Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bu ayda bayağ terslikler yaşamışsın. çok geçmiş olsun...... gül le kartopuna sor onlar anadoluyakasındalar....

Canim umut tup bebek merkezine git,orda DR ulun ulug ile gorusmustum ben,rahim filmimde tuplerin tikali demisti bir doktor,ulun bey de kesinlikle acik tuplerin dedi,ilgilendi,glucophage verdi,yani ben memnun kaldim ondan ama bana cok uzak diye gidemiyorum ona

canım sağol yaaa,zaten moralim yerine geldi,İnşallah yarın dahada rahatlıycam:asigim:

aman moralin iiyi olsun.... 2. hamiş sensin hehe bengolenin bebişi uğulu geldi..... bakalım başka hamişler çıkacakmı..... benim iğnelere devam aşılamayı iğmneyle yaptıranlara acaba ne iğnesi verildi günde kaç defa dozu neydi biliyormusunuz...

canım bu ayda bayağ terslikler yaşamışsın. çok geçmiş olsun...... gül le kartopuna sor onlar anadoluyakasındalar....

Sorma ya halbuki okadar umutluydum ki buaydan ağlamak uzereyim ALLAHim y rdım etT terslik terslik üstüne ne zehirlenmem kaldı ne mantar ya sabır ya sabır

aminnnnn ... yüce yaradanım bizlerinde kucağını dolduracakdır ben çok inanıyorum......

Sorma ya halbuki okadar umutluydum ki buaydan ağlamak uzereyim ALLAHim y rdım etT terslik terslik üstüne ne zehirlenmem kaldı ne mantar ya sabır ya sabır

bir 5tl birine ver..... gerçekden bayağ terslik yaşadın..... tekrar geçmiş olsun....

Bgn mail attım oraya bende kosuyolundaydi sanırım fiyyatlar hakkında bı bilgin varmi arkadasım bnm eski Dr ne film ne bisey direk aşılama dedi tabi bilmiyorum bukadar bisey yaptık daha tüplerinin durumunu bile bilmiyorum ben:1no2:

canım aynen öyle,biz burada birbirimizi hiç görmeden tefriciyeler,yasinler okuduk birbirimiz için,gönül birliği ettik,bu çok güzel bişey

kanallara bakmadan aşılama yapanları anlamıyorum....... hadi tüp bebeklik bşir durum var diyelim o zaman lazım değilmiş ama ilaç ve aşılama ile tedavide şart geçen biri 5. aşılamayı yaptıracakdı hsg çektirtmemiş... kanalları bilmiyor..... canım sen diret doktoruna.

pregon kullandık,günde 75 doz göbekten yaptım canım,galiba bi 10,11 gün devam ettik, 3 tane yumurta oluştu,pregnyl diye bi çatlatma iğnesi oldum,ertesi günde aşılama oldu,sonra bir hafta hergün ilişki dedi doktor canım,ama ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi varmış o daha iyi dediler arkadaşlar...

Dqha gitmem ne spermler yıkandı ne bisey ay şimdi kuduruyotum sinirden bise sorarsın 2kelime zor çıkar ağzından bn su Umut arayayım bı yrn

merhaba kızlar ben anlamamışım estamp hamileymiş yaşasın topiğimize bereket geldi sıra sende pınarcım hayırlı olsun aşılaman listeye bengoleyide ekle canım

bengole............................................hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli
emenne
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık
murse
gül
ece.........................................................08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

Sekerim ben 3 aydir calisiyorum bebek sahibi olmak icin ama elimizi cabuk tutup butun tetikleri yaptirdik,pkoluyum bende,ilk once medicana da suat sonmeze gittim ve rahim filmi cektirdim(350 tl verdim ssk liyim),bana tuplerimin tikali oldugunu tek caremin tup bebek oldunu soyledi,bende arastirdim tek doktorla kalmadim ve kosuyolunda umut tup bebek merkezine gittim filmimle birlikte,kesinlikle tuplerin acik dedi ulun ulug bey,daha asilama bile yapmamissin,dokunulmamis hastasin,3 aydir korunmuyorsun dedi,eger maksadi para olsaydi onunde hazir hasta vardi,ama o beni geri gonderdi,ne bileyim kanim isindi ona,eger kosuyoluna yakin olsaydim ona giderdim,bu arada 150 tl muayane ucreti verdim umut tup bebek merkezine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…