- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.901
hiç olurmu neden kafana göre kullandın bi daha sakın yapma vucudun dengesi etkilenir
canım bu ne hız ya bende şimdi ikidakika gidip gelicem tuz bitmiş gidicem diyede alışveriş yapmadım
nebilim cnaım yaaa bosbos durmak canımı sıktı hiçbişey yapamıyorum barı klomen alayım kullanayaım dedım kullanıyoum2gü oldu belkık doktora giderim 11.günü falan canım.evet haklısın hiç düşünemedım valla şimdide diyorum kı yaa kist yaparsa
oo herkes buradaymış...... Kızlar cumartesi aşılamam oldu... Misafirim yeni gitti o nedenlede giremedim... Başka hamiş varmı.... Bu aradada şimdi daha dadan 22 adet okudum şimdi başlayacağım ancak yetiştiririm yarına kadar.......
başladıysan bitir muhakkak ve bittiğindede doktora git... çatlatma iğneni yaptır... kist oluşur.... yüzüde yüz oluşur iğne yaptırmazsan... iğneyli bile oluşabiliyorken iğnesiz çok rizkli... madem başladın bitir ama doktora kesin git...
pınarcım sana kolay gelsin ecrin ç,b,t kullan madem yumurtan gelişsin istiyorsun
4gün misafir geliyor tüm dengen altüst oluyor... bu kadar ütü nasıl birikti anlamadım.... :)))
pınarcım sana kolay gelsin ecrin ç,b,t kullan madem yumurtan gelişsin istiyorsun
banada misafir geldi 1 hafta kalacaklardı ama cenaze vardı 1 gün kaldılar
ç,b,t, kullandım ama işe yaramadı canımmm.galıbaa sadece iğne benı yumurtlatcakk
canım ne cenazseı başın sagolsun
ne güzel yazmışınalkisalkisalkis
izninizle günün sözü ilan ediyorum :enbuyukkk:
demişdim ama denk gelmedin sanırım eşimin halası vefat etti o yüzden duamı bitiremedim oraya gidiyorum pazardan beri bu gün gitmedim sadece
galıba denk gelmedım canımm neyse basınız sagolsun canımm benımm
oo herkes buradaymış...... kızlar cumartesi aşılamam oldu... misafirim yeni gitti o nedenlede giremedim... başka hamiş varmı.... bu aradada şimdi daha dadan 22 adet okudum şimdi başlayacağım ancak yetiştiririm yarına kadar.......
kızlar ya ben hep unutuyorum ya da karıştırıyorum rica etsem biriniz bu ay aşılama yapanların isimlerini liste yapsa olur mu aşılama tarihi ve test tarihi ya da adet tariherimizi yazalım hayırlısıyla hamişlerimizi de sırasıyla yazarız inşallahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?