- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.681
Canım nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor hayatım. işyerinde çok yormuyorsun kendini değilmi?
başın sağolsun canım kardeşim allah kalanlara uzun ömür versin allah tahsilatını af ettsin kendine iyi bak byyy
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
merhaba arkadaşlar,
bugün hiç giremedim malesef. şimdi şöyle bir baktım. haftasonuda pek muhabbet olmamış anlaşılan.
egeli başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin aileye.
tşk ben iyim canım fazla yorulmuyorum iş yerinden çıktım şimdi eve geldim msajını gördüm cevaplamak istedim nasılsın canım nasıl oldu durumun nasıl umarım iyisindir kendine iyi bak canım arkadaşıma.s.a.s.a.s.a.s.
iyiym canım çok şükür bi yaramazlık yokk eşimle konustum ekım gibi diyorrr bu yaz tatlıl yapcakmısız bakalımnemde çok fazla üstüne gitmek istemıyorum galıba korkuyor onun için uzatıyorr tatlı bahane gibi geldı.keçi boynuzu pekmezi falab aldım onu yiyorr iştee.belkı amelıyata gerek kalmadan bebişim gelir rabbıme dua ediyorumm.şimdi hastalıgım bittsin meryem suresıne başlıyacam bakalım belkı bebişim gelirr
canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bende doktordan geldim cuma aşılama yaparlar heralde iyi gidiyo şimdilik ama bbiyandanda morelim bozuk haftaya pazartesi ankaraya gidiyoruz eşimin orda 3 ay görevi çıktı bizde kayınvalidemde kalıcaz belki ondan sonra temellli yerleşebiliriz diyo eşim ama benim ailem burda burda doğdum büyüdüm napıcam bilmiyorum bide aşılama üstüne geldi o halde yola çıkıcam hayırlısı olsun artık yapıcak bişeyim yok
ben nasıl olucağımı şaşırdım egelim bi iyi oluyorum bi kötü ruh halim işte kontrolden geldim yumurtam 13 olmuş çarşamba bidaha kontrol cuma aşılama heralde ya 2 gün 50 50 iğne vurulucam bi 50lik için tekrar iğne aldım 235 tl toplam 500 geldi iğneler bide aşılama 1,5 etti 2 tl
canım benim hayırlısı olsun biliyorsun biz tedavi aşamasındayız stres bizleri çok etkiliyor bende bugün doktora gittim yumurtalarımın azaldığını daha önce söylemiştim sadece 1 yumurtam büyüyor 16 olmuş çarşamba tekrar kontrol dedi cuma ya da cumartesi aşılama olacak inşallah hayırlı sonuç alırız
ha bu arada salı günü akşamı mutlaka ilişki önerdi bana sana bir şey dedi mi?
estamp canım,çizelgen çok güzel olmuş. hayırlısıyla Allah kucağınada almak nasip etsin hayatım.
Canlarım okadar yogunum ki...evdeki bütün alet edevat isyanda kornis düştü mutfak boruları patladı buarada da esimin dedesi geldi misafir misafir üstüne kayinvalidemlerde bide hastalandım oooh bal kaymak oldu üstüne:) doğal olarak duamı okuyamiyorum kızlar aranızda paylaşın diye hbr verim dedim buarada tedaviye başladım ama bnm aşılama diğer aya kaldı kızlar medicalpark gidiyorum biliyosunuz Dr. Um çok tatlı bı bayan herseyi çok detaylı ve esprili bı dille anlattı saolsunlar bgn tahlil verdim 5tane test testler:fsh,LH,prolaktin,TSH,estradiol bilginiz varmi sormayı unuttum bunları bide haftaya Pazartesi rahim filmim var okonudada çok rahatlatti beni bakalım 2kez asilams başarısız olursa tüp için tekrar görüşeceğiz yani buay tahlil vs.ile gecicek bakalım eğelim basınız saolsun buarada
Estampcim nasıl gidiyor gebelik???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?