Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabret canım az kalmış beklemek çok zor ama 2 gün öncede çıkarmış,hastanede kan verdiğim hemşire söylemişti,güzel haberler alman dileğiyle inşşşşşşallah....

Amin inşallah bana 15 gün sonra dedi doktor ama 12.günden sonrada belli oluyormuş duyduğuma göre banada test yaptırmak çok mantıklı gelmiyor ilaçların etkisi yanıltıcı oluyor..hayırlısıyla tutar inşallah bu ay..

cimcimecim çok saol arkadasım içimi ferahlattın bende inanıyorum olucak ALLAHın izniyle burdaki herkesin hbrini okuyacagız...

inş canım benimm...gözlünü ferah tut.zaten inan bak biraz rahat hissettiğimizde melekleriniz gelicek...kızlar ben çıkıyorum..hepinizi öpüyorum dualarım sizinle....

canım aslında keseleri gördüğünde genelde belli oluyormuş ama ben dr sorduğunda kalp atışlarını duydugumuz zaman kesın emın oluruz demişti.

benim doktorumda kap atışından belli olur dedi am yine bir mucize olursa 35 aydan sonrada görüne bilir dedi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
ece cnm bence mutlaka bekle ben hatta adetimin geçmesini bekledım önce idrar testiyle öğrendim.hayırlsıyla senınde guzel haberını alırız cnm inş.

bende bekliycem inaşllah geçen hafta kolay geçti de bu hafta günler geçmek bilmiyor..uyuyamıyorum garip rüyalar görüyorum..bozuldu psikolojim galiba..

en zoruda zaten beklemek yaa..inş hayırlı ve olumlu sonuclarla gelirsiin bize ececiigim

gamzem anladığım kadarıyla biraz prolaktinin yüksek, estradiolün yani östrojenin normal .Bide fsh ın lh a bölümü oran olarak 3 falan olmalıymış,seninkide yakın gibi ama lh ının biraz daha yüksek olması lazım galiba.
Geçmiş olsun canım...
vay anasını insan araştırma hastanesi müdavimi olunca doktor gibim oluyo:bbo:

benim doktorumda kap atışından belli olur dedi am yine bir mucize olursa 35 aydan sonrada görüne bilir dedi bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

amin canım benim hayırlsı sağlıklım olsunda tek olsun canım...buna şükür.canım dikkat et kendine çook ilk 3 ay çok önemli...biliyosun.

canım çok saol bide ne oluyo yüksek yada düşük dedin ya ıh bölümü böle
olunca gebelige engel bi durum mu ???

canım çok saol bide ne oluyo yüksek yada düşük dedin ya ıh bölümü böle
olunca gebelige engel bi durum mu ???

yumurtlamayla ilgili bişey zaten aşılamada kullandığımız puregonlar o hormon için faydalı oluyolar canım. fsh da yumurta rezerviyle ilgili sanırım ama en iyisi doktorun yorumu, seni yanıltmak istemem canım...

yumurtlamayla ilgili bişey zaten aşılamada kullandığımız puregonlar o hormon için faydalı oluyolar canım. fsh da yumurta rezerviyle ilgili sanırım ama en iyisi doktorun yorumu, seni yanıltmak istemem canım...

çok teşekkür ederim canım haftaya belli olucak baakalım şu rahim filmide sonuclansın da bi...saol çok saol..enazından bi fikrim oldu..

kızlar görüşmek üzere ilaç falan alıcam... bu arada herkes burdayken sohbetede doyum olmuyoropuyorumnanaktan
iyiki varsınız biricik arkadaşlarım,hepinizi öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…