- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.161
kızlar nasılsınız buay bende 2 ve son aşılamamı olucam Allah nasip ederse yarın doktora gideceğim adetimin yarın 4 günü muhtemelen 7 sinde veya 8 aşılama olurum inşallah busefer tutar eğer tutmazsa tüp bebeğe geçiceğiz ama inşallah gerek kalmaz duamıza cuma günü tekrar başlıyalım 2 hamiş daha çıkar belki iyi geliyo bu dua bizlere inşallah mayısdada güzel haberler alırız.
hamile kalırsam ALlah kısmet ederse ben şu bebekli tişörtlerden alıp eşimi öyle eve gelişinde karşılamak istiyorum :)))))
kızlar kimse yok galiba estamp hamileymiş çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.tatlıcık sende kendini fazla üzme canım hemen pes etmek yok daha çok gençsin sabretmek zor ama sağlıklı olduğumuz için şükretmeliyiz.
tefriciye ye başlarsanız benide yazmayı unutmayın hepinizi öpüyorum..
canım sağol,ne kadar, halaa inanamsamda öyleyim galiba,bende öpt.opuyorumnanaktan
kızlar tek seferde pek çok alıntıyı yapıp herkese tek tek nasıl cevap verilir,ben bilmiyorum ve cevap verebilmek için fazla kalabalık yapıyorum,bilenler yardımcı olabilirmi lütfen?...
canım akadaşım allah anneli babalı büyütsün hayırlısı ile inşallah kucagına alırsın inan çok sevindim ne diyecegimi bilemiyorum canım arakadaşım rabbim tüm arkadaşlarımızada nasip eder inşallah tekrardan tebrik ederim canım arkadaşım
hehe toplu cevabı bende bilmiyorum... sen kalabalık yap sorun değil.... artık sen ve bengole zaten 2kişilik yer kaplıyorsunuz:))))Allah ım ilk kalp atışını duymayı sonra kucağınıza almayı nasip eylesin.... darısı benim ve diğer kızların başına bengole bak siftahın uğurlu geldi. başlayacak herkes sırayla hamiş kalmaya....
selam kızlar bugün giremedim benim regl günü 10 unda ameliyat sonrası cinsel perhizim 1 ay olduğu için kendiliğinden bile yok yani haziran önemli benim için o zaman aşılama dedi dr
hiç sanmıyorum ki artık bütün ümitlerim tükendii sanki bu ay son enerjimdi gibi geliyo
4 yıldır olmuyo...... vazgeçiym olmazsa olmasın dicem ama dolabımda iğnelerim var hastalanırsam sırf onları ziyan etmemek için 1 kez daha aşılama denicemm ve sanırım bu konuyu uzunca bi süre kapatıcamm....
Allah büyüktürr .....................
vücudun dinlenmiş olur canım bu fırsatla, bal-tarçın-çörek otu yemeye başla,sabah aç karna ve yatmadan önce ,aşılamada yumurtaların gelişimine destek oluyor,ben yarım yamalak yapmaya çalışmıştım,Rabbim yardımcın olsun
dimi yani...opuyorumnanaktan
sırada kalp atışını duymak var hayırlısıyla...
bu arada sende yeni gelişmeler varmı canım
estampcım bak boşuna kendini üzmüşsün allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım dualara devam
selam kızlar bugün giremedim benim regl günü 10 unda ameliyat sonrası cinsel perhizim 1 ay olduğu için kendiliğinden bile yok yani haziran önemli benim için o zaman aşılama dedi dr
bugün iğneye başlayalı 5 gündür iğne kullanıyorum 6 yumoş olmuş ama 2si büyümeyecek gibi görünüyormuş 4dü iyi dedi ilaçlara aynı dozda devam et cuma gene gel dedi.... cuma 20mmyi geçer dedi gidişat öyle gösteriyormuş:) cuma 21 22 olursa yumoşların çatlatma iğnesini vururuz dedi... cumartesi aşılama yapırz bakdık olmadı cumartesi pazarda kullanırsın pazartesi çatlatma iğnesi salı aşılama bende şimdilik yumoşları bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?