Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor hayatım. işyerinde çok yormuyorsun kendini değilmi?

canım arkadaşım ben iyiyim iş yerinde fazla yormuyorum kendmi şirketteki müdürüm ve patronum çok iyi insanlar benim hamileligimi ögrendikten sonra bir klasörü kaldırıp indirmeme kızıyorlar dikkat et kendine diyor allah razı olsun şirkettedi partonlarımdan ve arkadaşlarımdan

bu arada dua okudum ama sayısını iş yerinde unuttum diye bugece uyumadan önce okuyacagım

canım ben çıkıyorum bugün çok oturdugumdan dolayı agrım var kusura bakmazsan dinlenecegim kendine iyi bak canım arkadaşım herkese slm söyle byyy

merhaba arkadaşlar,

bugün hiç giremedim malesef. şimdi şöyle bir baktım. haftasonuda pek muhabbet olmamış anlaşılan.

egeli başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin aileye.

sağol canım evet hafta sonu herkez firarmış bende cenazede olduğumdan giremedim duamı hafta sonu bitiririm diyoordum ama durum değişince 300 okumuştum 450 kaldı onuda perşembeye kalmaz bitiricem

İyim bitanem teşekkürler. bende eşimle konuştum ilk adetimin bitiminde bahçeciğe gidip konuşcağız zaten hemen tedaviye başlamıyorlarmış bir ay sonra başlıyorlar. o arada vitamin falan veriyorlarmış hayırlısı artık

Canlarım okadar yogunum ki...evdeki bütün alet edevat isyanda kornis düştü mutfak boruları patladı buarada da esimin dedesi geldi misafir misafir üstüne kayinvalidemlerde bide hastalandım oooh bal kaymak oldu üstüne:) doğal olarak duamı okuyamiyorum kızlar aranızda paylaşın diye hbr verim dedim buarada tedaviye başladım ama bnm aşılama diğer aya kaldı kızlar medicalpark gidiyorum biliyosunuz Dr. Um çok tatlı bı bayan herseyi çok detaylı ve esprili bı dille anlattı saolsunlar bgn tahlil verdim 5tane test testler:fsh,LH,prolaktin,TSH,estradiol bilginiz varmi sormayı unuttum bunları bide haftaya Pazartesi rahim filmim var okonudada çok rahatlatti beni bakalım 2kez asilams başarısız olursa tüp için tekrar görüşeceğiz yani buay tahlil vs.ile gecicek bakalım eğelim basınız saolsun buarada

canım keçiboynuzunu sıcak sütle karıştırıp içince,farklı güzel bişey oluyodu,tavsiye edrim,eşim öyle içti hep.İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan süpriz yapar bebişin,Allah yardımcımız olsun...

aşılaman hayırlı olsun canım,sende hemen evham yapma eşin nede olsa hemen yerleşicez dememiş,belki demiş.Kendini rahat bırak canım,zaten eşin de istanbula alışkınsa ankarada yapamaz gibi geliyo,artık dediğin gibi hayırlısı....

maaşallah canım...inşallah o yumiş hayırlısıyla bebiş olur...

canım hayırlı olsun aşılaman,doktorum aşılamadan önce ilişki yok aşılama sonrasında 2 gün ilişki demişti bana...senin doktorun öncemi sonramı ilişki dedi anlamadım.

canım o hormon tahlillerininin tamamını defalarca yaptırdım ben.fsh ve lh yumurta rezervlerini ve yumurta üretimini uyaran hormonlarla ilgili, tsh tiroid bezleriyle ilgili bi hormon dengesizliği yumurtlamayı bozuyo,estradiolün diğer adı östrojen hormonu normalde adet döneminde düşüyo,sonra yavaş yavaş artıyo ,yumurtaları çatlatıyo sonrada.
prolaktin ise süt hormonu,bu hormon fazlaysa göğüslerden süt gelebiliyo,hani süt korur derler ya fazla prolaktin hormonu da yumurtlama dengesini bozuyor.
ben araştırma hastanesinde olduğum için mi bilmiyorum aşılamamamı, bu tesleri onlarca kez yaptırdım ,hiç ücret farkı ödemeden hemde...
Rabbim yardımcın olsun canım....

Estampcim nasıl gidiyor gebelik???

uyku, biraz da bel ağrısı var.başkada bişey anlamadım daha...
geçmişi okuyodum biraz geç gördüm kusura bakma canım,sen nasılsın?
bu arad o hormonlarla ilgili bişeyler yazdım bildiklerimi..
inşallah yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…