Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok saol canım bnm Dr muayneside120tl idi memnun kalsam ne ala da iste bn icerenkoydeyim çok uzak değilim of ya sinirlerim Asır'ı bozuk

merhaba kızlar ben anlamamışım estamp hamileymiş yaşasın topiğimize bereket geldi sıra sende pınarcım hayırlı olsun aşılaman listeye bengoleyide ekle canım

canım çok mutluyum , çok sağol,bengole yolu açtı galiba,hepimiz peşinden gidicez inşallahyerimseniben

Çok yogun bı donem var önümde ve kendimi hiç bukadar güçsüz his
ssetmemistim haykirmak istiyorum ama kime nediye isyanımı çok zor zaptediyorum neden sorusu icimde yankilaniyo ya sabır yarabbi ya sabir

medikalpakdada 100 zaten muayene.. bende ssk felan olmadığından daha doğrusu kullanmadığımdan dolayı vallah benimde canım aslında medikalparkı hiç istemiyor ama başladık sonu iyi olur insaallah .. buda olmazsa gene doktor değşeceğim:))))ne kadar onaylamasamda.. medikalpark içime sinmedi...

Çok yogun bı donem var önümde ve kendimi hiç bukadar güçsüz his
ssetmemistim haykirmak istiyorum ama kime nediye isyanımı çok zor zaptediyorum neden sorusu icimde yankilaniyo ya sabır yarabbi ya sabir

canım:) daha yeni adet olma sendromu yaşıyorsun yrına daha iyi olursun hepimiz hastalandığımız ilk ikş gün bu psikolojiyi yaşıyoruz.... ama benim anlamadığım sen aşılama yapmamışmıydın daha önce nasıl sperm testi yapılmadı hsg çekilmedi yoksa korunmayı yeni bırakanlardaymıydın....

DD
daha hastalanmadimki pinarcim spermler yıkanmadı analiz yapıldı hareket zayıf ama yıkanmadı korunmayı epey olmuştu birakali ki hareketi öğrendik iste

DD
daha hastalanmadimki pinarcim spermler yıkanmadı analiz yapıldı hareket zayıf ama yıkanmadı korunmayı epey olmuştu birakali ki hareketi öğrendik iste

vallah kafam karıştı:)))))) ee demin ki yazında hastalandında üzgünsün sandım.... :))) sen bayağ kendini yıpratmışsın canım daha hastalanmadan sendrom başlamış... vallah hastalandığından dolayı üzülüyorsun sandım.... canım sen birine 5tl ver 2 rekat namaz kıl ardından dua et....

anlamadığım sperm yıkanmadı harekete bakıldı nedemek:))))

bende gonaf 75 kullanmıştım sonra otrivelle çatlama iğnesi eşim yaptı stres içinde bana işkence diyordu şimdiden sonraki aşılamanın iğne fobisi sardı

Bu ay dedim ilkbaharla benimde umutlarım yeşerecek...sicacik kıpır kıpır gecicek zaman carcabuk..bebeğim bu sefer gelicek annesinin şefkat dolu göğsüne..hergun aldığım emzikler patikleri sevmekten usandim artık ben..evet daha yolun bası..evet daha küçüğüm ama istiyorum neden hep çok istediğim seylerin hevesi kursağımda kalıyor..neden güzel hayallerin ve umutlu bekleyişin ardı hüsran hep..evet bu cefanın da ardı belki Sefa ama artık dayanamıyorum tükeniyorum LUtfen ALLAHim sen kullarına kaldiramicagindan fazla yük yüklemezsin biliyorum...ya artık hi son bu gidişe...bı aman dertlerime...ya dayanma gücü bu yaralarıma..uflemrkle geçmiyor artık....yeter..yetmeli artık..!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…