- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.861
mursecim inşallah büyürde c.tesi olur aşılaman benim aşılamam olduğu zaman cuma baktığında 13.5 ve 14.5 du p.tesi aşılamam olmuştu senin daha fazla karşılaştırma yaparsak c.tesiye aşılama olur sakin ol canım tedirgin olma dualarımızın da gücüyle herşey yoluna girer
normalde 1 haftada yumurtayı olgunlaştırıyorlar 15 olmuş yani daha ilaca devamsa 2 günde olur bence dr unu ara istersen için rahat etsin canım
egeli ben estamp aşılamadan önce yaptığı dualara başladım diyorumki tefriciyeyi, okumuş olduk zaten öbür dualarıda paylaşsak sonra dualar bittikten sonra bende kuran okutmak istiyorum hoca duasını yapmış olur hemde dualar şunlar 41 yasin -41 fetih süresi-1000 tevhid-1000 ihlas-1000 felak 1000 salavat-1000 nas-4444 tefriciye.ben ihlasdan 200 ,felaktan 100 okudum sence bunuda paylaşsak nasıl olur..
canım inşallahhhh bu sefer tutar ya okadar istiyorumki bizde eltimle ablam hariç kimse bilmiyo .bende yeni geldim kontrolden benim daha 15mm olmuş iğnelerde bi yanlışlık oldu heralde bitmesi lazımken bitmedi ama gösterdikleri gibi yaptım niye acaba buğün hemşire yeni iğne almıştım kendisi yaptı .benim cuma tekrar kontrolüm var inşallah c.tesi yaparlar yoksa eşim pazartesi gidiyo ya şimdide bunu stres yaptım sence olurmu c.tesi aşılamam canım..
canım yeni geldim doktordan bişey demedi 2 gün 50 doz devam et dedi cuma kontrol var tekrar..
hayırlı olsun canım aşılaman aşılama sonrası jel yada fitil veriyor istersen dr una kullanınca ıstırahatmı yoksa hareketmi diye sor ben 1 saat yatmıştım burdaki arkadaşlar hareket edince vucut daha iyi ilacı alıyor diyorlar allah yardımcın olsun
canım sabah işim vardı geçmişi okuyup hemen çıktım görmedim yazını
tedavim iyi çok şükür bakalım hayırlısı
olur benim 250 kaldı yarın biter önümüzdeki 1 kaç gün içinde adetimi bekliyorum geçen ay 10 unda olmuşdum ama ameliyat olunca günüm şaşıyor erken yada geç oluyor geçtiğinde geçmi olur acaba
inşallah canım emeklerimiz boşa gitmez sakın moralini bozma senin yumurtan ağır abi belkioğlun olacak da ondan annesi sırnaşık şey benim yumrtam 18 mm olmuş bu gece çatlatma iğnesi cuma 11 de de aşılama inşallah
canım inşallahhhh bu sefer tutar ya okadar istiyorumki bizde eltimle ablam hariç kimse bilmiyo .bende yeni geldim kontrolden benim daha 15mm olmuş iğnelerde bi yanlışlık oldu heralde bitmesi lazımken bitmedi ama gösterdikleri gibi yaptım niye acaba buğün hemşire yeni iğne almıştım kendisi yaptı .benim cuma tekrar kontrolüm var inşallah c.tesi yaparlar yoksa eşim pazartesi gidiyo ya şimdide bunu stres yaptım sence olurmu c.tesi aşılamam canım..
ben hip 75 doz kullandım o yüzden canım seninki ağır ağır büyüyo belki böylesi daha iyidir
bengole senin ikizmi belli oldumu
canım sıkıntı yapma bendede yumurta iyi gelişmediginden doktor inneleri 2 gün daha fazladan vurdu çünkü doktorun aşılama yapması için o yumurtanın ölçüsü önemli doktor için stres yapma canım kardeşim allah sizinle olsun emekleriniz boşa gitmez inşallah anne olacagınız günü görecegiz inşallah sadece sabırlı ol ve dua et canım kardeşim
slm canım benim belli degil yarın doktora gidecegim kalp atışlarını ilk duyacagım çok heyecanlıyım _ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?