq:

AMİNNN :Saruboceq: inşallah..

kızlar geldim ama kimse yok.

bu arada Kadınlar klubunden mesaj geldi. konu sabitlemeyi ve isim değişikliğini biz yapamıyormuşuz. sadece yönetimdeki arkadaşlar yapabiliyormuş.

isterseniz ortak bir isim bulalım ve yönetime söyleyeyim topiğimizin ismini değiştirelim ve konuyu sabitletelim. isim için görüşlerinizi bekliyorum. yine aşılama veya tüp bebk altında olacak şekilde bir isim bulalım kızlar. böylece yeni misafirlerimizde olacaktır.

slm kızlar ben egeliyi ve estemp ı çok merak ettim 2sindende sanırım haber yok?? estemp bugün aşılama sonucunu alıcaktı yanlış hatırlamıyorsam? inşallah güzel haberler verirr:)))

slm kızlar ben egeliyi ve estemp ı çok merak ettim 2sindende sanırım haber yok?? estemp bugün aşılama sonucunu alıcaktı yanlış hatırlamıyorsam? inşallah güzel haberler verirr:)))

canım ya bende çok merakediyorum ameliyatı nasıl geçti acaba napıyo?estamp buğünmü öğrenecekti inşallah güzel haberle gelir tutmuştur inş.bu arada sen nasılsın görüşemiyoruz...

bencede aşılama veya tüp bebekle ilgili olmalı.... hem arkadaş sayımız artar..... şubat ayında aşılama yapacaklar adı altında olduğundan yeni geleceklere cazip gelmiyordur..... ama ne olsaki...

hehehe aşılama aşamasını aşılmaz aşamalarını beraber aşalım heheheheh beraberin verine başka kelime bulamadım:)

kızlar nerdesiniz ben geldim siz çıkmışsınız
egeliyi bende çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur
isim konusunda da düşünelim taşınalım en güzelini bulalım

kızlar nerdesiniz ben geldim siz çıkmışsınız
egeliyi bende çok merak ediyorum inşallah bir sorun yoktur
isim konusunda da düşünelim taşınalım en güzelini bulalım

merhaba hoşgeldin nasılsın.... evet güzel bir isim bulmak lazım..... bizim topiğimizde sabitlerde yerini alsın ....

ya sana aşılamada verdikleri iğne neydi.... ismi ne sendede karın ağrısı yaptımı iğneler... bel ağrısı... sabah akşammı yaptırdılar yoksa yoksa her akşam aynı saattemi dediler.... nasıl kullanmışdın iğneleri

((aşılama yaptıracaklar ve yaptıranlar burada buluşalım ))yani şubat2010 kaldıralım isim bu olsun. en güzel dikkat çeken isim bu bence... eğer buraya girenlerin sayısı artarsa sabitler arasına gireriz.....

kızalar ya nerdesiniz kurtlar vadisinemi karıştınız..... yoksa hehehe bihteremi daldınız gelin ...... off benim koçiş yok sıkılıyorum.....

Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin

Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin

hoşgeldin..... burada arkadaşlığımız çok güzeldir.... burda çoğumuz aşılama tecrübesini yaşadık bişr tüp bebekle bu ay bir hamişimiz oldu... sormak istediğini sorabilirsin peki sizde sorun çıkdımı... birde doktorunun adı ne tuhaf her okuduğumda ilk afedersin ama küfür gibi geliyor adı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…