Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet hamilelerimiz de burda anlatın bize herşeyi ne yapalım ne yapmayalım yaşantınızda bir değişiklik oldumu hisleriniz duygularınız nasıl anlatın işte herşeyi

cimcimedemi hamiş ayyy geçmişe bakıyrodum çokkk sevindimmmmm...........tebrikler canım Allah ım kucağına almayda nasip etsin...

canım çok sık giremiyorum şimdi okudum teşk ederimmm.darısı hepinizin başına inşş.çok şükğr 2.5 aylık olduu..inanın her gece hepiniz için dua ediyorumm.inş en kısam zamanda hepinizin hamiş haberleini alıcaz burdan..:Saruboceq:

cimcime tek bebek di dimi 2iz degil ya anlatsanıza nasıl göbiş çıktımı

bende tedaviye başladım emennecim ama tahlil film vs.verdi hormon testleri verdi tsh prolaktın vs.şimdi onlara bakmaya calıstım ama beceremedim aşılaamada öbür aya kaldı tabi

hayırlısı olsun canım bende yaptırdım hep o tahlilleri inşallah cuma aşılamam olacak Allahım hepimize evlat sevgisini tattırsın inşallah

emenne canım benim aslında çook bekledıgım kadar degısıklık olmadı o kadar heyacanla bekledgım sey.ama bir sure sonra alısıyosunn.bazen inan unutuyorumm miğdem bulanınca aklıma gelıyoo.heralde hala ınanamıyorum.

canım benim ablamlar da ilk aylarda çok kötü oluyorlar ama sonra düzeliyolardı sende öyle olacaksın kocaman göbişin olacak habire yicen inşallah hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alacaksınız dualarınızla bizimde göbişlerimiz dolacak inşallah

evet hamilelerimiz de burda anlatın bize herşeyi ne yapalım ne yapmayalım yaşantınızda bir değişiklik oldumu hisleriniz duygularınız nasıl anlatın işte herşeyi

hayatımda hiç bi değişikli olmadıki daha bişey anlayamadım ben öyle midem falan bulanmıyo,başımda dönmüyo,türk filmlerindeki gibikaydirigubbakcemile3 zaten daha kese bile görmedik,pazartesi görücem inşallah,herşey şaka gibi geliy sandalyeye uzanıcam ve doktor polikistik görüntü devam ediyo,yumurta yok ayşee haaanım dicek gibi:1no2:
nacizene tavsiyem
hormon düzensizlikleriniz için hayıt tohumu,yumurtlama içinde adetin 3. gününden itibaren 15 gün bal çörek otu tarçın yemeye çalışın sabah aç,akşam yatmadan... benim gibi pko nuz varsa soğan kürü yapın.Eşinizi keçiboynuzuna,ilişkiden öncede kahveye boğunkaydirigubbakcemile3
Allahın şifayı nerden vereceği belli olmaz,ha bide hatırlarsanız ben aşılama yaptrıdığım gün öğleden sonra dua ettirmiştim evde hocaya,duayıda ihmal etmeyein,zaten hep dua ediyoruz birbirimize,İnşallah hepsi kabul olucak...

aşılamayla olmustu dimi ilk aşılamada mı tutmustu??

evet cnm benim 2.aşılamamda oldu.1.şubatta yaptırdım aam özel bi yerdeydı.ve esımıjn degerlerı normalken o gun 4milyon gıbı cıktı sok olmustuk 2.nın mart aytında tup bebek merkezınde yaptırdım ultrasyon eşlğinde iyi bir ekıple oldu esımın sperm normal cıktı ve cok sukur tuttu.o yuzen kızlar ıyı arastırın ve tup bebek merkeızınde yaptırın mutlaka.cunku ben ılk yaptırdıgım yerde esım spem testını baska yere verdı gıttık aldık falan nasıl oldugunu bıle gormedın ne ultrasyon ne bısey...

hayıt hiç kullanmadım tadına kötü diyolar öylemi? bide 1 kaç aydan sonra etki ediyomuşş?

bakalım zaten alıştım artık aslında tamamen bırakıcaktım kafamdan atıcaktım ama işte evde ilaçlarım var onların tarihi geçmeden bi aşılama daha yaptırıym dedim ama şimdide hastalanamıyorum ...... bıraktım Rabbime neylerse güzel eyler o beni benden iyi bilir bana hayırlısını inşallah en kısa zamanda verir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…