- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.261
[/QUOTE]arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........
ayşe c.....
ecrin.......100
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
canım sen hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsunnn
yedi tepe üniversitesinin akupunktur merkezi var acıbademde ben oraya gidiyorum ecrin
emenne hayatım ben baktım trabzonda sadece Özel Karadeniz Hastanesi ÜYTE Merkezi, Trabzon
burası var tüp bebek merkezi olarak. eğer sana yakınsa git burası ile bi konuş derim ben
canım doktorum süha sönmez çok iyi gerçekten tüp bebek ve aşılama uzmanı fiatıda uygun muayne 35 tl bende ataköy hastanesine gidiyodum dr. çok bebkletiyodu oyüzden bıraktım bu doktordan randevu alıyorum tavsiye ederim git istersen.yenibosnadamı oturuyosun ben şirinevlerdeyim..
bugün iğneye başlayalı 5 gündür iğne kullanıyorum 6 yumoş olmuş ama 2si büyümeyecek gibi görünüyormuş 4dü iyi dedi ilaçlara aynı dozda devam et cuma gene gel dedi.... cuma 20mmyi geçer dedi gidişat öyle gösteriyormuş:) cuma 21 22 olursa yumoşların çatlatma iğnesini vururuz dedi... cumartesi aşılama yapırz bakdık olmadı cumartesi pazarda kullanırsın pazartesi çatlatma iğnesi salı aşılama bende şimdilik yumoşları bekliyorum....
sağol canım tabii eklerim aramısda sinerji olunca daha güçlü oluyor insan
medical parkta muayene ücreti 35 tlmi. nasıl oluyor, çok ucuz değilmi anlamadım. özel hastane değilmi orası
sağol canım tabii eklerim aramısda sinerji olunca daha güçlü oluyor insan
medical parkta muayene ücreti 35 tlmi. nasıl oluyor, çok ucuz değilmi anlamadım. özel hastane değilmi orası
tamam canım bilgi için sagoll bitanem ben bagcılarda oturuyorum canım .35 iyimiş canım nisadada aynı 35 veriliyordu ama cok beklıyordum doktorum 10:30kadar amelıyatta oluyordu bazende 11:30 yanı cok beklıyordum doktoru.bide sen yumurta takıbı yaptırdınmı canım kendı doktorunmu yapıyorr.yaptırdıysan para veriyormusun yumurta takıbı için canım
medicana da hangi doktora gidiyorsun?
canım ben medicanaya gidiyoprum medical park değil medical parka pınar gidiyo 100 veriyomuş
canım geçen ay yumurta takibi yaptırdım ama ayriyetten ücret vermedim sadece muayne parası ödedim hiç bekleme yok burda randevulu saatinde alıyolar bide ben geçen ay yumurta takibinde başkaaynı hastanede başka doktora yaptırmıştım şimdi süha beyin adını duydum ondan randevu aldım oda aynı hastanede profesör dr.süha sönmez..
süha sönmez kartopucum
sadece muayne parasımı 100tl eger myleyse cokmus yaa
anladım canım benım kendı doktorun yapıyor dımı muayne sadece muayne parası vermem cok iyi yaa.benım gittiğim hastanede doktoruma muayne parası veriyordum 35tl sonra adetin bittikten sonra radyolojı uzmanına gönderiyordu benı yumurta takıbı için orayada 65tl verdim 4-5kez muayne oldum.sonra kendı kadın dogum dktorujma gösteriyordum sonucları .sen kaç kez muayne oldun canım yumurta takıbı için.
süha bey iyimiş ama eşim izin vermez galıbaa erkek doktora muayne olmamaaynı hastanede başka bayan doktor varmı canım daha önce hangisine gidiyordun peki
canım ataköydeki gittiğim doktor bayandı burdaki geçen ay yumurta takibi yaptırdığım doktorda erkekti şimdi gidiceğimde erkek bayan doktor var tabiki ama böyle şeylerde erkek bayan aranmaz canım hangisi iyiyse ona gidiceğiz napalım onların işi bu...
sen eşini ikna et bence benim eşimde pek sıcak bakmazdı önceden ama şimdi bişey demiyo rahatlıkla gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?