- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #5.961
sıra bana gelene kadar diğerleride insaallah hamiş olurlar....
Sekerim ben 3 aydir calisiyorum bebek sahibi olmak icin ama elimizi cabuk tutup butun tetikleri yaptirdik,pkoluyum bende,ilk once medicana da suat sonmeze gittim ve rahim filmi cektirdim(350 tl verdim ssk liyim),bana tuplerimin tikali oldugunu tek caremin tup bebek oldunu soyledi,bende arastirdim tek doktorla kalmadim ve kosuyolunda umut tup bebek merkezine gittim filmimle birlikte,kesinlikle tuplerin acik dedi ulun ulug bey,daha asilama bile yapmamissin,dokunulmamis hastasin,3 aydir korunmuyorsun dedi,eger maksadi para olsaydi onunde hazir hasta vardi,ama o beni geri gonderdi,ne bileyim kanim isindi ona,eger kosuyoluna yakin olsaydim ona giderdim,bu arada 150 tl muayane ucreti verdim umut tup bebek merkezine.
merhaba kızlar ben anlamamışım estamp hamileymiş yaşasın topiğimize bereket geldi sıra sende pınarcım hayırlı olsun aşılaman listeye bengoleyide ekle canım
canım çok mutluyum , çok sağol,bengole yolu açtı galiba,hepimiz peşinden gidicez inşallahyerimseniben
Sekerim ben 3 aydir calisiyorum bebek sahibi olmak icin ama elimizi cabuk tutup butun tetikleri yaptirdik,pkoluyum bende,ilk once medicana da suat sonmeze gittim ve rahim filmi cektirdim(350 tl verdim ssk liyim),bana tuplerimin tikali oldugunu tek caremin tup bebek oldunu soyledi,bende arastirdim tek doktorla kalmadim ve kosuyolunda umut tup bebek merkezine gittim filmimle birlikte,kesinlikle tuplerin acik dedi ulun ulug bey,daha asilama bile yapmamissin,dokunulmamis hastasin,3 aydir korunmuyorsun dedi,eger maksadi para olsaydi onunde hazir hasta vardi,ama o beni geri gonderdi,ne bileyim kanim isindi ona,eger kosuyoluna yakin olsaydim ona giderdim,bu arada 150 tl muayane ucreti verdim umut tup bebek merkezine.
Çok yogun bı donem var önümde ve kendimi hiç bukadar güçsüz his
ssetmemistim haykirmak istiyorum ama kime nediye isyanımı çok zor zaptediyorum neden sorusu icimde yankilaniyo ya sabır yarabbi ya sabir
Dua bekliyorum hiç olmadıgı kadar......!!!
Çok saol canım bnm Dr muayneside120tl idi memnun kalsam ne ala da iste bn icerenkoydeyim çok uzak değilim of ya sinirlerim Asır'ı bozuk
evet canım az uğraşmıyoruz hepimiz dualarımız kabul oluyor hayırlı olsun canım
DDcanım:) daha yeni adet olma sendromu yaşıyorsun yrına daha iyi olursun hepimiz hastalandığımız ilk ikş gün bu psikolojiyi yaşıyoruz.... ama benim anlamadığım sen aşılama yapmamışmıydın daha önce nasıl sperm testi yapılmadı hsg çekilmedi yoksa korunmayı yeni bırakanlardaymıydın....
pregon kullandık,günde 75 doz göbekten yaptım canım,galiba bi 10,11 gün devam ettik, 3 tane yumurta oluştu,pregnyl diye bi çatlatma iğnesi oldum,ertesi günde aşılama oldu,sonra bir hafta hergün ilişki dedi doktor canım,ama ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi varmış o daha iyi dediler arkadaşlar...[/QU
bende hergün 75doz alıyorum yarın çağırdı gideceğim ilk kontrolüm olacak.... gerek görürse dozu artıracak bakalım ne olacak.... iğneyi kendinmi yaptın hehe ben kendi kendime yapamadım içim almadı korktum heheheh eşimede yapttırtmadım:))))) dibimde eczane var onla anlaştım hehe o yapıyor.... bugünde yaşar hastanesi var oraya gfittim yaptırdım... :) benim canım çok tatlı bazen hamiş kaldığımda ki bu kadar emek veriyorum bunun için ama nasıl doğum yapacağım diye şimdiden kara kara düşünüyorum... ben hastaneden kaçmazsam iyi heheh:)))
canım benim allah yardımcın olsun yanlışmı hatırlıyorum termalami gitmiştin
bu arada canım sen nasıl oldun... daha iyisindir inşaallah...
hehe içerenköyün neresindesin benim nerdeyse tüm akrabalarım orada:)
DD
daha hastalanmadimki pinarcim spermler yıkanmadı analiz yapıldı hareket zayıf ama yıkanmadı korunmayı epey olmuştu birakali ki hareketi öğrendik iste
Findiklidayim pinarcim sizinkiler ne tarafta[/QUOTEmahalle adlarını bilmiyorum ama teyzem aşağı tarafda eskiden sanayiydi orası orda..... karşısında isviçre hastanesi var.... bir dayım salı pazarına girş yolundaki ilk binada.... bir dayım yılmaz market var içerenköy merkezde oraya yakın.. görümcemmm ted vardı sanırım ismi öydu onun sokağında:)))) daha sayarsam ayıp olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?