- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.781
canım benim ablamlar da ilk aylarda çok kötü oluyorlar ama sonra düzeliyolardı sende öyle olacaksın kocaman göbişin olacak habire yicen inşallah hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alacaksınız dualarınızla bizimde göbişlerimiz dolacak inşallah
evet cnm benim 2.aşılamamda oldu.1.şubatta yaptırdım aam özel bi yerdeydı.ve esımıjn degerlerı normalken o gun 4milyon gıbı cıktı sok olmustuk 2.nın mart aytında tup bebek merkezınde yaptırdım ultrasyon eşlğinde iyi bir ekıple oldu esımın sperm normal cıktı ve cok sukur tuttu.o yuzen kızlar ıyı arastırın ve tup bebek merkeızınde yaptırın mutlaka.cunku ben ılk yaptırdıgım yerde esım spem testını baska yere verdı gıttık aldık falan nasıl oldugunu bıle gormedın ne ultrasyon ne bısey...
canım sakıncası yoksa nerde yaptırdgını söylermisin??[/Q
tabiki canım beylikdüzü medicanada...
hayatımda hiç bi değişikli olmadıki daha bişey anlayamadım ben öyle midem falan bulanmıyo,başımda dönmüyo,türk filmlerindeki gibikaydirigubbakcemile3 zaten daha kese bile görmedik,pazartesi görücem inşallah,herşey şaka gibi geliysandalyeye uzanıcam ve doktor polikistik görüntü devam ediyo,yumurta yok ayşee haaanım dicek gibi:1no2:
nacizene tavsiyem
hormon düzensizlikleriniz için hayıt tohumu,yumurtlama içinde adetin 3. gününden itibaren 15 gün bal çörek otu tarçın yemeye çalışın sabah aç,akşam yatmadan... benim gibi pko nuz varsa soğan kürü yapın.Eşinizi keçiboynuzuna,ilişkiden öncede kahveye boğunkaydirigubbakcemile3
Allahın şifayı nerden vereceği belli olmaz,ha bide hatırlarsanız ben aşılama yaptrıdığım gün öğleden sonra dua ettirmiştim evde hocaya,duayıda ihmal etmeyein,zaten hep dua ediyoruz birbirimize,İnşallah hepsi kabul olucak...
aaah aaah o belirtileri yaşamak ama inanıyorum olucak bi gün...
hayıt hiç kullanmadım tadına kötü diyolar öylemi? bide 1 kaç aydan sonra etki ediyomuşş?
bakalım zaten alıştım artık aslında tamamen bırakıcaktım kafamdan atıcaktım ama işte evde ilaçlarım var onların tarihi geçmeden bi aşılama daha yaptırıym dedim ama şimdide hastalanamıyorum ...... bıraktım Rabbime neylerse güzel eyler o beni benden iyi bilir bana hayırlısını inşallah en kısa zamanda verir.....
tabiki olucak Allahın izniyle... ara sıra eski topicler bakarım,bizim gibi bebiş için açılan topicler falan... maaşallah kızlar 2008 de 2009 da hep bebiş istiyoruz diye yazmışlar ama yeni profil resimlerinde nerdeyse hepsinin bi şekilde kucaklarında bebiş var... tüp,aşı, yada kendiliğinden gelcek bu nazlı bebişlerin hepsi Allahın izniyle,biz sebepler için uğraşıyoruz ve vakit dolduruyoruz bence...
bende muaynanede yaptırmıstım ilkini ne film ne tahlil istemişti bnden ve sok sok sok spermler yıkanmamısda ustelşk daa yeni ögrendik şimdi medicalparktaki dr..aşılama yapılmıs saymıyorum size dedi..şimdi buay tahliiller filmler öbür aya bakıcaz kaç ay gitti öle ALLAHtan yaşımız çok büyük degil ben 24 eşim 28 yasında...
bende muaynanede yaptırmıstım ilkini ne film ne tahlil istemişti bnden ve sok sok sok spermler yıkanmamısda ustelşk daa yeni ögrendik şimdi medicalparktaki dr..aşılama yapılmıs saymıyorum size dedi..şimdi buay tahliiller filmler öbür aya bakıcaz kaç ay gitti öle ALLAHtan yaşımız çok büyük degil ben 24 eşim 28 yasında...
ben hemen etkisini gördüm,zaten 3 4 ay demeden gerek kalmadı şükür,burnumu tıkayıp tek nefeste içiyodum ama çok ta aşırı kötü değil canım
slm kızlar işler çok yogun okumadan hemen katılayım dedim maşallah berekete baksana herkes burda merhaba kızlarrrrrr nasılsınız;;_???
oh ohhhhhh çok güzel ya herkes burada araya çiçeği burnunda anne adaylarımız serpiştirilmiş
KIZLar tsh:3,02
prolaktin:16,53
fsh:5,04
estradiol:38,51
LH:3,45
nasıl sonuclar??
çok tşekürler naım arkadaşım nasıl gidiyor bakıyorum muhabbet güzzel kısakandım yaaa
sağol canım ya eşime söyliymde bugün alsın deniyim bende......
bu arada kimseye söyledinmi hamileliğini ? yanlış hatırlamıyosam öğretmen arkadaşların vardı çok canını sıkan bebek olunca böyle bakımlı olamassın filan diyen çok sinirlenmiştim ozamankötükedihüso biliyolar mı şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?