Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hosbulduk canim,ne mutlu o hamise,insallah bizde hamisler kervanina katiliriz,bende polikistik over var,esimde problem yok,dr ulun ulug umut tup bebek merkezinde,isminin telefuzu zor ama uzman tv de tup bebek konusunda videolari var,izleyebilirsin,bende cok methini duyunca gitmistim,henuz 1-2 ay daha kendimiz deneyecegiz,sonrasinda duruma gore asilamayi dusunuyorum.

bencede çok erken daha 3 ay olmuş zaten 4 yıllık korunma ancak 6 ayda vucütdan atılır... zaten ilk klomen dene hemen aşılamayada geçme iki ay 3 ay dene sonra olmazsa aşılamaya geçersin....

11 tüp bebek denemsi, 6 asilama, yumurtlama takibi, cikolata kisti derken ameliyatlar , histeroskopi vs bildiginiz tipdaki bütün tedaviler pesinde kosa kosa hepsini 8 yilima sigdira bildim ama malesef hepsinde negatif sonuc aldim. En iyi kalite yumurta, sperm ve embro derken, blastosist, assisted hatching, glu, derken yine olmadi yine olmadi
Yüce mevlam isterse olur, biz ne kadar pesinden kosarsak kosalim yine rabbimin izni olmadan hic birsey olmuyor. Bizim icin en hayirlisini ve en iyisini bilen yaradanimiz. Umudunuzu kaybetmeyin, tam herseyi biraktim derken kendiligimden hamile kaldim.
Hic kafaya takmamaya calistim, ovalusyon günlerimi, adet günleri var yoktan saydim hic hesaplama yapmadim.Bunda yarim sene önce 4 ay menopaza girdim cikolata kistim yüzünden arkasindan hemen 2 negatif tüp bebek denemesi yine gerceklesti ve 3 ay sonra kendiligimden gebeyim. Insallah bebegim saglikli buyür ve 9 ay sonra kucagimizda olur tek dilegim bu lütfen sizde dua edin, allahim dileyen herkese gönlündekini versin

kızlar bu yazıyı biraz önce okudumm .....

Rabbim bizleride sevindir ........

Allahım yaaaa....
peygamber sabrı varmış,inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınada alır...

Bu arada aşılamamın sonucunu yarın alıyorum kızlar,acaip gerginim,evde idrar testi yaptım negatif çıktı,biraz aceleciyim galiba ama hiç bişey hissetmiyorum ne hamile gibi nede adet olcak gibiyim,yarın sonucu öğrenince,olumlu da olsa ,olumsuzda olsa haber veririrm....
nolur bana dua edin....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bengole kaçıncı gün test yaptırdın canım transferden sonra?...
bu arada banada dua et olurmu...yarın ilk aşılamamın sonucunu öğrenicem...

bengole kaçıncı gün test yaptırdın canım transferden sonra?...
bu arada banada dua et olurmu...yarın ilk aşılamamın sonucunu öğrenicem...

canım arkadaşım allah sabır versin inşallah hayırlı haberlelrle bizi sevindiririsin ben 12. gün kan testi yaptım ve sonuç 142.4 çıkmıştı yani pozitif bu arada arakadaşlar allahtan asla umudunuzu kasmeyin rabbim nezaman nasip ederse ozamanı anne olacagız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inanın ben şuan hamileligimin sevincini yaşayamıyorum inşallah hepiniz anne olursunuz buraya geliyorum yazdıklarınızı okuyorum üzülüyorum bende çok kötü dönemler geçirdim ama rabbime şükürler olsun bebeyimi verdi inşallah hayırlısı ile saglıklı bir evladım olud diye rabbime dua adiyorum tüm dualarım sizinle kızlar inşallah hepiniz benim yaşadıgım acayip duyguları yaşarsınız allah hepimize oeygamber sabrı versin dilerim canım kardeşim sende hamiş olmuşsundur ozamanı arkadaşlar daha bir umutla tedaviye devem eder ve onlarda hamiş olur kendini üzme stres yapma herşeyi allaha bırka güzel haberlerini bekliyorum tatlım

canım arkadaşım senin için hayırlısı neyse ol olsun inşallah sende anne olursun rabbim hepinize hayırlı ve saglıklı evlatlar versin kendinize iyi bakın dualarım sizinle

günaydın kızlar inş.aşılaman tutmustur canım benim dualrım seninlee :Saruboceq:

canım sağol,zaten rahatsızsın,bide oturup uzun uzun cevap yazmışınopuyorumnanaktan

Hosbulduk canim,insallah hamilesindir,allah kimseyi kucagi bos koymasin,ben daha cok yeni olmama ragmen bu stresi zaman zaman duyuyorum,insallah senden guzel haberleri aliriz,heyecanla bekliyoruz.

hepinize merhaba bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu biraz ağrım var hala yatıyorum kartopu canım arkadaşım benim için yasin okumuşsun sağol canım allah senide bebeğine kavuştursun hepinizi öpüyorum

hepinize merhaba bugün ameliyat olalı 1 hafta oldu biraz ağrım var hala yatıyorum kartopu canım arkadaşım benim için yasin okumuşsun sağol canım allah senide bebeğine kavuştursun hepinizi öpüyorum

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun Allah şifanı versin hayırlısıyla iyileş biran önce teyze yap bizi inşallah
burada hepimiz seni çok merak ettik iyi olmana çok sevindim öpüyorum seni:1hug:

estamp seni de çok merak etmiştik inşallah hayırlı haberi alırsın canım ümitli ol lütfen dualarımız seninle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

pınarcığım bana sormuşsun sanırım ben gonalf kullandım göbekten her akşam aynı saatte kendimiz yaptık çok kolay sıkıntı edilecek bir durum yok sonrada ovelite gibi bir çatlatma iğnesi vuruldum aynı şekilde o da göbekten

tatlıcııııııık yazıyı okurken biran senin hamile olduğunu sandım ay canım ya inşallah senin ve hepimizin güzel mutlu hikayelerini yazmak nasip olur buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…