Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah,duayada başlayalım hemen:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol,ne kadar, halaa inanamsamda öyleyim galiba,bende öpt.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlara nasılsınız umarım iyisinizdir bugünkü yazdıklarınızı okudum baya zamanımı aldı maşşalha sohpet güzelmiş inşallah yarın denk geliriz beraber sohpet ederiz kızlar kusura bakmayın agrılarım oldugu için fazla takılamıyorum net ama hamile olan arkadaşımızı tebrik ederim dilerim rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin allah sizinle olsun

kızlar tek seferde pek çok alıntıyı yapıp herkese tek tek nasıl cevap verilir,ben bilmiyorum ve cevap verebilmek için fazla kalabalık yapıyorum,bilenler yardımcı olabilirmi lütfen?...

canım sağol,ne kadar, halaa inanamsamda öyleyim galiba,bende öpt.opuyorumnanaktan

canım akadaşım allah anneli babalı büyütsün hayırlısı ile inşallah kucagına alırsın inan çok sevindim ne diyecegimi bilemiyorum canım arakadaşım rabbim tüm arkadaşlarımızada nasip eder inşallah tekrardan tebrik ederim canım arkadaşım

kızlar tek seferde pek çok alıntıyı yapıp herkese tek tek nasıl cevap verilir,ben bilmiyorum ve cevap verebilmek için fazla kalabalık yapıyorum,bilenler yardımcı olabilirmi lütfen?...

hehe toplu cevabı bende bilmiyorum... sen kalabalık yap sorun değil.... artık sen ve bengole zaten 2kişilik yer kaplıyorsunuz:))))Allah ım ilk kalp atışını duymayı sonra kucağınıza almayı nasip eylesin.... darısı benim ve diğer kızların başına bengole bak siftahın uğurlu geldi. başlayacak herkes sırayla hamiş kalmaya....

çok sağol canım,nazlı bebişler tek tek gelicekler inşallah,yolu sen açtın,arkandan tek tek gelicez innnnşallah...Allah sağlıklı bi şekilde kucağımızada da nasib etsin inşallah....

selam kızlar bugün giremedim benim regl günü 10 unda ameliyat sonrası cinsel perhizim 1 ay olduğu için kendiliğinden bile yok yani haziran önemli benim için o zaman aşılama dedi dr

dimi yani...opuyorumnanaktan
sırada kalp atışını duymak var hayırlısıyla...
bu arada sende yeni gelişmeler varmı canım

estampcım bak boşuna kendini üzmüşsün allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım dualara devam

selam kızlar bugün giremedim benim regl günü 10 unda ameliyat sonrası cinsel perhizim 1 ay olduğu için kendiliğinden bile yok yani haziran önemli benim için o zaman aşılama dedi dr

vücudun dinlenmiş olur canım bu fırsatla, bal-tarçın-çörek otu yemeye başla,sabah aç karna ve yatmadan önce ,aşılamada yumurtaların gelişimine destek oluyor,ben yarım yamalak yapmaya çalışmıştım,Rabbim yardımcın olsun

canım bu hazımsızlığı hepimiz her ay 2 gün yaşıyoruz... ama yanlış kendimise yapıyoruz sen ilk önce içini ferah tut sonra bu ay eğer hastalanırsan aşılama için start ver.. Allah ım sağlıklı sıhatli bir bebek hepimize nasip edecekdir...

sağol canım o kürü yapmıştım ama dr ameliyat dediğinde bıraktım o kadar az kullanmama rağmen nasıl akıntım oldu anlatamam vucudum çok hassas herşeye hemen cevap veriyor deniycem canım burdaki dr da ameliyat sonrası kendiliğinden kalma şansın var demişdi bakalım inş.uğurunuz bize bulaşsın ne diyeyim nasip

dimi yani...opuyorumnanaktan
sırada kalp atışını duymak var hayırlısıyla...
bu arada sende yeni gelişmeler varmı canım

bugün iğneye başlayalı 5 gündür iğne kullanıyorum 6 yumoş olmuş ama 2si büyümeyecek gibi görünüyormuş 4dü iyi dedi ilaçlara aynı dozda devam et cuma gene gel dedi.... cuma 20mmyi geçer dedi gidişat öyle gösteriyormuş:) cuma 21 22 olursa yumoşların çatlatma iğnesini vururuz dedi... cumartesi aşılama yapırz bakdık olmadı cumartesi pazarda kullanırsın pazartesi çatlatma iğnesi salı aşılama bende şimdilik yumoşları bekliyorum....

aklıma ne geldi... peynirli börek yemeye başlayabildinmi? :)))

hadi hayırlısı canım yeni evin uğurlu gelsin kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…