Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben cuma akşamı ya da cumartesi aşılama olacam doktor salı günü ilişki önerdi hani 3 gün pehriz olsun diye mi acaba bilemiyorum

muhtemelen öyledir canım,spermler 2 günlükken kaliteli oluyomuş, bu arada aşılama sonrasında olan ilişkiden yarım saat yada bi saat önce eşin sert bi kahve içsin spermler dahada hızlanıyomuş canım,Hayırlısıyla:jeyyar:

canım ya doktora gitmedin mi neden hastalanmadın ciddi bir sorun yoktur inşallah belki de hamilesin çok geç yumurtladın döllenme de geç oldu belki ne dersin

tam olarak emin değilim ama prolaktinim yükselmiş olabilir bunun ölçümü içinde adet olmam lazım yani daha öncede bazen gecikiyodu bu hormonum yükselince....

işte ya bebek varsa diye herhangi bi kürde uygulamak istemiyorum gerçi 2 gebelik bi kan testi yapmıştım 1 gebelik hafif silik çıktı ama diğer kan ve idrar negatif....
vardır Rabbimin bi bildiği....

onun için sana rahime fitil şeklinde konan progesteron verir doktorun canım merak etme, o rahmi kalınlaştırıyor... hayırlı olsun tabii bu arada...

Türk kahvesi demi canım ::))))))

niye bu kadar uzadı tatlıcık doktorunla konuştun mu?

canım bazen uzayabiliyo onun için çok endişe etmiyorum 2 yıldır prolaktinle uğraşıyorum o yükselince göğüste süt oluşuyo ve bedenim kendini anne sanıp süt koruyo ve adeti geciktiriyo..... bu ay aşılama düşünüyodum.... bakalım Allah nezaman nasip edicek tedavimi? hiç bişi planladığın gibi gitmiyo.......

aminnn canım inşallah...

geçmiş olsun canım...
2 yıldır aynısı bendede var,bu prolaktin yüksekliği için kaç kutu dostinex bitirdim,yinede süt geliyodu,bi türlü geçmiyo canım ama moralini bozma demekki hamilelik için kesin bi engel değil,ki şu anda bile süt var göğsümde...

yaa sendedemi vardı?? aslında evet dr engel değil diyo sadece bazen işte adet geciktiriyo.... bende çok dostinex kullandım bide paradol mi ne var o beni çok sarstı dostinexe alıştı bünyem daha rahat kullanıyorum.....

işin tuhaf tarafı hapı bitiriyorum ama sonra yine yükseliyo, bende prolaktinle debelleşmeyi bırakmıştım,şu hayıt tohumunun çok faydası oluyodu ,sabah akşam demleyip demleyip içtim.Bende dostineksi daha rahat kullandım canım,hayırlısıyla adetini olduktan sonra aşılamaya geç bence, bu meseleyi kafaya takma yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…