- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.761
HoŞgeldİnİz arkadaŞlar ben hep burdayım gelene hoŞgeldİnİz gİdene de gÜle gÜle dİyorum hep
sinir oldum ya internetten bakmaya calışıyorum sonuclara şifreyi yanlış girdim 15dk.beklicem simdik..
cimcimedemi hamiş ayyy geçmişe bakıyrodum çokkk sevindimmmmm...........tebrikler canım Allah ım kucağına almayda nasip etsin...
ne sonucu canım anlamadım
canım çok sık giremiyorum şimdi okudum teşk ederimmm.darısı hepinizin başına inşş.çok şükğr 2.5 aylık olduu..inanın her gece hepiniz için dua ediyorumm.inş en kısam zamanda hepinizin hamiş haberleini alıcaz burdan..:Saruboceq:
aa aramısda 2 tane hamiş var..cimcime senin nasıl gidiyo??
cimcime tek bebek di dimi 2iz degil ya anlatsanıza nasıl göbiş çıktımı
bende tedaviye başladım emennecim ama tahlil film vs.verdi hormon testleri verdi tsh prolaktın vs.şimdi onlara bakmaya calıstım ama beceremedim aşılaamada öbür aya kaldı tabi
evet cnm tek bebek.yook daha eşimde diyo ya senin karnın niye büyümüyü diye:)ben aksine 3 kilo vermişim.çok miğde bulantım var herşeyden tiksindim.sadece galeta yiyorum ama bebişim sağlıklı çok şükür..
evet cnm tek bebek.yook daha eşimde diyo ya senin karnın niye büyümüyü diye:)ben aksine 3 kilo vermişim.çok miğde bulantım var herşeyden tiksindim.sadece galeta yiyorum ama bebişim sağlıklı çok şükür..
hayırlısı olsun canım bende yaptırdım hep o tahlilleri inşallah cuma aşılamam olacak Allahım hepimize evlat sevgisini tattırsın inşallah
evet hamilelerimiz de burda anlatın bize herşeyi ne yapalım ne yapmayalım yaşantınızda bir değişiklik oldumu hisleriniz duygularınız nasıl anlatın işte herşeyi
aşılamayla olmustu dimi ilk aşılamada mı tutmustu??
işin tuhaf tarafı hapı bitiriyorum ama sonra yine yükseliyo, bende prolaktinle debelleşmeyi bırakmıştım,şu hayıt tohumunun çok faydası oluyodu ,sabah akşam demleyip demleyip içtim.Bende dostineksi daha rahat kullandım canım,hayırlısıyla adetini olduktan sonra aşılamaya geç bence, bu meseleyi kafaya takma yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?