Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok saol cnm aydınlandım sayende ben cikmisim sen yazmışsın denk gelemedik bı türlü onlar güzel tatlı seyler arkadasım aaah o belirtileri yasamak için nelere katlanıyoruz ALLAH seni ve tüm hamislerimizi nazarlardan korusun ins

iyiyim canım evet az önce okudum derler ya pişmiş tavuğun başına bile gelmez terslik üstüne terslik allah beterinden korusun sağlığın yerinde olsunda takma boşver zaten yeterince takacak şeyimiz bol

Eğelim bn çıkıyorum canım bnmki yatağın icinde tel. Elimde kiziuo tekrar basınız saolsun çok öptüm bı gün. Sırf muhabbet için internet Cafe'ye gitcrm kiki:))) hade iki gecelere arkadasım

iyiyim canım evet az önce okudum derler ya pişmiş tavuğun başına bile gelmez terslik üstüne terslik allah beterinden korusun sağlığın yerinde olsunda takma boşver zaten yeterince takacak şeyimiz bol
Elhamdulillah i̇yiyim şimdi o ası günler geride kaldı oluruna bıraktım herseyi mevla neylerde güzel eyler mantığına teslimim her ser gibi görünen bişeyde mutlak sizin göremediğiniz hayırlar gizlidir die okumuştum biyerde onun için kasmaya gerek yok yaz da geliuo icim kıpır kıpır olsun varsın hallolucak seyler ev halleri amaaaan B'nden eşimden sağlığımdan önemli diiil yaa oh be nadi rahatlıyorum buraya yazarken opuldunuz fistiklarrrr

canım hayırlı olsun aşılaman,doktorum aşılamadan önce ilişki yok aşılama sonrasında 2 gün ilişki demişti bana...senin doktorun öncemi sonramı ilişki dedi anlamadım.

canım ben cuma akşamı ya da cumartesi aşılama olacam doktor salı günü ilişki önerdi hani 3 gün pehriz olsun diye mi acaba bilemiyorum

hoşgeldin canım günaydınlar iyiyim çok şükür sen nasılsın seninle tedavimiz hemen hemen aynı gidiyor bakalım hayırlısıyla inşallah meleklerimiz gelir

hoşbulduk saol bende iyiyim evet aynı gidiyoruz inşallah hamile olduğumuzun müjdesinide aynı gün veririz hayırlısıyla inşallah .Rabbim meleklerimizi bizlere nasip eder..

canım ben cuma akşamı ya da cumartesi aşılama olacam doktor salı günü ilişki önerdi hani 3 gün pehriz olsun diye mi acaba bilemiyorum

canım belki periz olsun diye ilişki önermiştir bizede tedavi başından beri ilişki yasak dedi bize saçma geldi doktorda demeddi yalnız iğneyi gösteren hemşire dedi ama biz aşılamaya 3 gün kala daha iyi olur diye uymadık dediklerine sonuçta 3 gün yetiyo hem daha kaliteli oluyo fazla kalan sperm ölüyomuş zaten..

evet canım bende öyle düşünüyorum bize o nedenle 3 gün kala ilişki önerdi sanırım
peki sen ilaç kullanıyormusun eşine bişey verdimi

teşekkürler canım benım cok sagol öylede denerım sagoll .

hoşbulduk saol bende iyiyim evet aynı gidiyoruz inşallah hamile olduğumuzun müjdesinide aynı gün veririz hayırlısıyla inşallah .Rabbim meleklerimizi bizlere nasip eder..

amin canım inş..2müjdelı haber almıs oluruz ne güzel olur valla :)

hoşgeldiniz kızlar bengola, ecrin nasılsınız keyifler iyidir inşallah

günaydın canım iyiyim canım çok sagol keyıfelrde iyi sen nasılsın

hepinize günaydın arkadaşlar

günaydın canım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........100.................100......................0
pınar.............500
gamsem.......100
tatlıcık..........100
estamp.........200
gül...............100
ayşe c..........200
ecrin.............200
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100..................0
sibel..............500
murse............750
minaa............144
bengole.........100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…