Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel , evlilik yıldönümü,anneler günü hediyesi hepsi bir araya gelir inşallah canım

iç ilaçlarını ihmal etme sakın hayatım. önce kan olsun o ilaçlar sonrada içinde CAN inşallah

ece canım bak doktorunda söylemiş. sen iyi bir akupunkturcu ayarla hatta kendi doktorundanda tavsiye al, istersen ben perşembe doktora gideceğim kendi doktoruma sorayım ankarada bildiği iyi bir akupunkturcu arkadaşı varmı diye, tüp bebekten önce muhakkak başla derim. hatta enaz 1 ay önce ben çok memnunum canım

emenne seninde aşılaman hayırlı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın dualarımızın kuvvetiyle mutlu haber alırız inşallah canım

oooh ohh ne güzel inş.güzel sonuclar alırsın canım inş.aşılam tutar bitanem :)

arkadaşlar tekrar tefriceye başlayalım diyorlar listeyi başlatalım o zaman

bencede başlatalım

canım benım yaa bencede biraz dinlen iğnelerini kullan kendını fazla yorma demekkı zamanı var.herşeyin hayırlısı.

banada 100 yazarmıısn canım

canım doktorunun ismi ne bende avrupa yakasında oturuyorum iyi bi doktor arıyorum.bendede pko varr.benımle ilgikenecek bana bilgi vercek doktor arıyorumm.daha önce yenibosna nisaya mürvet hn gidiyordum kadın cok yogun calıstıgım için izin almamda zor oluyorr.ordakı doktorlar ne durumda.çok beklıyormusun doktoru be n en az2 saat doktorumu beklıyordum canım .fiyatlar nasıl çok soru sordum galıba.kusura bakma

ben yazana kadar eklemişsin canım pc den değil laptopla yazıyarum alışamadım şu merede

alışırsın canım bende laptop kullanıyorum ilk başlarda gıcık oluyodum şimdi alıştım sadece kendi mausunu kullandığım için biraz zor oluyo...neyse senin için daha iyi yattığın yerden bile nete girersin

inşallah canım ya hayırlısıyla başlıyoruz bakalım rabbim nasip ederse olur sen nasılsın sancın falan varmı dikkat et kendini yorma..

ben iyiyim canım iyiki sabah açmışım ne güzel iki aşlama haberi aldım hayırlı olur sabah sabah içime umut doldu valla

canım sen hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunnn

gittim hastanede akapunktur var canım bu ay tutmadıysa bende gitmeyi planlıyorum..

yo yo bana göre değil yavaş maus takılıyo eşim yatarak yazayım diye ısrar etti ben dönücem pc me

bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece..........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750

canım doktorum süha sönmez çok iyi gerçekten tüp bebek ve aşılama uzmanı fiatıda uygun muayne 35 tl bende ataköy hastanesine gidiyodum dr. çok bebkletiyodu oyüzden bıraktım bu doktordan randevu alıyorum tavsiye ederim git istersen.yenibosnadamı oturuyosun ben şirinevlerdeyim..

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......100
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750[/QUOTE]

[arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750[/QUOTE][/QUOTE]

emenne hayatım ben baktım trabzonda sadece Özel Karadeniz Hastanesi ÜYTE Merkezi, Trabzon
burası var tüp bebek merkezi olarak. eğer sana yakınsa git burası ile bi konuş derim ben

tamam canım bilgi için sagoll bitanem ben bagcılarda oturuyorum canım .35 iyimiş canım nisadada aynı 35 veriliyordu ama cok beklıyordum doktorum 10:30kadar amelıyatta oluyordu bazende 11:30 yanı cok beklıyordum doktoru.bide sen yumurta takıbı yaptırdınmı canım kendı doktorunmu yapıyorr.yaptırdıysan para veriyormusun yumurta takıbı için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…