Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hiç olurmu neden kafana göre kullandın bi daha sakın yapma vucudun dengesi etkilenir

nebilim cnaım yaaa bosbos durmak canımı sıktı hiçbişey yapamıyorum barı klomen alayım kullanayaım dedım kullanıyoum2gü oldu belkık doktora giderim 11.günü falan canım.evet haklısın hiç düşünemedım valla şimdide diyorum kı yaa kist yaparsa

hepinize çok teşekkür ediyorum ... binsaallah bu ay hamiş kalırım..... tabi sizlerde.... duaya birazdan başlayacağım cuma günü açılış olsun ön duasını yapmış olayım diye22 Adet okudum... gerisine dokunamadım bile... ama ben yarın akşama kadar bitiririm.. şimdi 200tamamlarım ara verir ütü yaparım akşamda 150 okurum.. geriside yarına kalır.... yetiştiremeyecek olursam arkadaşım var bu duayı ezbere bilrn ondan yardım alırım... ama yetiştiririm...

artık duayı bitirene kadar girmem kendiize iyi bakın öpüldünüz.....

başladıysan bitir muhakkak ve bittiğindede doktora git... çatlatma iğneni yaptır... kist oluşur.... yüzüde yüz oluşur iğne yaptırmazsan... iğneyli bile oluşabiliyorken iğnesiz çok rizkli... madem başladın bitir ama doktora kesin git...

canım benim inşallah ilk buay müjdeyi senden alırız tüm kalbimle canım inşallah tutunur bebişin sana ..

belkide yine yumurtlkayamam bellı mı olurrr.çünkü 3ay tedavi gördüm yumurta takıbım 2kez yapıldı ama yumurta yoktu gelişmemiştiiii.bakalım belkı bu ay gelişir gitcem canımmm

ç,b,t, kullandım ama işe yaramadı canımmm.galıbaa sadece iğne benı yumurtlatcakk

canım ne cenazseı başın sagolsun

demişdim ama denk gelmedin sanırım eşimin halası vefat etti o yüzden duamı bitiremedim oraya gidiyorum pazardan beri bu gün gitmedim sadece

hayırlı olsun senin aşılamanda.

kızlar ya ben hep unutuyorum ya da karıştırıyorum rica etsem biriniz bu ay aşılama yapanların isimlerini liste yapsa olur mu aşılama tarihi ve test tarihi ya da adet tariherimizi yazalım hayırlısıyla hamişlerimizi de sırasıyla yazarız inşallahhhhhhhhh

güzel fikir canımmm.ben o listede olamıycam mafoldumben

cimcime_82.......................................hamişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli.........................................................10/05
emenne............................................ .........24/05
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…