- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.921
egeli çok geçmiş olsun canım tekrar aramıza hoş geldin.pınarcım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık.ben bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum adet olunca iğnelere başlıyorum kısmetse önümüzdeki ay tüp bebek yapıyoruz :Saruboceq:
vallah egeli özlemişim seni bayağda merak etmişdim ne oldu diye.... şimdi daha iyi olmana sevindim. umarım tez zamanda dahada iyi olursun..... kartopu çok yoğun bu aralar fazla giremez oldu.... mart nisan vergi ayı sanırım işlerinin yoğunlaşmasına sebep verdi...
kızlar fazla karşılaşamaz olduk... gül sen nasılsın neler yapıyorsun.. monütör işe yaradımı.... emenne sen presedmi neydi onu kullanıyordun senin adet ne zaman..... kızlar herkes adet tariihini yazsında takip edelim.... yakınlaşanlara daha çok dua edelim.....
egeli hoşgeldin çok geçmiş olsun umarım iisindir bende bi kaç gündür giremedim termale gittik 23 nisan tatilini değerlendirdik geçmişi okuyayım merak ettim ben yokken neler olmuş:)
estamp......................................................24/04
enepınar...................................................14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c
ecrin87
pancar
tatlıcık
murse
gül
ece.....................................................08/05
kayse
özlem
bende bugün aşılamamı oldum en zoru beklemek allah yardımcımız olsun..
kızlar merabalar,bu saate kadar giremedim,misafirim vardı....
aşılama sonucumuda aldım ,kafam çok karışık ...sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,
aşılama sonucuna göre hamileyimmmmmmm,beta hcg 157 çıktı...
ama doktorum, değer sanki az gibi çok sevinme kesin sonucu pazartesi alalım,beta bcg nin pazartesiye daha çok artması lazım dedi,diken üstündeyim,bana dua edin....nolur....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar merabalar,bu saate kadar giremedim,misafirim vardı....
aşılama sonucumuda aldım ,kafam çok karışık ...sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,
aşılama sonucuna göre hamileyimmmmmmm,beta hcg 157 çıktı...
ama doktorum, değer sanki az gibi çok sevinme kesin sonucu pazartesi alalım,beta bcg nin pazartesiye daha çok artması lazım dedi,diken üstündeyim,bana dua edin....nolur....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
insallah hamilesindir,mumkun mertebe yorulma,kendini yorma,stres yapma ve Allahtan hayirlisini iste,insallahhh sonuc pozitifir.
günaydın canım arkaaşım inançok sevindim sakın kendini strese koyma benim betam 142.4 tü senin daha yüksek çıkmış işte neden sevincini kursagında bırakıyorsun sakın merak etme sen hamilesin allah analı babalı büyütsün bak bebnim bebşimin uguru herkese bulaşacak allah herkese bu sevnçlı banerleri nasip eder inşallah bak tatlım bu dönemler zor dönemler kendine dikkat et ve bol bol dinlen bak ilk 3 ay düşük riski vardır tatlım inan kendi ebeyime sevinemedim ama senin haberinle havalara uçtum işte mutlulugun iki katına yükesldi rabbim herkese nasip eder inşallah kızlar sizler mutlulugun en güzelini hak adiyorsunuz rabbim sizinle olsun dualarım hep sizinle kendine iyi bak tatlım:teytey::teytey::teytey::teytey:
insallah hamilesindir,mumkun mertebe yorulma,kendini yorma,stres yapma ve Allahtan hayirlisini iste,insallahhh sonuc pozitifir.
estamp......................................................24/04
enepınar...................................................14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c
ecrin87
pancar
tatlıcık
murse
gül
ece.....................................................08/05
kayse
özlem
bende bugün aşılamamı oldum en zoru beklemek allah yardımcımız olsun..
canım bak herkes sırayla hamiş kalıyor.. umarım seninde tutar..... Allah ım hepimizin yardımcısı olur inşaallah....
hehe sanırım sırada sen varsın estampa yazyım derken senden alıntı yapmışım:.... bak bu ay sen hamiş kalacaksın:)))
estamp sıkma canım canını okadar araştırma yapma buralarda... yat dinlen 150 üstünü gördün ya geriside gelecek...
hehe sanırım sırada sen varsın estampa yazyım derken senden alıntı yapmışım:.... bak bu ay sen hamiş kalacaksın:)))
estamp sıkma canım canını okadar araştırma yapma buralarda... yat dinlen 150 üstünü gördün ya geriside gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?