Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınarcım aşılaman hayırlı olsun. tüm arkadaşlara hayırlı aşılamalar ve tedaviler diliyorum. DUalarımız inşallah kabul olur

:)))))) SİNİRLERİM COK BOZUK NEDEN GÜLDÜĞÜMÜ BENDE BİLMİYORUMM

hem eşimin amelıyatı için hemde benım tedavım için canımmm

doktorun ne tavsiye ediyor. iyice araştırma yapmak lazım. bu siteden bir bak istersen varikosel ameliyatlarını nerelerde yaptırmışlar. tabi birazda maddiyatlada alakalı.

doktorun ne tavsiye ediyor. iyice araştırma yapmak lazım. bu siteden bir bak istersen varikosel ameliyatlarını nerelerde yaptırmışlar. tabi birazda maddiyatlada alakalı.

genelde özelde yaptırmıslar canım 500-1000 -1500-2000-3000 fiyatlar bu canımmm.

bakalım murse arkadasımızın gittiği doktora giderim belkı

hoşbulduk bitanem nasılsın kartopum ben tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum sence bu adetimde başlasammı bi ay dahamı beklesem bir türlü karar veremiyorum çok zor bir soru gibi geliyor bana :))))

bence kendini ne zaman rahat hissedersen ozaman başla. kafanı biraz boşalt. çokda sıcaklara kalmamak lazım gibi geliyor bana :_))))))

kızlar ben kaçtım abdest alıp yasin ve cuma suresini okuyayım sonrada duamızı okuycam sonra görüşürüz yine öptümkaydirigubbakcemile3

kartopucum sağlık sigortan varmı senin yada tanıdığın varmı sigorta yapan

canım eğer kendini hazır hissediyorsan başla...... bence bu yaz hamiş kalmayan kalmayacak.... ilk önce başlamadan önce 170 defaydı sanırım bakarım netini söylerim ayetel kürsü oku hastaneye öyle git...

canım ben bakırköy doğuma gittim ama öylesine birde orası baksın dedim... onların sistemine uyabilecekmisin ilk etapda tüm tahlileri kendi bünyelerinden istiyorlar.... sonra 6 ay klomen le tedavi 3 aşılama olmazsa tüp bebek sistemini izliyorlar... ben bana uymaz dedim gitmedim.... ve çok yoğun pissss insan hastalık kapar bir yere deyeceğim diye ödüm koptu...o nedenle bakırköy doğuma Allah ım senide kimseyide mecbur bırakmasın... ya doktor muayene ediyor ultrason çihazıyla kist varmı yokmu bakıyor ben erkek diye zaten çekiniyorum adam umurumda değil elinde cep telefonuyla konuşuyor ben ordayken... kızdım napdığınızı sanıyorsunuz çekilirmisiniz kalkıcam sizin sistem bana uymaz dedim kalkdım geldim.. o sinir tek sigarayı bırakmama vesile oldu işde....

kızlar duaya sela vakdi başladım 22 adet okudum şimdilik misafir olunca başlangıcını yapmış olayım diye ..... akşam 100 tamamlarım sanırım.. Allahım dualarımızı kabul etsin ben kaçar doktora gitme vakdim geldi öpüldünüz bol bol dua edin çatlatöma iğnem çatlatsın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…