Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya sorma canım bende hemen panik yapıyorum herşeyi takıyorum kafama bu aralar bide çok hass oldum herşeye alınıyorum eşimlede 3 hafta ayrı kalıcaz .NORMALDE 20 VEYA 21 MM YAPIYOLAR AŞILAMAYI 2 GÜNDE OLURMU OKADAR..

normalde 1 haftada yumurtayı olgunlaştırıyorlar 15 olmuş yani daha ilaca devamsa 2 günde olur bence dr unu ara istersen için rahat etsin canım

egeli ben estamp aşılamadan önce yaptığı dualara başladım diyorumki tefriciyeyi, okumuş olduk zaten öbür dualarıda paylaşsak sonra dualar bittikten sonra bende kuran okutmak istiyorum hoca duasını yapmış olur hemde dualar şunlar 41 yasin -41 fetih süresi-1000 tevhid-1000 ihlas-1000 felak 1000 salavat-1000 nas-4444 tefriciye.ben ihlasdan 200 ,felaktan 100 okudum sence bunuda paylaşsak nasıl olur..

olur benim 250 kaldı yarın biter önümüzdeki 1 kaç gün içinde adetimi bekliyorum geçen ay 10 unda olmuşdum ama ameliyat olunca günüm şaşıyor erken yada geç oluyor geçtiğinde geçmi olur acaba

inşallah canım emeklerimiz boşa gitmez sakın moralini bozma senin yumurtan ağır abi belkioğlun olacak da ondan annesi sırnaşık şey benim yumrtam 18 mm olmuş bu gece çatlatma iğnesi cuma 11 de de aşılama inşallah

tamam canım sorucam ama büyük bir ihtimalle ben 1 saat yatıp kalkarım diye düşünüyorum bakalım doktorum ne der
kartopu gül nerdeler pek gözükmüyorlar

canım sabah işim vardı geçmişi okuyup hemen çıktım görmedim yazını
tedavim iyi çok şükür bakalım hayırlısı

canım hayırlı ugurlu olsun bitanem inşallah sende anne olursun tüm kalbim sizinle benim duam da bitti 100 adet bakalım okuyabilirsem sibelinkine yardım edecegim okuyamıyacagını söyledi dilerim rabbim hepinizi en kısa zamanda anne ader bu arada kimsenin bilmemesi senin için daha iyi en azında ikide bir sinirini bozmazlar kendine dikkat et bol bol dinlen iş yapma evin pasaklı olsun 12 gün temizlik yapma tahlil sonucun inşallah güzel haber alırız tüm kalbimle dua adiyorum canım arkadaşım

olur benim 250 kaldı yarın biter önümüzdeki 1 kaç gün içinde adetimi bekliyorum geçen ay 10 unda olmuşdum ama ameliyat olunca günüm şaşıyor erken yada geç oluyor geçtiğinde geçmi olur acaba

bilmiyorumki 2 haftada bitirsek olurmu Allah kabul eder sonuçta niyet önemli ben dün akşam başladım biraz okudum okumak istiyen olursa paylaşırız yoksa kendim bitirmeye çalışıcam sende hastalığın bittikten sonra okursun canım benim tefriciye 500 oldu 250 kaldı onuda yarın bitiririm..

ne oğlanmı yani seninki kız mı oluyo buarada ben ilk 4 gün 75 vuruldum sonra 50 ye düşdüm sen hep 75 vuruldun..hadi hayırlısı olur inşallah.

canım sıkıntı yapma bendede yumurta iyi gelişmediginden doktor inneleri 2 gün daha fazladan vurdu çünkü doktorun aşılama yapması için o yumurtanın ölçüsü önemli doktor için stres yapma canım kardeşim allah sizinle olsun emekleriniz boşa gitmez inşallah anne olacagınız günü görecegiz inşallah sadece sabırlı ol ve dua et canım kardeşim

ben hip 75 doz kullandım o yüzden canım seninki ağır ağır büyüyo belki böylesi daha iyidir

canım ya ben cuma kontrolüm var nezaman çatlatma iğnesi vurulucam nezaman aşılama yapıcaklar cuma iğne vurulsam c.tesi yaparlamı sence..senin niye 1 gün önceden ç.atlatma iğnen

inşallah canım ya kesin c.tesi olması lazım çünkü eşim pazargününden sonra yok ankaraya gidiyo biliyosun pazartesi orda göreve başlıcak ben bide buyüzden panik yaptım inşallah c.tesi olur yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…