Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duanın şüphesiz çok büyük etkisi var estampcım sen nerde oturuyodun??bizde yaptırsak o duayı???aşılamadan sona

aslında kendiniz yapıyosunuz büyük bi kısmını,hoca bi amin diyo kaydirigubbakcemile3
okunan duaları ben yazıyım liste şeklinde;
41 yasin
41 fetih suresi
1000 tevhid
1000 ihlas
1000 felak
1000 salavat
1000 nas
4444 tefriciye
okunup bitiyor duadan önce( eşe dosta arkadaşa okutabilirsin senin adına ,tabi sende elinden geldiği kadarını okuycan),sonra gelip hoca dua ediyor 1000er kez el halık ve el evvel isimlerini okutuyo ,binlerce kez besmele okutuyo duada o sırada evde bulunanlara,sonrada hatim iniyosunuz ,sadaka falan veriyosunuz canım...Ben saat 1 de aşılama oldum 2,5da hoca geldi,ağrıdan kıvranoyodum dinlenmem gerekiyodu ama 10 kadar kişiye hiç biş yok gibi davrandım keza o gün annem bile bilmiyodu aşılama olduğumu,halada bilmiyo kimse .Ben iptal edicektim eşim bi hayır var diye tutturdu,bişey olmaz dedi,okuldan arkadaş ayarladı sağolsun hocayı.Yapmaya çalışın,herşey duayla...
bide şu varki duadan sonra hacet namazı kılıp dua ediyosun 2 rekat,ilk rekatta ayetel kürsi,ikincisinde ise 2 ihlas... bu arada ben o duada bu topicteki herkes için dua ettimmm:Saruboceq:
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin kafanızı şişirdim

esatfurullah duanın açmayacağı kapı yok dünya bile dua ile dönüyor der eskiler..estamp sen aşılamanın kaçıncı günü test yaptırdın...

sadece şu dua için yardım eden arkadaşım biliyo,kese görmeden söyleyemiycem galiba...

bunların hepsini okumaya ömrüm yetmezyerimseniben şaka şaka ALLAH büyüktür hayırlsısı bakalım yapmaya çalışırım

:teselli: umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin güzel günler yakında bu bizlerin sınavı sabrın sonu selamettir başa gelen çekilir.... zaman ilacını damla damla verecek allah'ın izniyle mutlu olun umutlu olun... :teselli:

cimcimecim çok saol arkadasım içimi ferahlattın bende inanıyorum olucak ALLAHın izniyle burdaki herkesin hbrini okuyacagız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…