- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.721
evet canım bende öyle düşünüyorum bize o nedenle 3 gün kala ilişki önerdi sanırım
peki sen ilaç kullanıyormusun eşine bişey verdimi
merhabalar
kızlar dün kontrolüm vardı. 12 günümdü. biri 20 biri 21 olmak üzere 2 yumurta gelişmiş gece çatlama iğnesini vurdum. yarın aşılama yapılacak ama dr dedi ki rahim zarın ince aşılama günü tekrar bakalım. gebeliğe engel değil dedi ama bildiğim kadarıyla tutunmaya engel.
verdi canım eşimle beraber kullanıyoruz zinco c. ve folbiol folik asit yani onuda yarısını kırıp yarı yarıya içiyoruz...inşallah bu ay Rabbim bizide sevindirir güzel meleklerimisin müjdesini eşlerimize vermek nasip olur.
merhabalar
kızlar dün kontrolüm vardı. 12 günümdü. biri 20 biri 21 olmak üzere 2 yumurta gelişmiş gece çatlama iğnesini vurdum. yarın aşılama yapılacak ama dr dedi ki rahim zarın ince aşılama günü tekrar bakalım. gebeliğe engel değil dedi ama bildiğim kadarıyla tutunmaya engel.
murse nasılsın canım_?
slm emenne nasılsın _?
kızlar görüşürüz ben dışarı çıkıcam pazarada gidicem öptüm hepinizi kib aeo duanında 400 okudum 350 kaldı onuda perşembeye kadar bitiririm ve aşılama yaptıranlar için 1 er yasin okucam sonra.....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........100.................100......................0
pınar.............500
gamsem.......100
tatlıcık..........100
estamp.........200
gül...............100
ayşe c..........200...................200......................0
ecrin.............200
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100..................0
sibel..............500
murse............750
minaa............144
bengole.........100
egeli başınız sağolsun allah başka acı vermesinn..... Aşılama yaptıran can arkadaşlarım rabbim sizinle olsun dualarımızı kabul edip hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsinn.....
Ben hala hastalanmadım ??? Allah büyüktür vardır bundada bi hayır diyip bekliyorum........
egeli başınız sağolsun Allah başka acı vermesinn..... aşılama yaptıran can arkadaşlarım Rabbim sizinle olsun dualarımızı kabul edip hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsinn.....
ben hala hastalanmadım ??? Allah büyüktür vardır bundada bi hayır diyip bekliyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?