Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin

aramıza hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun bizler burada bütün sıkıntılarımızı tecrübelerimizi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarızvereliniortak

avat canım hamile hepimiz çok sevindik bayram ettik heryerde seni de aradı gözlerimiz çok şükür geldin nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın bende sizi özledim eşim sıkı takipte olduğu için oturmama bile izin yok hehe oturunca ağrı ve kanama yapıyorda

iyiyim canım sen nasılsın bende sizi özledim eşim sıkı takipte olduğu için oturmama bile izin yok hehe oturunca ağrı ve kanama yapıyorda

hala kanaman var mı bundan sonra ne olacak peki doğal yollamı deniceksiniz tedavi var mı
ben iyiyim hala hastalanmadım ama belirtilerim var baya geç olmaya başladım tedavilerden sonra herşeyim şaştı
dün işten geldim dedim bir test yapim gebelik testi yerine yumurtlama testi almışım bir yaptım birkaç dakika sonra ikinci çizgi de çıktı ay inanamadım kalbim duracaktı tabi hevesim kursağımda kaldı hemen gebelik testini aldım yaptım yok tabi çok ağladım bu çok acı bir olay oldu benim için

birkaç gündür kanamam yok artık hafif sızı var dr um adet olunca gel dedi ama haziranda aşılama yapacak bu arada eşim geldiği için geç cevap yazdım kusura bakma canım ben hiç hamilelik testi yapmadım şimdiye kadar bence sende yapma derim yanlış çıkabiliyor bazen

Egelim çok gelmiş gecmis olsun arkadasım bol bol kan yapıcı seyler ye iyi olmana sevindim gözlerimiz seni aradı neyse ki iyisin masallah

Ah canimm benim dilerim ALLAH gebelik testinde de görmek nasip etsin emennecim bı dua vardı 1900kez okunan ctesi aksam ezanına kadar o duayı sen mı yazmıştın ben okudum buhafta500 tane kaldı onuda yrn okicam ins

Egelim çok gelmiş gecmis olsun arkadasım bol bol kan yapıcı seyler ye iyi olmana sevindim gözlerimiz seni aradı neyse ki iyisin masallah

iyiyim canım sağol sanada geçmiş olsun gıda zehirlenmesi çok sarsar bir kere olmuştu benimde dr.folik asit verdi onu kullanıyorum canım

Selam bende geldim buraya,henuz dokunulmamis hasta grubundayim (dr ulun ulug beni oyle nitelendirdi) ne asilamam var ne de baska tecrubem,yeniyim,tecrubelerinizi paylasmaya geldim.Allah herkese saglikli bebegini nasip etsin

Arkadasım hosgeldin biz burda birçok şeyi beraber gogusledik beraber sevindik umarım sende çok güzel dostluklar geliştirirsin aramıza hosgeldin

iyiyim canım sağol sanada geçmiş olsun gıda zehirlenmesi çok sarsar bir kere olmuştu benimde dr.folik asit verdi onu kullanıyorum canım

Evet cnm çok saol kendime zor geldim gercekten midemin hassasiyeti daha yeni gecer oldu B'nde icinde folkiasitte varmış gynoferrosanol kullanıyorum kan hapiymis yanisira pekmez fln iç eğelim kan yapar

akşamları çok giren yok sanırım çok sakin aslında akşamüstü girdiğimdede kimse yoktu bir kaç saat sonra emenne geldi

Evet cnm çok saol kendime zor geldim gercekten midemin hassasiyeti daha yeni gecer oldu B'nde icinde folkiasitte varmış gynoferrosanol kullanıyorum kan hapiymis yanisira pekmez fln iç eğelim kan yapar

evet bende aynısını kullanıyorum ama pekmezde içersem kilolar ne olur bilmem artık şimdilik ilaçla idare ediyorum canım

Heh buldum gecmise bakarken mursexigim ben okuyorum bakalım 1900 kez olanı bakalım sonucu bildiririmeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…