Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
sibel.......500
murse......

günaydınlar arkadaşlar duaya başlamışsınız yeniden Rabbim kabul eder inşallah bir kaç hamişimiz daha olur bende 500 almak istiyorum yazarsanız sevinirim

günaydın herkeze bende 750 istiyorum Allah kabul eder inşallah bikaç hamiş daha çıkar mayıs ayında

canım ya geçmişi okuyodum görmedim nasılsın pınar ankara nasıl geçsin 3 gün kaldık oda evle uğraşmakla geçti anlıcağın

benimde buğün 1 ,5 randevum var buay aşılama yaptırıyorum canım senin nasıl gidiyo büyüttünmü yumoşları pınarcım ben medicanaya gidiyorum haznedarda doktorum çok iyi tüp bebek uzmanı tv yede çıkmıştı tavsiye edebilirim fiatda çok uygun.

kızlar bugün bende özel bir merkeze gidecem fiyatlar konusunda pek bilgim yok geçen aşılamamdan talan iğnelerim var onları kullanırmı doktorum aşılama için ne kadar alır sizce fikriniz var mı

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750

hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah bu sefer tutar , dualarında yardımıyla. kime gidiyorsun medicanada

ben ekledim egeli

egeli75 kullanıcısından alıntı
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750

bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
iyiyim canım sen nasılsın kartopu görüşemedik diye uyanır uyanmaz buradayım demir ilacı içiyorum dr kahvaltıdan 1 saat önce içmemi söyledi onu bekliyorum şükür rahat geçti

hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah bu sefer tutar , dualarında yardımıyla. kime gidiyorsun medicanada

süha sönmez medicana haznedar gerçekten iyi bi toktor terapi veriyo sanki konuşması ilgilenmesi çok güzel avrupa yakasındaki, arkadaşlara tavsiye ederim

inşallah bu ay tutar evlilik yıldönümü hediye olarak bide tam anneler gününe geliyo aşılamam tahminimce

kızlar bugün bende özel bir merkeze gidecem fiyatlar konusunda pek bilgim yok geçen aşılamamdan talan iğnelerim var onları kullanırmı doktorum aşılama için ne kadar alır sizce fikriniz var mı

emenne sıkma canını bu kadar. söylersin doktora eski ilaçlarını kullanırsın. sonuçta hepsi aynı. aşılama parası istanbulda 300-500 arası herhalde.

sen kafana yatan bir hastaneye randevu al git,detaylı herşeyi sor.ön görüşme için para almıyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…