- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.741
canım ben cuma akşamı ya da cumartesi aşılama olacam doktor salı günü ilişki önerdi hani 3 gün pehriz olsun diye mi acaba bilemiyorum
canım ya doktora gitmedin mi neden hastalanmadın ciddi bir sorun yoktur inşallah belki de hamilesin çok geç yumurtladın döllenme de geç oldu belki ne dersin
merhabalar
kızlar dün kontrolüm vardı. 12 günümdü. biri 20 biri 21 olmak üzere 2 yumurta gelişmiş gece çatlama iğnesini vurdum. yarın aşılama yapılacak ama dr dedi ki rahim zarın ince aşılama günü tekrar bakalım. gebeliğe engel değil dedi ama bildiğim kadarıyla tutunmaya engel.
muhtemelen öyledir canım,spermler 2 günlükken kaliteli oluyomuş, bu arada aşılama sonrasında olan ilişkiden yarım saat yada bi saat önce eşin sert bi kahve içsin spermler dahada hızlanıyomuş canım,Hayırlısıyla:jeyyar:
niye bu kadar uzadı tatlıcık doktorunla konuştun mu?
verdi canım eşimle beraber kullanıyoruz zinco c. ve folbiol folik asit yani onuda yarısını kırıp yarı yarıya içiyoruz...inşallah bu ay Rabbim bizide sevindirir güzel meleklerimisin müjdesini eşlerimize vermek nasip olur.
Türk kahvesi demi canım ::))))))
canım bazen uzayabiliyo onun için çok endişe etmiyorum 2 yıldır prolaktinle uğraşıyorum o yükselince göğüste süt oluşuyo ve bedenim kendini anne sanıp süt koruyo ve adeti geciktiriyo..... bu ay aşılama düşünüyodum.... bakalım Allah nezaman nasip edicek tedavimi? hiç bişi planladığın gibi gitmiyo.......
neskafe de olursırnaşık şey
geçmiş olsun canım...
2 yıldır aynısı bendede var,bu prolaktin yüksekliği için kaç kutu dostinex bitirdim,yinede süt geliyodu,bi türlü geçmiyo canım ama moralini bozma demekki hamilelik için kesin bi engel değil,ki şu anda bile süt var göğsümde...
emennecim merabalar nasılsın?
yaa sendedemi vardı?? aslında evet dr engel değil diyo sadece bazen işte adet geciktiriyo.... bende çok dostinex kullandım bide paradol mi ne var o beni çok sarstı dostinexe alıştı bünyem daha rahat kullanıyorum.....
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah
onun için sana rahime fitil şeklinde konan progesteron verir doktorun canım merak etme, o rahmi kalınlaştırıyor... hayırlı olsun tabii bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?