- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.241
süha sönmez medicana haznedar gerçekten iyi bi toktor terapi veriyo sanki konuşması ilgilenmesi çok güzel avrupa yakasındaki, arkadaşlara tavsiye ederim
inşallah bu ay tutar evlilik yıldönümü hediye olarak bide tam anneler gününe geliyo aşılamam tahminimce
arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
iyiyim canım sen nasılsın kartopu görüşemedik diye uyanır uyanmaz buradayım demir ilacı içiyorum dr kahvaltıdan 1 saat önce içmemi söyledi onu bekliyorum şükür rahat geçti
ne güzel , evlilik yıldönümü,anneler günü hediyesi hepsi bir araya gelir inşallah canım
mursecim hayırlı olsun bitanem allahın izniyle bu sefer inşallah tutar canım
bugün iğneye başlayalı 5 gündür iğne kullanıyorum 6 yumoş olmuş ama 2si büyümeyecek gibi görünüyormuş 4dü iyi dedi ilaçlara aynı dozda devam et cuma gene gel dedi.... cuma 20mmyi geçer dedi gidişat öyle gösteriyormuş:) cuma 21 22 olursa yumoşların çatlatma iğnesini vururuz dedi... cumartesi aşılama yapırz bakdık olmadı cumartesi pazarda kullanırsın pazartesi çatlatma iğnesi salı aşılama bende şimdilik yumoşları bekliyorum....
arkadaşlar tekrar tefriceye başlayalım diyorlar listeyi başlatalım o zaman
aslında ben uzunca bi süre derken artık kafamdan atıp dinlenmek istiyorumm...
bunca zaman, (yaklaşık 4yıldır) hep hayırlısı buymuş dedimm aşılamamda bile bukadar kendimi kötü hissetmedim........ aslında dirençliyimdir ... sanırım bu ay biraz daha inançlıydım olacağına ve o idrar testi benim inancımı perçinledi ve sonuç hüsran..... aslında belli bizaman dinlenme amaçlı kendimi hırpalamamak için biraz ara vermeyi düşünüyorum......
ama iğnelerim var onların tarihi geçmeden kullanıcam ve sonra biraz dinlenicem.....
arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......
pınar..........
gamsem...
tatlıcık.......
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......
ece........
emenne.....
özlem.....
benimde buğün 1 ,5 randevum var buay aşılama yaptırıyorum canım senin nasıl gidiyo büyüttünmü yumoşları pınarcım ben medicanaya gidiyorum haznedarda doktorum çok iyi tüp bebek uzmanı tv yede çıkmıştı tavsiye edebilirim fiatda çok uygun.
ben yazana kadar eklemişsin canım pc den değil laptopla yazıyarum alışamadım şu merede
inşallah canım ya hayırlısıyla başlıyoruz bakalım rabbim nasip ederse olur sen nasılsın sancın falan varmı dikkat et kendini yorma..
ece canım bak doktorunda söylemiş. sen iyi bir akupunkturcu ayarla hatta kendi doktorundanda tavsiye al, istersen ben perşembe doktora gideceğim kendi doktoruma sorayım ankarada bildiği iyi bir akupunkturcu arkadaşı varmı diye, tüp bebekten önce muhakkak başla derim. hatta enaz 1 ay önce ben çok memnunum canım
ece canım bak doktorunda söylemiş. sen iyi bir akupunkturcu ayarla hatta kendi doktorundanda tavsiye al, istersen ben perşembe doktora gideceğim kendi doktoruma sorayım ankarada bildiği iyi bir akupunkturcu arkadaşı varmı diye, tüp bebekten önce muhakkak başla derim. hatta enaz 1 ay önce ben çok memnunum canım
alışırsın canım bende laptop kullanıyorum ilk başlarda gıcık oluyodum şimdi alıştım sadece kendi mausunu kullandığım için biraz zor oluyo...neyse senin için daha iyi yattığın yerden bile nete girersin
oooh ohh ne güzel inş.güzel sonuclar alırsın canım inş.aşılam tutar bitanem :)
bencede başlatalım
canım benım yaa bencede biraz dinlen iğnelerini kullan kendını fazla yorma demekkı zamanı var.herşeyin hayırlısı.
banada 100 yazarmıısn canım
canım doktorunun ismi ne bende avrupa yakasında oturuyorum iyi bi doktor arıyorum.bendede pko varr.benımle ilgikenecek bana bilgi vercek doktor arıyorumm.daha önce yenibosna nisaya mürvet hn gidiyordum kadın cok yogun calıstıgım için izin almamda zor oluyorr.ordakı doktorlar ne durumda.çok beklıyormusun doktoru be n en az2 saat doktorumu beklıyordum canım .fiyatlar nasıl çok soru sordum galıba.kusura bakma
canım doktorum süha sönmez çok iyi gerçekten tüp bebek ve aşılama uzmanı fiatıda uygun muayne 35 tl bende ataköy hastanesine gidiyodum dr. çok bebkletiyodu oyüzden bıraktım bu doktordan randevu alıyorum tavsiye ederim git istersen.yenibosnadamı oturuyosun ben şirinevlerdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?