Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün tv 8 de ebrulide reklamcı bir kadın 2 defa tüp denemmiş negatif sonucunda vazgeçtim 2 ay sonra hamile kaldım diyor yani kafamdan attığım zaman hamile kaldım diyor rahatlamamız lazım nasıl olacak bilmiyorum ama yapmamız lazım

umarım şimdii iyisindirr... bunca sancı bunca sıkıntının ardından inşallah Rabbim senin çarcabuk anne olmanı nasip eder.......

geçmişi mi okuyosun?

çok öpüyorum seni şimdi çıkıyorumm enkısa zamanda sohbet etmek dileğiyle....

iyiyimm canımm kardeşim burdaydı 1 haftadır yarın gidicek üzgünüm biraz

ama seni burda gördüğüme çok sevindimmm:)))

bu arada biraz geç yazıyorum laptopla alışık değilim elim mausa alışık sayfa değişiyor bazen çıldırttı beni

yok canım fazla değil hafif sızı ağrı kesici kullanacak kadar değil dr videoya çekmiş eşime göstermiş bayağı kazımış diyor eşim

canım şimdi kalkmam lazım daha yatsıyı kılmadım çok öpüyorum seni tekrar geçmiş olsun Rabbim şifanı versin.... çok dikkat et kendine iyi geceler.....

yok canım fazla değil hafif sızı ağrı kesici kullanacak kadar değil dr videoya çekmiş eşime göstermiş bayağı kazımış diyor eşim

ayyy canım benim düşünmesi bile zor inşallah bidaha gerek kalmaz böyle bi işlemede hemen 2z lerin olur... kocaman bi aile olursunuzz:))))

a.s.
inş.canım hepimize versin rabbim

egillim tatlım hoşgeldin canım arkadaşım geçmiş olsun tatlım umarım içimdi iyisin allah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim sana hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin seni çok özlemiştim canım arkadaşım kendine dikkat et fazla yorma stres yapma kim ne derse desin kafana takma allah hep sizinle olsun inşallah pınarda hayırlı haberler veriri bize sede müjdeli haberlerle gelirsin inşallah allah burda olan ve olmayan tüm bayanların kucaklarını boş bırakmasın kendine iyi bak hakkında hayırlısı neyse o olsun seni öpüyorum tatlım görüşmek üzere baya.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

egeli seni tekrar aramızda gördüğüme çok memnun oldum.... çok çok geçmiş olsun insaallah ilk aydan kendiliğinden hamile kalırsın.... bugün estamp sonuç alacakdı merakda bırakmaz umarım bizleri.. bana gelince ben doktora gittim... kist çok şükür yoktu onedenle adetin 3. günü iğneye başlattı... pazartesi bir daha gideceğim yumurtalara bakılacak benim yumurta gelişimi sorunum olmadığından v iğnede güçlü bir geliştirici olduğundan günde bir doz verdi pazartesi duruma göre belki ikincşi dozuda aldırabiliriz dedi ama karnım çok ağrıyor sanırım yumoşlar büyüyor ikini doza gerek kalmayacak.... cumaya kadar sanırım aşılama olmuş olur yumoşların durumuna bağlı....

vallah egeli özlemişim seni bayağda merak etmişdim ne oldu diye.... şimdi daha iyi olmana sevindim. umarım tez zamanda dahada iyi olursun..... kartopu çok yoğun bu aralar fazla giremez oldu.... mart nisan vergi ayı sanırım işlerinin yoğunlaşmasına sebep verdi...

kızlar fazla karşılaşamaz olduk... gül sen nasılsın neler yapıyorsun.. monütör işe yaradımı.... emenne sen presedmi neydi onu kullanıyordun senin adet ne zaman..... kızlar herkes adet tariihini yazsında takip edelim.... yakınlaşanlara daha çok dua edelim.....

estamp......................................................24/04
enepınar...................................................14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c
ecrin87
pancar
tatlıcık
murse
gül
ece
kayse
özlem

ismini unuttuğum yokdur insaallah.........ilk önce herkes yazsın sonra trih sırasına koyarız..... ay kızlar bengole uğurumuz olur insaallah...........

Son düzenleme:

egeli çok geçmiş olsun canım tekrar aramıza hoş geldin.pınarcım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık.ben bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum adet olunca iğnelere başlıyorum kısmetse önümüzdeki ay tüp bebek yapıyoruz :Saruboceq:

hoşbulduk canım hayırlı olsun allah sağlıklı bebişler nasip etsin çok sevindim ALLAHIM dualarımızı boş çevirmedi kendimin gibi sevindim çok mutu oldum inan uzun süreden sonra geldiğimde böyle mutlu bir haber almak çok güzel benim için de motive oldu ben dinlenmedeyim haziranı bekliyorum canım kendine ve bebişine iyi bak görüşürüz öptüm by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…