Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar
kızlar dün kontrolüm vardı. 12 günümdü. biri 20 biri 21 olmak üzere 2 yumurta gelişmiş gece çatlama iğnesini vurdum. yarın aşılama yapılacak ama dr dedi ki rahim zarın ince aşılama günü tekrar bakalım. gebeliğe engel değil dedi ama bildiğim kadarıyla tutunmaya engel.

evet canım bende öyle düşünüyorum bize o nedenle 3 gün kala ilişki önerdi sanırım
peki sen ilaç kullanıyormusun eşine bişey verdimi

verdi canım eşimle beraber kullanıyoruz zinco c. ve folbiol folik asit yani onuda yarısını kırıp yarı yarıya içiyoruz...inşallah bu ay Rabbim bizide sevindirir güzel meleklerimisin müjdesini eşlerimize vermek nasip olur.

iyi canım maşallah 2 yumurtan gelişmiş inşallah tutunur meleğin sana endişe etme Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin güzel haberini alırız inşallah.

amiiiiiiiin canım inşallah duana amin diyorum Rabbim sevindirsin hepimizi

yumurtalarının durumu çok güzel maşallah diyelim canım benim sadece 1 yumurtam büyüyor Allahım ol derse hiç yoktan da olur inşallah rabbim meleklerimize kavuşturur bizleri

slm kızlar nasılsınız_??? keyfiniz saglıgınız nasıl kusura bakmayın şirkette oldugum için sık sık yazamıyorum

tşk.
yumurtalarım durumu iyide rahim inceliği sorun.12.günümde 4,30 mm ölçtü. döllenme olsa bile yerleşmeye engelmiş. rahimde tutunamıyormuş incelik olduğu zaman.

murse nasılsın canım_?

iyiyim canım saol sen nasılsın dikkat et kendine çalışırken yorulma fazla hoş gerçi senin patronların maşallah çok iyiler sana yardımcı oluyolar inşallah hep böyle gider bende birazdan pazara gidicem he buarada canım ben aşılamadan sonra ben annemde kalıcam bu ayın sonuna kadar eşim tek gidicek ankaraya mayısın 29 sınava gelicek ozaman birlikte gişdicez ama buarada onu çok özlücem napim katlanıcağız ilk aşılamamdada aynısı olmuştu aşılamadan sonra yola çıkmıştık busefer risk almak istemiyorum...

kızlar görüşürüz ben dışarı çıkıcam pazarada gidicem öptüm hepinizi kib aeo duanında 400 okudum 350 kaldı onuda perşembeye kadar bitiririm ve aşılama yaptıranlar için 1 er yasin okucam sonra.....

güle güle canım şimdiden Allah kavuştursun diyeyim zor bir durum ama inşallah aşılaman olumlu sonuç verir de eşine çok güzel bir sürpriz yaparsın

ben bitirdim canlarım hepinizi öptüm

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........100.................100........... ...........0
pınar.............500
gamsem.......100
tatlıcık..........100..................100......................0
estamp.........200
gül...............100
ayşe c..........200...................200.............. ......0
ecrin.............200
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100......... .........0
sibel..............500
murse............750
minaa............144
bengole.........100

egeli başınız sağolsun Allah başka acı vermesinn..... aşılama yaptıran can arkadaşlarım Rabbim sizinle olsun dualarımızı kabul edip hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsinn.....

ben hala hastalanmadım ??? Allah büyüktür vardır bundada bi hayır diyip bekliyorum........

canım ya doktora gitmedin mi neden hastalanmadın ciddi bir sorun yoktur inşallah belki de hamilesin çok geç yumurtladın döllenme de geç oldu belki ne dersin

niye bu kadar uzadı tatlıcık doktorunla konuştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…