- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.701
uyku, biraz da bel ağrısı var.başkada bişey anlamadım daha...
geçmişi okuyodum biraz geç gördüm kusura bakma canım,sen nasılsın?
bu arad o hormonlarla ilgili bişeyler yazdım bildiklerimi..
inşallah yardımcı olabilmişimdir...
inat ettim çıkmadım sonunda yaşam işaretini gördüm.:))))))))))
:))))))) hehe canım burdayim ben buarada basınız saolsun tekrar ALLAH rahmet eylesin ins
sağol canım amin
Elhamdulillah i̇yiyim şimdi o ası günler geride kaldı oluruna bıraktım herseyi mevla neylerde güzel eyler mantığına teslimim her ser gibi görünen bişeyde mutlak sizin göremediğiniz hayırlar gizlidir die okumuştum biyerde onun için kasmaya gerek yok yaz da geliuo icim kıpır kıpır olsun varsın hallolucak seyler ev halleri amaaaan B'nden eşimden sağlığımdan önemli diiil yaa oh be nadi rahatlıyorum buraya yazarken opuldunuz fistiklarrrriyiyim canım evet az önce okudum derler ya pişmiş tavuğun başına bile gelmez terslik üstüne terslik allah beterinden korusun sağlığın yerinde olsunda takma boşver zaten yeterince takacak şeyimiz bol
canım hayırlı olsun aşılaman,doktorum aşılamadan önce ilişki yok aşılama sonrasında 2 gün ilişki demişti bana...senin doktorun öncemi sonramı ilişki dedi anlamadım.
günaydın canlarım güzel bi gün geçirirsiniz inşallah..emennecim nasılsın?
hoşgeldin canım günaydınlar iyiyim çok şükür sen nasılsın seninle tedavimiz hemen hemen aynı gidiyor bakalım hayırlısıyla inşallah meleklerimiz gelir
canım ben cuma akşamı ya da cumartesi aşılama olacam doktor salı günü ilişki önerdi hani 3 gün pehriz olsun diye mi acaba bilemiyorum
canım belki periz olsun diye ilişki önermiştir bizede tedavi başından beri ilişki yasak dedi bize saçma geldi doktorda demeddi yalnız iğneyi gösteren hemşire dedi ama biz aşılamaya 3 gün kala daha iyi olur diye uymadık dediklerine sonuçta 3 gün yetiyo hem daha kaliteli oluyo fazla kalan sperm ölüyomuş zaten..
canım keçiboynuzunu sıcak sütle karıştırıp içince,farklı güzel bişey oluyodu,tavsiye edrim,eşim öyle içti hep.İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan süpriz yapar bebişin,Allah yardımcımız olsun...
hoşbulduk saol bende iyiyim evet aynı gidiyoruz inşallah hamile olduğumuzun müjdesinide aynı gün veririz hayırlısıyla inşallah .Rabbim meleklerimizi bizlere nasip eder..
hoşgeldiniz kızlar bengola, ecrin nasılsınız keyifler iyidir inşallah
hepinize günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?