- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.661
canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende doktordan geldim cuma aşılama yaparlar heralde iyi gidiyo şimdilik ama bbiyandanda morelim bozuk haftaya pazartesi ankaraya gidiyoruz eşimin orda 3 ay görevi çıktı bizde kayınvalidemde kalıcaz belki ondan sonra temellli yerleşebiliriz diyo eşim ama benim ailem burda burda doğdum büyüdüm napıcam bilmiyorum bide aşılama üstüne geldi o halde yola çıkıcam hayırlısı olsun artık yapıcak bişeyim yok
eh işte bengole selam murse hafta soum yoğun geçti eşimin halası vefat etti oraya gidip geliyorum uykusuzluktan yorgunkuktan başım ağrıyor kafam dağılsın diye buraya geldim bende
ben nasıl olucağımı şaşırdım egelim bi iyi oluyorum bi kötü ruh halim işte kontrolden geldim yumurtam 13 olmuş çarşamba bidaha kontrol cuma aşılama heralde ya 2 gün 50 50 iğne vurulucam bi 50lik için tekrar iğne aldım 235 tl toplam 500 geldi iğneler bide aşılama 1,5 etti 2 tl
canım arkadaşım dilerim rabbim sana en kısa zamanda bebiş veriri senden fazla eşinin üzerine gitme oluruna bırak bir kaç ay dinlen eyer senin yaşın ve eşinin yaşı büyük degilse ama eyer eşinin yaşı büyükse askıya almayın ok canım inşallah tedavilere gerek kalmadan anne olursun canım
güzel dileklerin için cok sagol canım benım allah razı olsuj bitanem cok sagolll.yok ben 23 yasındayım canımm eşimde 24.belkide haklısın fazla üstünen gitmemk lazımm.neyse 3-4ay bı dınlenelım bakalım belkı melegım gelirrr :)
canım benim hayırlısı olsun biliyorsun biz tedavi aşamasındayız stres bizleri çok etkiliyor bende bugün doktora gittim yumurtalarımın azaldığını daha önce söylemiştim sadece 1 yumurtam büyüyor 16 olmuş çarşamba tekrar kontrol dedi cuma ya da cumartesi aşılama olacak inşallah hayırlı sonuç alırız
ha bu arada salı günü akşamı mutlaka ilişki önerdi bana sana bir şey dedi mi?
canım hayırlısı olsun, sapasağlam bi şekilde bebişini görürsün inşallah... benim karnım sürekli ağrıyo,adet sancısı gibi...doktor yerleşme ağrısı normal dedi,bu arada sende progesteron kullanıyomusun?
kapatmam lazım yemek yapıp cenaze evine götürücem bugün giremem heralde öptüm canım
güzel dileklerin için cok sagol canım benım allah razı olsuj bitanem cok sagolll.yok ben 23 yasındayım canımm eşimde 24.belkide haklısın fazla üstünen gitmemk lazımm.neyse 3-4ay bı dınlenelım bakalım belkı melegım gelirrr :)
canım benim hayırlısı olsun biliyorsun biz tedavi aşamasındayız stres bizleri çok etkiliyor bende bugün doktora gittim yumurtalarımın azaldığını daha önce söylemiştim sadece 1 yumurtam büyüyor 16 olmuş çarşamba tekrar kontrol dedi cuma ya da cumartesi aşılama olacak inşallah hayırlı sonuç alırız
ha bu arada salı günü akşamı mutlaka ilişki önerdi bana sana bir şey dedi mi?
nasılsın bengolecim iyimisin fazla yorma kendini bitanem
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız ben tefriciyemi bitirdim. Allah Kabul Etsin Kızlar
iyi akşamlar kartopu nasılsın canım kardeşim allah kabul etsin inşallah en kısa zamand bende bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?