Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınarcığım okumuşsun sela vakti. teşekkür ederiz.Allah Razı olsun,Allah kabul etsin canım. biz işyerinde başlayamıyoruz. seninde aşılaman hayırlı olsun. biran önce çatla inşallah. :)))))))))

tamamcanım teşekkürler sagoll.canım benım arkadasım dogumu orda yapmsıtı hiç memnun degıldı ama acaba tedavı nasıl olur dıye merak ettım bilgi için sagol.canım sen hangi hastaneye gidiyordun sana sormusmuydu m :)

allah kabul etsın canım benımm.inş.çatlarr canım dualarım senınle :)

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....100
sibel.......500
murse......750
minaa.....144
bengole...100

ALLAHIM BANA VE BENİMLE BİRLİKTE BU DUAYI OKUYAN HERKESE VE BU AY AŞILAMA YAPTIRAN VEYA TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZA BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL, SAĞLIKLI EVLAT NASİP EYLE. AMİNNNNNNNN

mrh arkadaşalar ben yenı uye oldum mayıs ayında aşılamam olucak bu ay kı adetımı beklıyo drum ve cok korkuyorum aşamaları nasıl nasıl yapılıyor bılmıyorum buda benı cok tedırgın edıyor bıde tutup tutmama gıbı bı sorunda olunca baya bı gerılıyom nasıl olucagını bana alatırsanız cok sevınırım inş. hepımz anne olabılırız

mrh arkadaslar ben yenı uye oldum bu ay aşılama yapılacak dr adetımı beklıyor napıcam hıc bılmıyorum asılama nasıl yapılır neler kunlanılıyor bunlar hakkındada bı fıkrım yok bana yardımcı olursanız cok sevnırım ın. hepımız anne oluruz

öncelikle aramıza hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun adetin bitiminde sana yumurtaları geliştiren iğneler reçetelenecek her gün aynı saatte dr.un önerdiği dozda göbek deliğinin 2 parmak altı üstü farketmez mesafede aynı saatte kullanıcaksın dr.yumurta için 2 yada3 günde bir ultrasonla bakıp takibini yapacak bu önemli benim ilk aşılamam oldu ve takip yapılmadı sonradan burdan öğrendim burası çok faydalı gerçekten yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde yumurta çatlatma iğnesi atılacaksın bana dr.göbekten demişdi çatlama iğnesi atıldıktan 36 saat sonra aşılaman dr.tarafından yapılacak aşılama eşinin sperm verip laborantlar tarafından yıkama bir şekil kimyasal işlemden geçirip kateter denen çok ince bir plastik aletle vajinaya veriliyor 2hafta sonra gebelik testi için has.çağırıyorlar (kan testi) hayırlı olsun inşallah bebişin çok bekletmez

cok tesekkurler egeli bu kadar tefaratlı oldugunu bılmıyodum drmuda soramıyoum detayını benı aydınlattıgın ıcın saol inşallah kımseyı bekletmesın bebışlerı herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin

günaydın arkadaşlar. bengolecim kendini nasıl hissediyorsun

günaydın gül dün bana yazmışsın ama ben memlekette oldugum için cevap yazamadım ben iyiyim çok şüküt bebekte iyi midem bulanıyor ara ara bide sırt agrılarım bitmiyor çok sabit orurusam yada aykta kalırsam sırtım agrıyor ama bugünlerde geçecek haftaya bebeyimin ilk utrasyondan gürecegim gün bebeyimin kap atışlarını duymaya gidecegiz kızlar dua edin bu arada inşllah bebişime birşey olmaz rabbim saglıklı ve hayırlı evlat versin inanın bebişim çok kısmetli allah yardım edecek bize

sen nasılsın bu arada tedavi süreci nasıl gidiyor inşallah kendini boş yere üzmezsin rabbim sana ve tüm anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder enkısa zamanda :) aminnnnnnn tüm dualarım seninle gülcüm bugun akşama ancak evde olurum kendine iyi bak byyyy

hayırlı pazarlar kızlar nasılsınız hepiniz inşallah hepiniz iyisinizdir kendinize iyi bakın bul bol dua EDıN RABBıM SıZLERLE OLSUN HEPıNıZı ÖPTÜM KIZLAR BYYYYYYYY

canım hayırlısı olsun, sapasağlam bi şekilde bebişini görürsün inşallah... benim karnım sürekli ağrıyo,adet sancısı gibi...doktor yerleşme ağrısı normal dedi,bu arada sende progesteron kullanıyomusun?

kızlar herkese merabalar.... hepiniz geziyosunuz heraldeaklinialirimsmile
dünde, bugünde kimseyle karşılaşamadım,görüşmek üzere hepinizi öptümmmm ve çok ösledimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar, herkese güzel bir hafta diliyorum.

ben 100 tane tefriciyeyi okudum. Allah hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin inşallah. Bu güzel duyguyu hepimizin hayırlısıyla yaşaması dileğiyle...

günaydın arkadaşlar bende hepinize çok güzel bir hafta diliyorum bu hafta duamızı bitirecez ardından da çok güzel haberler alacaz inşallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....100..............kalan.................0
sibel.......500
murse......750
minaa.....144
bengole...100
herkeze günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…