Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım hoşbulduk tedavin hayırlı olsun bak topikte hareketlenme var teker teker hamile haberleri geliyor ilk sıralarda sen varsın inşallah tutar canım

bende özledim canım hadi hayırlısı aşılaman pozitif olur inşallah kist falanda yokmuş en önemlisi rahat olmak görüşürüz canım öptüm

egeli hoşgeldin çok geçmiş olsun umarım iisindir bende bi kaç gündür giremedim termale gittik 23 nisan tatilini değerlendirdik geçmişi okuyayım merak ettim ben yokken neler olmuş:)

egeli hoşgeldin çok geçmiş olsun umarım iisindir bende bi kaç gündür giremedim termale gittik 23 nisan tatilini değerlendirdik geçmişi okuyayım merak ettim ben yokken neler olmuş:)

hoşbulduk canım sağol iyiyim tatil iyi olmuştur kafan dağılır bende geçmişe bakıyordum o yüzden geç gördüm canım

kızlar merabalar,bu saate kadar giremedim,misafirim vardı....
aşılama sonucumuda aldım ,kafam çok karışık ...sevinsemmi üzülsemmi bilemedim,
aşılama sonucuna göre hamileyimmmmmmm,beta hcg 157 çıktı...
ama doktorum, değer sanki az gibi çok sevinme kesin sonucu pazartesi alalım,beta bcg nin pazartesiye daha çok artması lazım dedi,diken üstündeyim,bana dua edin....nolur....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

insallah hamilesindir,mumkun mertebe yorulma,kendini yorma,stres yapma ve Allahtan hayirlisini iste,insallahhh sonuc pozitifir.

günaydın canım arkaaşım inançok sevindim sakın kendini strese koyma benim betam 142.4 tü senin daha yüksek çıkmış işte neden sevincini kursagında bırakıyorsun sakın merak etme sen hamilesin allah analı babalı büyütsün bak bebnim bebşimin uguru herkese bulaşacak allah herkese bu sevnçlı banerleri nasip eder inşallah bak tatlım bu dönemler zor dönemler kendine dikkat et ve bol bol dinlen bak ilk 3 ay düşük riski vardır tatlım inan kendi ebeyime sevinemedim ama senin haberinle havalara uçtum işte mutlulugun iki katına yükesldi rabbim herkese nasip eder inşallah kızlar sizler mutlulugun en güzelini hak adiyorsunuz rabbim sizinle olsun dualarım hep sizinle kendine iyi bak tatlım:teytey::teytey::teytey::teytey:

kusura bakmayın bu dünemlerde eşim bırakmıyor bol bol dinlen diyor bu nedenden gelemiyorum kızlar kendinize iyi bakın kartopu ugur böeyim nerelerdesin pınar senin adına sevindim tedaviye devam et rabbim hepinizin gönlüne göre versin sizleri çok ama çok seviyorum byyyy

canım çok sağol...tavsiyelerin için,bu arada doktor progesteron tableti verdi bana,günde 3 kez 200mg fitil şeklinde koyuyorum ,bu düşük olayını engellemeye çalışıyomuş...
sende kendine dikkat et,dualarından eksik etme olurmu?:1hug:

insallah hamilesindir,mumkun mertebe yorulma,kendini yorma,stres yapma ve Allahtan hayirlisini iste,insallahhh sonuc pozitifir.

Allah ım insaallah gönlündeki evladı içine yerleştirmişdir... sağlıklı sıhatli kucağına alman nasip olur.... kendini kasma arkadaşların dediği gibi rahat ol... stres yapma eminimki artacakdır. içini ferah tut.....

estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık
murse
gül
ece.........................................................08/05
kayse
özlem

hehe sanırım sırada sen varsın estampa yazyım derken senden alıntı yapmışım:.... bak bu ay sen hamiş kalacaksın:)))

estamp sıkma canım canını okadar araştırma yapma buralarda... yat dinlen 150 üstünü gördün ya geriside gelecek...

canım sağol yaaa,zaten moralim yerine geldi,İnşallah yarın dahada rahatlıycam:asigim:

Kızlar çok kötüyüm mantar oldum goguslerime el degmiyo bu ayda olmadı Dr degisicez buay anadolu yakasında aşılama için Dr araştırıyoruz tavsiye edebileceğiniz yer varmi medicalpark Göztepe'yi dediler ama bu kez adamakilli olsun muaynanede olmuyo

Estampcim hayırlı olsun arkadasım yarın hemen testi tekrarla zaten hamilesin de teyit etmiş ursun rahat ol zor kısmı geride kaldı

Hakkimizda hayirlisi olsun,insallah hepimizi saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza aliriz,allah kimsenin kucagini bos koymasin,hepimizin birbirimize dua etmesi,dayanismasi cok guzel,herkes kendi icin istedigini musluman kardesleri icin de istiyor,Allah dualarimizi kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…