- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.901
egeli canım benimm hoşgeldinn geçmiş olsun canım benim çok özledim valla senii(
iyiyimm canımm kardeşim burdaydı 1 haftadır yarın gidicek üzgünüm biraz
ama seni burda gördüğüme çok sevindimmm:)))
bu arada biraz geç yazıyorum laptopla alışık değilim elim mausa alışık sayfa değişiyor bazen çıldırttı beni
iyi gelmiştir kardeşinin gelmesi gözün aydın ve allah kavuştursun canım
yok canım fazla değil hafif sızı ağrı kesici kullanacak kadar değil dr videoya çekmiş eşime göstermiş bayağı kazımış diyor eşim
ayyy canım benim düşünmesi bile zor inşallah bidaha gerek kalmaz böyle bi işlemede hemen 2z lerin olur... kocaman bi aile olursunuzz:))))
inş.canım hepimize versin rabbim
estamp......................................................24/04
enepınar...................................................14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c.........................................................10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık
murse
gül
ece
kayse
özlem
ismini unuttuğum yokdur insaallah.........ilk önce herkes yazsın sonra trih sırasına koyarız..... ay kızlar bengole uğurumuz olur insaallah...........
a.s.
egillim tatlım hoşgeldin canım arkadaşım geçmiş olsun tatlım umarım içimdi iyisin allah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim sana hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin seni çok özlemiştim canım arkadaşım kendine dikkat et fazla yorma stres yapma kim ne derse desin kafana takma allah hep sizinle olsun inşallah pınarda hayırlı haberler veriri bize sede müjdeli haberlerle gelirsin inşallah allah burda olan ve olmayan tüm bayanların kucaklarını boş bırakmasın kendine iyi bak hakkında hayırlısı neyse o olsun seni öpüyorum tatlım görüşmek üzere baya.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?