- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.881
Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin
nasılsın emenne ancak bugün girebildim bengolee hamileymiş çok sevindim
avat canım hamile hepimiz çok sevindik bayram ettik heryerde seni de aradı gözlerimiz çok şükür geldin nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın bende sizi özledim eşim sıkı takipte olduğu için oturmama bile izin yok hehe oturunca ağrı ve kanama yapıyorda
hala kanaman var mı bundan sonra ne olacak peki doğal yollamı deniceksiniz tedavi var mı
ben iyiyim hala hastalanmadım ama belirtilerim var baya geç olmaya başladım tedavilerden sonra herşeyim şaştı
dün işten geldim dedim bir test yapim gebelik testi yerine yumurtlama testi almışım bir yaptım birkaç dakika sonra ikinci çizgi de çıktı ay inanamadım kalbim duracaktı tabi hevesim kursağımda kaldı hemen gebelik testini aldım yaptım yok tabi çok ağladım bu çok acı bir olay oldu benim için
hala kanaman var mı bundan sonra ne olacak peki doğal yollamı deniceksiniz tedavi var mı
ben iyiyim hala hastalanmadım ama belirtilerim var baya geç olmaya başladım tedavilerden sonra herşeyim şaştı
dün işten geldim dedim bir test yapim gebelik testi yerine yumurtlama testi almışım bir yaptım birkaç dakika sonra ikinci çizgi de çıktı ay inanamadım kalbim duracaktı tabi hevesim kursağımda kaldı hemen gebelik testini aldım yaptım yok tabi çok ağladım bu çok acı bir olay oldu benim için
Egelim çok gelmiş gecmis olsun arkadasım bol bol kan yapıcı seyler ye iyi olmana sevindim gözlerimiz seni aradı neyse ki iyisin masallah
Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin
iyiyim canım sağol sanada geçmiş olsun gıda zehirlenmesi çok sarsar bir kere olmuştu benimde dr.folik asit verdi onu kullanıyorum canım
akşamları çok giren yok sanırım çok sakin aslında akşamüstü girdiğimdede kimse yoktu bir kaç saat sonra emenne geldi
Evet cnm çok saol kendime zor geldim gercekten midemin hassasiyeti daha yeni gecer oldu B'nde icinde folkiasitte varmış gynoferrosanol kullanıyorum kan hapiymis yanisira pekmez fln iç eğelim kan yapar
Bgn istanbulda hava çok güzeldi icim kıpır kıpır dü aa bgn Pınar Dr.a gitcemti napti acaba?
kızlar 41 gece meryem süresini okuyun adet oluncada sizin yerinize başkası devametsin gerçekten bebek olması için kuvvetli bi dua herkez okuyo ve okuyup hamile kalanlar var ben okucam bide 41 kez fetih süresi 500 yasin günde 707 kere ya varis çekin yada 1000 kere ya evvelu bi topikten aldım bu duaları biriside 2 aşılama 1 tüp bebek yapmış ama negatifle sonuçlanmış 2tüp bebek için randevu almış hazırlıklara başlarken bu yazacağım duayı okumuş ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalmış 1900 kere c.tesi akşam ezanına kadar fe in tevellev fe kulla ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.okumuş..ben akşam ezanına yakın okudum ancak 600 okuyabildim yetiştiremedim artık bidakine eğer bu ayda hamiş kalamazsam okucam..kızlar işte böyle sizlerle paylaşmak istedim belki içinizde bunları bilenler vardır ama yinede yazmak istedim.....
burdada güzeldi ama daha dışarıya çıkmıyorum.Pınar start vermiş çok sevindim duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?