- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.881
inşallah canım ya kesin c.tesi olması lazım çünkü eşim pazargününden sonra yok ankaraya gidiyo biliyosun pazartesi orda göreve başlıcak ben bide buyüzden panik yaptım inşallah c.tesi olur yaaaa.
slm canım benim belli degil yarın doktora gidecegim kalp atışlarını ilk duyacagım çok heyecanlıyım _ :)
ay canım hiç heyecan olmazmı biz bile merak ediyoruz hayırlısıyla bizde o duyguları yaşasak
kızlar aşılamamı oldum geldim.
hadi hayırlısı canım negüzel bi duygudur eminim içindeki bi canın kalp atışlarını duymak benim içimden ikiz geçiyo ama önemli olan tek çif değil sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olması
canım pınarın misafiri vardı oyüzden fazla giremem diyodu aşılamasınıda muhtemelen kesin olmuştur .
inşallah mayıs ayında güzel haberler alırm hepinizden pınarı görürüzen benden çok slm söyle canım kardeşim
mrb arkadaşlar ben geldim nasılsınızzzzzzz
egeli ben estamp aşılamadan önce yaptığı dualara başladım diyorumki tefriciyeyi, okumuş olduk zaten öbür dualarıda paylaşsak sonra dualar bittikten sonra bende kuran okutmak istiyorum hoca duasını yapmış olur hemde dualar şunlar 41 yasin -41 fetih süresi-1000 tevhid-1000 ihlas-1000 felak 1000 salavat-1000 nas-4444 tefriciye.ben ihlasdan 200 ,felaktan 100 okudum sence bunuda paylaşsak nasıl olur..
oo herkes buradaymış...... kızlar cumartesi aşılamam oldu... misafirim yeni gitti o nedenlede giremedim... başka hamiş varmı.... bu aradada şimdi daha dadan 22 adet okudum şimdi başlayacağım ancak yetiştiririm yarına kadar.......
hoşgeldin ecrincim saol sen nasılsın?
ecrincim hoşgeldin aren aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar kızlar bu arada market yaptım geldim
oo herkes buradaymış...... kızlar cumartesi aşılamam oldu... misafirim yeni gitti o nedenlede giremedim... başka hamiş varmı.... bu aradada şimdi daha dadan 22 adet okudum şimdi başlayacağım ancak yetiştiririm yarına kadar.......
hoşbulduk kızlar iyiyim sagolun sizler nasılsınızzz.bu akşam duamaı okumaya başlıyacam inş..ben bu ay kafama göre klomen kullandım yumurta olsun diyeee doktora gitcem galıbaa
hoşgeldin canım benımm.aşılamamn hayırlı olsun canım inş.güzel sonuclar alırsın melegıne kavusursun bıtanem
ecrincim hoşgeldin aren aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar kızlar bu arada market yaptım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?