Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet evet yat yat biyere kadar havalar da isiniyo insan bı coşku doluyo bide su güzel günlerde hamile oldugumuzu öğrensek ohhh gel keyfim gel modunda olucaz

evet bugün sohbet iyiymiş ben akşam okana baktım 3 de yattım öğleye kadar uyumuşum kalkıncada biraz evle ilgilendim 1o gündür yatıyorum kaçırmışım sohbeti

evet bugün sohbet iyiymiş ben akşam okana baktım 3 de yattım öğleye kadar uyumuşum kalkıncada biraz evle ilgilendim 1o gündür yatıyorum kaçırmışım sohbeti

Bende gündüzleri giremiyorum evde bağlantı yok aksam esimin tel.den giriyorum haftaiici anneme gecicem orda var girerim buseferde bukadar kalabalık olmas şansıma hehenaniknanik

bende pc de oturuyorum diye eşim laptopu kullan diye ısrar ediyor onunda arada maus talılıyo çıldırtıyo adsl yi iptal etti vın aldı sabah alıp gitmiş tel.edip getirttim akşamüstü

bende pc de oturuyorum diye eşim laptopu kullan diye ısrar ediyor onunda arada maus talılıyo çıldırtıyo adsl yi iptal etti vın aldı sabah alıp gitmiş tel.edip getirttim akşamüstü

Aslında o daha pratik annemlerde de vin var 4gb ama kızkardeşim hmn doluyo kota diyo gerçi erkekkardesimle ortak kullaniyolar video çok izliyolar ondan olabilir

beni unutmuşsunnn tatlımmm banada 500 yazarmısın iki seferdir denk gelmedi bu sefer okuyabilirim inşallah;opuyorumnanaktan

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........
gamsem...100
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
sibel.......500

kızlar bu cuma başlanacaksa 500 yazın....

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
sibel.......500
murse......

bu dualar elbette bizlere dönecekdir.... Allah ım bizleri daha fazla bekletmez insaallah.... bende daha fazla alırdım ama hafta sonu görümcem gelecek ay onada 11 tane okutayım hamiş lerin duası geri çevrilmezmiş... k

canlar iyi geceler banada 100 yazında bakarsınız ozaman hasta olurum yani nezaman olacağımı bilmediğim için baktım zaman var daha fazla alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…