Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım canını sıkma inan ben tüp bebek yaptırdıgımda bir hafta sonra işbaşı yaptım hergün yarımsaat gidiş geliş koşuşturma yorgunluk ama allahın taktiri ilahisi kısmetinde ne varsa onu yaşarsın bir bebek olacaksa kısmetinde her ne olursa olsun bebek tutunur korma üzülme tedirgin olma bebeyede yansımasın canım arkadaşım dikkat et kendi,ne hayırlısı neyse o olsun rabbim seninle olsun dilerim bu defa tutar ve sende eşinde onu saglık içinde büyütürsünüz

canım benim hayırlısı olsun biliyorsun biz tedavi aşamasındayız stres bizleri çok etkiliyor bende bugün doktora gittim yumurtalarımın azaldığını daha önce söylemiştim sadece 1 yumurtam büyüyor 16 olmuş çarşamba tekrar kontrol dedi cuma ya da cumartesi aşılama olacak inşallah hayırlı sonuç alırız
ha bu arada salı günü akşamı mutlaka ilişki önerdi bana sana bir şey dedi mi?

güzel dileklerin için cok sagol canım benım allah razı olsuj bitanem cok sagolll.yok ben 23 yasındayım canımm eşimde 24.belkide haklısın fazla üstünen gitmemk lazımm.neyse 3-4ay bı dınlenelım bakalım belkı melegım gelirrr :)

merhaba arkadaşlar,

bugün hiç giremedim malesef. şimdi şöyle bir baktım. haftasonuda pek muhabbet olmamış anlaşılan.

egeli başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin aileye.

ecrin canım,

daha çok gençmişsiniz bukadar kasma kendini. bekle biraz bakalım. eşin haklı bir tatil yapın belki o arada kendiliğinden gelir bebişin. olmazsa sonbaharda ameliyata razı olmuş zaten eşin. bukadar üsteleme canım. biliyorum insan özlemle bekliyor ama biraz daha sabret canım.

emenne hayatım hayırlısı olsun. aşılama için bir yumurta yeterli zaten. inşallah bu sefer tutar canım.

estamp canım,çizelgen çok güzel olmuş. hayırlısıyla Allah kucağınada almak nasip etsin hayatım.

kızlar Pınardan haber yok herhalde. aşılaması yapıldımı girmemiş hiç haftasonu.

ben çıkıyorum arkadaşlar. akşam girerim görüşürüz inşallah.

şimdilik hepinize iyi akşamlar,

kendini üzme tatlım hakkında hayırlısı neyse o olsun bu arada yaşın gerçekten çok küçük canını sıkma herşeyin bir zamanı var dilerim inşallah bebeyin kendiliginden olur

canım biliyorum stres yaramıyo ama elde değil işte senin tedavi iyi gidiyo benimkinden benimde 1 yumurta 13mm olmuş bende cuma veya c.tesi olurum diye tahmin ediyorum ama bana hemşire tedavi başından ilişki yasak dedi ama biz uymadık buğünden perize başladık okadar zaman sperm kalitesi iyi olmazki niye böyle bişey dediler anlamadım salı günü içinde bişey demediler çarşamba bidaha kontrolüm var bakalım nedicek iğneleride 4 kez 75 vuruldum 2 kez 50 şimdi tekrar 2 kez 50 verdi sırf 30mm için iğne aldım ya 480 mm puregon iğneler bugünde 50 daha vuruldum yarına bi 50 daha vurulmam lazım

nasılsın bengolecim iyimisin fazla yorma kendini bitanem

tşk ben iyim canım fazla yorulmuyorum iş yerinden çıktım şimdi eve geldim msajını gördüm cevaplamak istedim nasılsın canım nasıl oldu durumun nasıl umarım iyisindir kendine iyi bak canım arkadaşıma.s.a.s.a.s.a.s.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........100.................100......................0
pınar.............500
gamsem.......100
tatlıcık..........100
estamp.........200
gül...............100
ayşe c..........200
ecrin.............200
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100..................0
sibel..............500
murse............750
minaa............144
bengole.........100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…