- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.941
Kızlar çok kötüyüm mantar oldum goguslerime el degmiyo bu ayda olmadı Dr degisicez buay anadolu yakasında aşılama için Dr araştırıyoruz tavsiye edebileceğiniz yer varmi medicalpark Göztepe'yi dediler ama bu kez adamakilli olsun muaynanede olmuyo
Kızlar çok kötüyüm mantar oldum goguslerime el degmiyo bu ayda olmadı Dr degisicez buay anadolu yakasında aşılama için Dr araştırıyoruz tavsiye edebileceğiniz yer varmi medicalpark Göztepe'yi dediler ama bu kez adamakilli olsun muaynanede olmuyo
canım sağol yaaa,zaten moralim yerine geldi,İnşallah yarın dahada rahatlıycam:asigim:
canım bu ayda bayağ terslikler yaşamışsın. çok geçmiş olsun...... gül le kartopuna sor onlar anadoluyakasındalar....
Estampcim hayırlı olsun arkadasım yarın hemen testi tekrarla zaten hamilesin de teyit etmiş ursun rahat ol zor kısmı geride kaldı
Hakkimizda hayirlisi olsun,insallah hepimizi saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza aliriz,allah kimsenin kucagini bos koymasin,hepimizin birbirimize dua etmesi,dayanismasi cok guzel,herkes kendi icin istedigini musluman kardesleri icin de istiyor,Allah dualarimizi kabul eylesin.
Sorma ya halbuki okadar umutluydum ki buaydan ağlamak uzereyim ALLAHim y rdım etT terslik terslik üstüne ne zehirlenmem kaldı ne mantar ya sabır ya sabır
Canim umut tup bebek merkezine git,orda DR ulun ulug ile gorusmustum ben,rahim filmimde tuplerin tikali demisti bir doktor,ulun bey de kesinlikle acik tuplerin dedi,ilgilendi,glucophage verdi,yani ben memnun kaldim ondan ama bana cok uzak diye gidemiyorum ona
Hakkimizda hayirlisi olsun,insallah hepimizi saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza aliriz,allah kimsenin kucagini bos koymasin,hepimizin birbirimize dua etmesi,dayanismasi cok guzel,herkes kendi icin istedigini musluman kardesleri icin de istiyor,Allah dualarimizi kabul eylesin.
canım çok sağol ,sanada geçmiş olsun bu arada...
Bgn mail attım oraya bende kosuyolundaydi sanırım fiyyatlar hakkında bı bilgin varmi arkadasım bnm eski Dr ne film ne bisey direk aşılama dedi tabi bilmiyorum bukadar bisey yaptık daha tüplerinin durumunu bile bilmiyorum ben:1no2:
bir 5tl birine ver..... gerçekden bayağ terslik yaşadın..... tekrar geçmiş olsun....
aman moralin iiyi olsun.... 2. hamiş sensin hehe bengolenin bebişi uğulu geldi..... bakalım başka hamişler çıkacakmı..... benim iğnelere devam aşılamayı iğmneyle yaptıranlara acaba ne iğnesi verildi günde kaç defa dozu neydi biliyormusunuz...
kanallara bakmadan aşılama yapanları anlamıyorum....... hadi tüp bebeklik bşir durum var diyelim o zaman lazım değilmiş ama ilaç ve aşılama ile tedavide şart geçen biri 5. aşılamayı yaptıracakdı hsg çektirtmemiş... kanalları bilmiyor..... canım sen diret doktoruna.
Bgn mail attım oraya bende kosuyolundaydi sanırım fiyyatlar hakkında bı bilgin varmi arkadasım bnm eski Dr ne film ne bisey direk aşılama dedi tabi bilmiyorum bukadar bisey yaptık daha tüplerinin durumunu bile bilmiyorum ben:1no2:
merhaba kızlar ben anlamamışım estamp hamileymiş yaşasın topiğimize bereket geldi sıra sende pınarcım hayırlı olsun aşılaman listeye bengoleyide ekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?