Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gamsem canım tabıkı filmi çektirdiği yerde onemli ben radyotom radyomarda cektırdım fındıkzade subesınde canım agrısızz 320tl tavsiye ederim

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........100.................100........... ...........0
pınar.............500
gamsem.......100
tatlıcık..........100..................100........ ..............0
estamp.........200
gül...............100...................100.......................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............200
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............500
murse............750
minaa............144
bengole.........100

listemizin son hali.....

arkadaşlar dua ya yardım etmek isteyen varmıı galiba bitiremeyecem işlerim çok yoğun aklımda hep dua ama bi türlü vakit olmuyo yarın işden geldiğimde sayfayı kontrol eder ona göre devam ederim galiba bu cumaya yetiştirecektik yanlış hatırlamıyosam

iyi akşamlar sibelcim kaç adet dua alldın bakayım bende bu sabah ezanında başlayacagım bu aralar hastaydım diye okuyamadım ama bugün başlayayım bitireyim seninkileri okuyamıyacaksanda arkadaşlara söylerim okur ama okuya bilirsem okurum canım

kızlaaaaaaar nerelerdesiniz doktordan geldim şimdi cuma 11 de aşılamam yapılacakmış bu sefer kimseye söylemedik ne benim nede eşimin ailesine
sadece siz biliyorsunuz hayırlısıyla inşallah bu sefer tutar
duamın 300 ünü okudum 200 kaldı perşembeye kadar okucam inşallah
murse senin aşılaman ne zaman acaba merak ettim gel söyle bana ikimiz aynı olcaz sanırım

hayırlı olsun canım aşılaman aşılama sonrası jel yada fitil veriyor istersen dr una kullanınca ıstırahatmı yoksa hareketmi diye sor ben 1 saat yatmıştım burdaki arkadaşlar hareket edince vucut daha iyi ilacı alıyor diyorlar allah yardımcın olsun

canım inşallahhhh bu sefer tutar ya okadar istiyorumki bizde eltimle ablam hariç kimse bilmiyo .bende yeni geldim kontrolden benim daha 15mm olmuş iğnelerde bi yanlışlık oldu heralde bitmesi lazımken bitmedi ama gösterdikleri gibi yaptım niye acaba buğün hemşire yeni iğne almıştım kendisi yaptı .benim cuma tekrar kontrolüm var inşallah c.tesi yaparlar yoksa eşim pazartesi gidiyo ya şimdide bunu stres yaptım sence olurmu c.tesi aşılamam canım..

mursecim inşallah büyürde c.tesi olur aşılaman benim aşılamam olduğu zaman cuma baktığında 13.5 ve 14.5 du p.tesi aşılamam olmuştu senin daha fazla karşılaştırma yaparsak c.tesiye aşılama olur sakin ol canım tedirgin olma dualarımızın da gücüyle herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…