Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benimde kasıklarım agrıyor sırtım agrıyor durmadan uzun süreli ayakta duramıyorum veya oturamıyorum senden dikkat et canım arkadaşım dilerim sende en kısa zamanda bebeyini sag salim kucagına alırsın

dilerim burdaki bayanların hepside anne olur k.i.b by

günaydın canım allaha şükürler olsun iyiyim seni sormalı sende durumlar nasıl
_?

iyiym canım çok şükür bi yaramazlık yokk eşimle konustum ekım gibi diyorrr bu yaz tatlıl yapcakmısız bakalımnemde çok fazla üstüne gitmek istemıyorum galıba korkuyor onun için uzatıyorr tatlı bahane gibi geldı.keçi boynuzu pekmezi falab aldım onu yiyorr iştee.belkı amelıyata gerek kalmadan bebişim gelir rabbıme dua ediyorumm.şimdi hastalıgım bittsin meryem suresıne başlıyacam bakalım belkı bebişim gelirr

canım arkadaşım dilerim rabbim sana en kısa zamanda bebiş veriri senden fazla eşinin üzerine gitme oluruna bırak bir kaç ay dinlen eyer senin yaşın ve eşinin yaşı büyük degilse ama eyer eşinin yaşı büyükse askıya almayın ok canım inşallah tedavilere gerek kalmadan anne olursun canım

pardon sana y7azdım canım nasılsın nasıl gidiyor
keyfin saglıgın durumun nasıl _?

eh işte bengole selam murse hafta soum yoğun geçti eşimin halası vefat etti oraya gidip geliyorum uykusuzluktan yorgunkuktan başım ağrıyor kafam dağılsın diye buraya geldim bende

slm canım kardeşim hoşgeldin nasılsın tatlım nasıl gidiyor canım arkadaşım

canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende doktordan geldim cuma aşılama yaparlar heralde iyi gidiyo şimdilik ama bbiyandanda morelim bozuk haftaya pazartesi ankaraya gidiyoruz eşimin orda 3 ay görevi çıktı bizde kayınvalidemde kalıcaz belki ondan sonra temellli yerleşebiliriz diyo eşim ama benim ailem burda burda doğdum büyüdüm napıcam bilmiyorum bide aşılama üstüne geldi o halde yola çıkıcam hayırlısı olsun artık yapıcak bişeyim yok

sağol canım sen nasılsın

ben nasıl olucağımı şaşırdım egelim bi iyi oluyorum bi kötü ruh halim işte kontrolden geldim yumurtam 13 olmuş çarşamba bidaha kontrol cuma aşılama heralde ya 2 gün 50 50 iğne vurulucam bi 50lik için tekrar iğne aldım 235 tl toplam 500 geldi iğneler bide aşılama 1,5 etti 2 tl

benimde durumlar karışık eşim çarşamba iş görüşmesine istanbula gidiyor şartlar uyarsa bizimde yer değiştirme durumu ortaya çıkacak bende uzaklaşmadım ama rabbim ne yazmışsa o olur

özelde sanırım ondan bu kadar tutmuştur çünkü benim 500 tutmuştu

benimde durumlar karışık eşim çarşamba iş görüşmesine istanbula gidiyor şartlar uyarsa bizimde yer değiştirme durumu ortaya çıkacak bende uzaklaşmadım ama rabbim ne yazmışsa o olur

ya hayırlısı olsun ama istanbuldan başka biyerde yapamam diyordum bakalım inşallah ondan sonra temelli kalmayız..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

ya hayırlısı olsun ama istanbuldan başka biyerde yapamam diyordum bakalım inşallah ondan sonra temelli kalmayız..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

evet canım bende sadece 2 yıl bodrumda kalmıştım orasıda buraya yakın özledikce geliyorduk bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…