- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.621
canım ben bakırköy doğuma gittim ama öylesine birde orası baksın dedim... onların sistemine uyabilecekmisin ilk etapda tüm tahlileri kendi bünyelerinden istiyorlar.... sonra 6 ay klomen le tedavi 3 aşılama olmazsa tüp bebek sistemini izliyorlar... ben bana uymaz dedim gitmedim.... ve çok yoğun pissss insan hastalık kapar bir yere deyeceğim diye ödüm koptu...o nedenle bakırköy doğuma Allah ım senide kimseyide mecbur bırakmasın... ya doktor muayene ediyor ultrason çihazıyla kist varmı yokmu bakıyor ben erkek diye zaten çekiniyorum adam umurumda değil elinde cep telefonuyla konuşuyor ben ordayken... kızdım napdığınızı sanıyorsunuz çekilirmisiniz kalkıcam sizin sistem bana uymaz dedim kalkdım geldim.. o sinir tek sigarayı bırakmama vesile oldu işde....
kızlar duaya sela vakdi başladım 22 adet okudum şimdilik misafir olunca başlangıcını yapmış olayım diye ..... akşam 100 tamamlarım sanırım.. Allahım dualarımızı kabul etsin ben kaçar doktora gitme vakdim geldi öpüldünüz bol bol dua edin çatlatöma iğnem çatlatsın:))))
mrh arkadaslar ben yenı uye oldum bu ay aşılama yapılacak dr adetımı beklıyor napıcam hıc bılmıyorum asılama nasıl yapılır neler kunlanılıyor bunlar hakkındada bı fıkrım yok bana yardımcı olursanız cok sevnırım ın. hepımız anne oluruz
öncelikle aramıza hoşgeldin aşılaman hayırlı olsun adetin bitiminde sana yumurtaları geliştiren iğneler reçetelenecek her gün aynı saatte dr.un önerdiği dozda göbek deliğinin 2 parmak altı üstü farketmez mesafede aynı saatte kullanıcaksın dr.yumurta için 2 yada3 günde bir ultrasonla bakıp takibini yapacak bu önemli benim ilk aşılamam oldu ve takip yapılmadı sonradan burdan öğrendim burası çok faydalı gerçekten yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiğinde yumurta çatlatma iğnesi atılacaksın bana dr.göbekten demişdi çatlama iğnesi atıldıktan 36 saat sonra aşılaman dr.tarafından yapılacak aşılama eşinin sperm verip laborantlar tarafından yıkama bir şekil kimyasal işlemden geçirip kateter denen çok ince bir plastik aletle vajinaya veriliyor 2hafta sonra gebelik testi için has.çağırıyorlar (kan testi) hayırlı olsun inşallah bebişin çok bekletmez
günaydın arkadaşlar. bengolecim kendini nasıl hissediyorsun
günaydın gül dün bana yazmışsın ama ben memlekette oldugum için cevap yazamadım ben iyiyim çok şüküt bebekte iyi midem bulanıyor ara ara bide sırt agrılarım bitmiyor çok sabit orurusam yada aykta kalırsam sırtım agrıyor ama bugünlerde geçecek haftaya bebeyimin ilk utrasyondan gürecegim gün bebeyimin kap atışlarını duymaya gidecegiz kızlar dua edin bu arada inşllah bebişime birşey olmaz rabbim saglıklı ve hayırlı evlat versin inanın bebişim çok kısmetli allah yardım edecek bize
sen nasılsın bu arada tedavi süreci nasıl gidiyor inşallah kendini boş yere üzmezsin rabbim sana ve tüm anne olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder enkısa zamanda :) aminnnnnnn tüm dualarım seninle gülcüm bugun akşama ancak evde olurum kendine iyi bak byyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?