- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.641
canım hayırlısı olsun, sapasağlam bi şekilde bebişini görürsün inşallah... benim karnım sürekli ağrıyo,adet sancısı gibi...doktor yerleşme ağrısı normal dedi,bu arada sende progesteron kullanıyomusun?
günaydın bengole canım nasılsın nasıl gidiyorrr
günaydın canım allaha şükürler olsun iyiyim seni sormalı sende durumlar nasıl
_?
kendine dikkat et bengole
günaydın gül tşk canım kendime dikkat ediyorum ama allahın taktiri ilahisi kısmetimizde ne yaşayacagımızı bilemeyiz
sen nasılsın canım
iyiym canım çok şükür bi yaramazlık yokk eşimle konustum ekım gibi diyorrr bu yaz tatlıl yapcakmısız bakalımnemde çok fazla üstüne gitmek istemıyorum galıba korkuyor onun için uzatıyorr tatlı bahane gibi geldı.keçi boynuzu pekmezi falab aldım onu yiyorr iştee.belkı amelıyata gerek kalmadan bebişim gelir rabbıme dua ediyorumm.şimdi hastalıgım bittsin meryem suresıne başlıyacam bakalım belkı bebişim gelirr
banamı yazdın gülemi anlamadım canım
selam kızlar nasılsınız
pardon sana y7azdım canım nasılsın nasıl gidiyor
keyfin saglıgın durumun nasıl _?
saol bengolecim egelim başınız saolsun Allah rahmet eylesin
slm canım kardeşim hoşgeldin nasılsın tatlım nasıl gidiyor canım arkadaşım
sağol canım sen nasılsın
canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende doktordan geldim cuma aşılama yaparlar heralde iyi gidiyo şimdilik ama bbiyandanda morelim bozuk haftaya pazartesi ankaraya gidiyoruz eşimin orda 3 ay görevi çıktı bizde kayınvalidemde kalıcaz belki ondan sonra temellli yerleşebiliriz diyo eşim ama benim ailem burda burda doğdum büyüdüm napıcam bilmiyorum bide aşılama üstüne geldi o halde yola çıkıcam hayırlısı olsun artık yapıcak bişeyim yok
ben nasıl olucağımı şaşırdım egelim bi iyi oluyorum bi kötü ruh halim işte kontrolden geldim yumurtam 13 olmuş çarşamba bidaha kontrol cuma aşılama heralde ya 2 gün 50 50 iğne vurulucam bi 50lik için tekrar iğne aldım 235 tl toplam 500 geldi iğneler bide aşılama 1,5 etti 2 tl
benimde durumlar karışık eşim çarşamba iş görüşmesine istanbula gidiyor şartlar uyarsa bizimde yer değiştirme durumu ortaya çıkacak bende uzaklaşmadım ama rabbim ne yazmışsa o olur
ya hayırlısı olsun ama istanbuldan başka biyerde yapamam diyordum bakalım inşallah ondan sonra temelli kalmayız..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?