Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık üzülme canım nasip ben hep söylüyorum testleri hiç tasvip etmiyorum şimdiye kadar hiç kullanmadım hayal kırıklığı gibisi yok en güzeli kan testi bence bir dahaki sefere canım sen iyi olda daha çok zamanın var üzme kendini

yaa bende artık test yok diye karar almıştımm ama baktım hiç bi adet belirtisi yok
işte şeytan insanın aklına giriyo....
ne biliyim okadar çok insan varki testte olumlu görüp hamilelik yaşayan.... artık bende yapmıcammm......

aslında ben uzunca bi süre derken artık kafamdan atıp dinlenmek istiyorumm...

bunca zaman, (yaklaşık 4yıldır) hep hayırlısı buymuş dedimm aşılamamda bile bukadar kendimi kötü hissetmedim........ aslında dirençliyimdir ... sanırım bu ay biraz daha inançlıydım olacağına ve o idrar testi benim inancımı perçinledi ve sonuç hüsran..... aslında belli bizaman dinlenme amaçlı kendimi hırpalamamak için biraz ara vermeyi düşünüyorum......
ama iğnelerim var onların tarihi geçmeden kullanıcam ve sonra biraz dinlenicem.....

Tatlicik buay seni okadar iyi anliyorumki arkadasım buaydan kendi adıma okadar umutluydum ki ama belirtiler baslayyinca B'nde koptum Pınar ve eğelim destek oldular saolsunlar ve şimdi yine teslim oldum Rabb'ime tedaviye başlıyorum B'nde medicalpark önce bı gorusucem asilamam tutmazsa Umut tüp bebek gecicez nasip bakalım senin icinde daha zamanı gelmemiş demekki arkadasım hayırlısı olsun

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........
gamsem...
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....

ama hastalnirsam hbr veririm kızlar

tamam canım benimde pazartesi misafir gelecek 1 hafta kalırlar sanırım ondan fazla alamadım unuttuğum isim varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…