Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım ya kesin c.tesi olması lazım çünkü eşim pazargününden sonra yok ankaraya gidiyo biliyosun pazartesi orda göreve başlıcak ben bide buyüzden panik yaptım inşallah c.tesi olur yaaaa.

canım içini ferah tutu allaha tevekkül et üzme kendini rıhat ol tamam mı

slm canım benim belli degil yarın doktora gidecegim kalp atışlarını ilk duyacagım çok heyecanlıyım _ :)

hadi hayırlısı canım negüzel bi duygudur eminim içindeki bi canın kalp atışlarını duymak benim içimden ikiz geçiyo ama önemli olan tek çif değil sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olması

ay canım hiç heyecan olmazmı biz bile merak ediyoruz hayırlısıyla bizde o duyguları yaşasak

inşallah allah tüm isteyen bayanlara anne olmayı nasip eder canım kardeşlerim biz burada bir aile olduk farkındamısınız ailemizden önce bir birimize dertlerimizi sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz ne güzel allah bir ömür daim etsin dostlugumuzu bu arada pınardan haber alan varmı çok merak ediyorum onu

canım kardeşim bende 2 bebeyim olacak gibi his ediyorum ama dedigin gibi önce saglıklı olsun 1 tane olmasına bile razıyım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne gelirse allahtan geliyor bizde buna boyun eymek zorundayız

canım pınarın misafiri vardı oyüzden fazla giremem diyodu aşılamasınıda muhtemelen kesin olmuştur .

kızlar aşılamamı oldum geldim.

eren hayırlı ugurlu olasun allah tamamını erdirsin canım kardeşim kendine dikkat et bol bol dinlen bir sürahiye su bile kaldırma sadece ara ara otur uzan yürü merdiven çıkmamaya dikkat et yürüken yavaş yavaş yürü çektigin acılar son bulur inşallah hayırlısı ile sende anne olursun inşallah allah seninle olsun kardeşim

bence olur canım bende bu akşam başlayıp bitircem inş.

kızlar aşılamamı oldum geldim.

hadı hayılrı olsunn canım inş.melegın tutunur sana .

oo herkes buradaymış...... kızlar cumartesi aşılamam oldu... misafirim yeni gitti o nedenlede giremedim... başka hamiş varmı.... bu aradada şimdi daha dadan 22 adet okudum şimdi başlayacağım ancak yetiştiririm yarına kadar.......

özlettin kendini hamiş yok aşılamalar var canım benimde 250 kaldı bitiririm ama

hoşgeldin ecrincim saol sen nasılsın?

ecrincim hoşgeldin aren aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar kızlar bu arada market yaptım geldim

hoşbulduk kızlar iyiyim sagolun sizler nasılsınızzz.bu akşam duamaı okumaya başlıyacam inş..ben bu ay kafama göre klomen kullandım yumurta olsun diyeee doktora gitcem galıbaa

hoşgeldin canım benımm.aşılamamn hayırlı olsun canım inş.güzel sonuclar alırsın melegıne kavusursun bıtanem

hiç olurmu neden kafana göre kullandın bi daha sakın yapma vucudun dengesi etkilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…