- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.861
hoşgeldin..... burada arkadaşlığımız çok güzeldir.... burda çoğumuz aşılama tecrübesini yaşadık bişr tüp bebekle bu ay bir hamişimiz oldu... sormak istediğini sorabilirsin peki sizde sorun çıkdımı... birde doktorunun adı ne tuhaf her okuduğumda ilk afedersin ama küfür gibi geliyor adı:))))
Hosbulduk canim,ne mutlu o hamise,insallah bizde hamisler kervanina katiliriz,bende polikistik over var,esimde problem yok,dr ulun ulug umut tup bebek merkezinde,isminin telefuzu zor ama uzman tv de tup bebek konusunda videolari var,izleyebilirsin,bende cok methini duyunca gitmistim,henuz 1-2 ay daha kendimiz deneyecegiz,sonrasinda duruma gore asilamayi dusunuyorum.
11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin
kızlar bu yazıyı biraz önce okudumm .....
Rabbim bizleride sevindir ........
Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin
bengole kaçıncı gün test yaptırdın canım transferden sonra?...
bu arada banada dua et olurmu...yarın ilk aşılamamın sonucunu öğrenicem...
canım midenin bulanması çok normal birşeyler yemeye çalış yinede sadece meyveyle olmaz bebişimizin beslenmesi lazım
ben bugün yarın hastalanırım belirtilerim öyle diyor haziranda tekrar aşılama düşünüyorum bende hayırlısı bakalım
Allahım yaaaa....
peygamber sabrı varmış,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınada alır...
Bu arada aşılamamın sonucunu yarın alıyorum kızlar,acaip gerginim,evde idrar testi yaptım negatif çıktı,biraz aceleciyim galiba ama hiç bişey hissetmiyorum ne hamile gibi nede adet olcak gibiyim,yarın sonucu öğrenince,olumlu da olsa ,olumsuzda olsa haber veririrm....
nolur bana dua edin....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım arkadaşım allah sabır versin inşallah hayırlı haberlelrle bizi sevindiririsin ben 12. gün kan testi yaptım ve sonuç 142.4 çıkmıştı yani pozitif bu arada arakadaşlar allahtan asla umudunuzu kasmeyin rabbim nezaman nasip ederse ozamanı anne olacagız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inanın ben şuan hamileligimin sevincini yaşayamıyorum inşallah hepiniz anne olursunuz buraya geliyorum yazdıklarınızı okuyorum üzülüyorum bende çok kötü dönemler geçirdim ama rabbime şükürler olsun bebeyimi verdi inşallah hayırlısı ile saglıklı bir evladım olud diye rabbime dua adiyorum tüm dualarım sizinle kızlar inşallah hepiniz benim yaşadıgım acayip duyguları yaşarsınız allah hepimize oeygamber sabrı versin dilerim canım kardeşim sende hamiş olmuşsundur ozamanı arkadaşlar daha bir umutla tedaviye devem eder ve onlarda hamiş olur kendini üzme stres yapma herşeyi allaha bırka güzel haberlerini bekliyorum tatlım
günaydın kızlar inş.aşılaman tutmustur canım benim dualrım seninlee :Saruboceq:
Allahım yaaaa....
peygamber sabrı varmış,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınada alır...
Bu arada aşılamamın sonucunu yarın alıyorum kızlar,acaip gerginim,evde idrar testi yaptım negatif çıktı,biraz aceleciyim galiba ama hiç bişey hissetmiyorum ne hamile gibi nede adet olcak gibiyim,yarın sonucu öğrenince,olumlu da olsa ,olumsuzda olsa haber veririrm....
nolur bana dua edin....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hepinize merhaba bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu biraz ağrım var hala yatıyorum kartopu canım arkadaşım benim için yasin okumuşsun sağol canım allah senide bebeğine kavuştursun hepinizi öpüyorum
ya sana aşılamada verdikleri iğne neydi.... ismi ne sendede karın ağrısı yaptımı iğneler... bel ağrısı... sabah akşammı yaptırdılar yoksa yoksa her akşam aynı saattemi dediler.... nasıl kullanmışdın iğneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?