- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.201
evet bugün sohbet iyiymiş ben akşam okana baktım 3 de yattım öğleye kadar uyumuşum kalkıncada biraz evle ilgilendim 1o gündür yatıyorum kaçırmışım sohbeti
bende pc de oturuyorum diye eşim laptopu kullan diye ısrar ediyor onunda arada maus talılıyo çıldırtıyo adsl yi iptal etti vın aldı sabah alıp gitmiş tel.edip getirttim akşamüstü
evet ben dolduramam kotayı eşim arada film izliyor bir ara hergün izliyordu yinede dolmuyorAslında o daha pratik annemlerde de vin var 4gb ama kızkardeşim hmn doluyo kota diyo gerçi erkekkardesimle ortak kullaniyolar video çok izliyolar ondan olabilir
telefondan girince fatura nasıl geliyor tabii girmeye bağlı ama aşağı yukarı nasıl etkiliyor
Canım bu şirket hattı sirkett bzm zaten babamin yanında esim 4gb kota fatura sabit 49tl ama bide telefon için 115 tl oduyosun ama o bize ait
arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........
gamsem...100
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
sibel.......500
murse......
arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........
gamsem...
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
sibel.......500
murse......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?