Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[/QUOTE]

listeye ekledıgın için teşekkürler canım galıba amelıyat olmussun cok geçmiş olsun canımm

medical parkta muayene ücreti 35 tlmi. nasıl oluyor, çok ucuz değilmi anlamadım. özel hastane değilmi orası

pınarcığım maşallah büyütmüşsün yumoşları kaliteli kaliteli :)))))))

inşallah o yumuşlar bebiş olarak kucağına gelir bir kız bir erkek evlat şeklinde hayatım

sağol canım tabii eklerim aramısda sinerji olunca daha güçlü oluyor insan

evet canım haklısın

medical parkta muayene ücreti 35 tlmi. nasıl oluyor, çok ucuz değilmi anlamadım. özel hastane değilmi orası

özel hastane bazı hastanelerde ssk olunca 35tl muayne ücreti 12tlsgk parası alıyorlar galıba ben yenibosnada öyle vermiştim .

sağol canım tabii eklerim aramısda sinerji olunca daha güçlü oluyor insan

evet canım haklısın

özel hastane bazı hastanelerde ssk olunca 35tl muayne ücreti 12tlsgk parası alıyorlar galıba ben yenibosnada öyle vermiştim .

evet canım uygun eşim devlet memuru indirimli fiatı özel hastane medicalparka gidicektim aslında orası pahalı geldi 120 dediler oyüzden burayı tercih ettim hem doktorumda çok iyi inşallah güzel olur herşey yanlış hatırlamıyosam duyduğuma göre tüp bebekde 3,5 milyarmış ama tam emin değilim..

canım geçen ay yumurta takibi yaptırdım ama ayriyetten ücret vermedim sadece muayne parası ödedim hiç bekleme yok burda randevulu saatinde alıyolar bide ben geçen ay yumurta takibinde başkaaynı hastanede başka doktora yaptırmıştım şimdi süha beyin adını duydum ondan randevu aldım oda aynı hastanede profesör dr.süha sönmez..

canım ben medicanaya gidiyoprum medical park değil medical parka pınar gidiyo 100 veriyomuş

sadece muayne parasımı 100tl eger myleyse cokmus yaa

anladım canım benım kendı doktorun yapıyor dımı muayne sadece muayne parası vermem cok iyi yaa.benım gittiğim hastanede doktoruma muayne parası veriyordum 35tl sonra adetin bittikten sonra radyolojı uzmanına gönderiyordu benı yumurta takıbı için orayada 65tl verdim 4-5kez muayne oldum.sonra kendı kadın dogum dktorujma gösteriyordum sonucları .sen kaç kez muayne oldun canım yumurta takıbı için.

süha sönmez kartopucum

süha bey iyimiş ama eşim izin vermez galıbaa erkek doktora muayne olmama aynı hastanede başka bayan doktor varmı canım daha önce hangisine gidiyordun peki

canım ataköydeki gittiğim doktor bayandı burdaki geçen ay yumurta takibi yaptırdığım doktorda erkekti şimdi gidiceğimde erkek bayan doktor var tabiki ama böyle şeylerde erkek bayan aranmaz canım hangisi iyiyse ona gidiceğiz napalım onların işi bu...

sen eşini ikna et bence benim eşimde pek sıcak bakmazdı önceden ama şimdi bişey demiyo rahatlıkla gidiyorum

ben iki kez yumurta takibi yaptırdım ilk aşılamamda yumurta takibi için vermemiştim 2 sinde istediler ozamanda ben vermedim zaten memnun değildim o ay sadece klomen kullanmıştım geçen ayda yeni yeni hastaneme gittim onada vermedim istemedilerde bakalım busefer isticeklermi hee buarada yumurta takibini doktorum yapıyo herşeyle o ilgileniyo..

sen eşini ikna et bence benim eşimde pek sıcak bakmazdı önceden ama şimdi bişey demiyo rahatlıkla gidiyorum

anladım canım çok haklısın benım içinde farketmıyor hatta erkekdoktor daha çok ilgileniyor daha detaylı anlatıyor herşeyi daha iyi ama eşim birazz bu erkek doktora olumlu bakmıyorrr.inş.kandırırım da gideriim.bide bende pko varr.eşimdede varikosel cıktı amelıyta olması lazım.belkı bu hastende amelıyat olur ben bi araştırayımmm.bilgi için sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…