- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.181
aklıma ne geldi... peynirli börek yemeye başlayabildinmi? :)))
evet haftasonu yaptım aklıma gelmedi iyiki yoksa yiyemezdim midem çok hassas
tatlıcık canım sen nasılsın.......
tatlıcık üzülme canım nasip ben hep söylüyorum testleri hiç tasvip etmiyorum şimdiye kadar hiç kullanmadım hayal kırıklığı gibisi yok en güzeli kan testi bence bir dahaki sefere canım sen iyi olda daha çok zamanın var üzme kendini
canım bu hazımsızlığı hepimiz her ay 2 gün yaşıyoruz... ama yanlış kendimise yapıyoruz sen ilk önce içini ferah tut sonra bu ay eğer hastalanırsan aşılama için start ver.. Allah ım sağlıklı sıhatli bir bebek hepimize nasip edecekdir...
aslında ben uzunca bi süre derken artık kafamdan atıp dinlenmek istiyorumm...
bunca zaman, (yaklaşık 4yıldır) hep hayırlısı buymuş dedimm aşılamamda bile bukadar kendimi kötü hissetmedim........ aslında dirençliyimdir ... sanırım bu ay biraz daha inançlıydım olacağına ve o idrar testi benim inancımı perçinledi ve sonuç hüsran..... aslında belli bizaman dinlenme amaçlı kendimi hırpalamamak için biraz ara vermeyi düşünüyorum......
ama iğnelerim var onların tarihi geçmeden kullanıcam ve sonra biraz dinlenicem.....
Eğelim nasılsın canım
ama hastalnirsam hbr veririm kızlararkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........
gamsem...100
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
iyiyim canım sen nasılsın
İyiyim canım daha i̇yiyim şimdi tedaviye başlıyoruz tekrar hayirlisiyla bakalımsüprizzzzz
tamam canım benimde pazartesi misafir gelecek 1 hafta kalırlar sanırım ondan fazla alamadım unuttuğum isim varmı acaba
ÂMin cnm hepimiz için hayırlısı duayla paralel olucak inshayırı olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?