- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.841
canım bence prolaktinin normal 19 a kadar normal ... ama diğerleri ile ilgili tam bi bilgim yok...
bende internetten baktım ama pek bişey anlamadım bakalım haftaya kadar bekleyecegim mecburen..rahim filmi sonucunu hemen alabiliyomuyuz tatlıcık sen çektirdin mi daha önceden??
ecrin cvp yazdım ama geldi mi özelden??
bende internetten baktım ama pek bişey anlamadım bakalım haftaya kadar bekleyecegim mecburen..rahim filmi sonucunu hemen alabiliyomuyuz tatlıcık sen çektirdin mi daha önceden??
ben rahim fimi çektrdim canımmm hiç acı hissetmedım hemen sonucunu alıyosun bitanemm zaten çekerken söylüyorlaar 3dk bi işelem yatmanla kalkman bir oluyorrr
gamsem canım tabıkı filmi çektirdiği yerde onemli ben radyotom radyomarda cektırdım fındıkzade subesınde canım agrısızz 320tl tavsiye ederim
evet canım ben çektirdim ama genel anesteziyle oldu benimki.... sonuç hemen çıktı... zaten kendi doktorum bizzat çekti. 10 dk uyumuşum uyandım herşey bitmiş daha sonrasındada bi ağrım olmadııı.......
arkadaşlar dua ya yardım etmek isteyen varmıı galiba bitiremeyecemişlerim çok yoğun aklımda hep dua ama bi türlü vakit olmuyo yarın işden geldiğimde sayfayı kontrol eder ona göre devam ederim galiba bu cumaya yetiştirecektik yanlış hatırlamıyosam
günaydın emenne nasılsın canım _? tedavilerin nasıl gidiyor_?
kızlaaaaaaar nerelerdesiniz doktordan geldim şimdi cuma 11 de aşılamam yapılacakmış bu sefer kimseye söylemedik ne benim nede eşimin ailesine
sadece siz biliyorsunuz hayırlısıyla inşallah bu sefer tutar
duamın 300 ünü okudum 200 kaldı perşembeye kadar okucam inşallah
murse senin aşılaman ne zaman acaba merak ettim gel söyle bana ikimiz aynı olcaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?